WinBank

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (198 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé-boekhouding. U kunt met WinBank heel simpel al uw inkomsten en uitgaven bijhouden en overzichten en grafieken maken. WinBank beschikt ook over budgetbeheerfuncties en een saldoplanner.

WinBank kan gegevens importeren van onder andere de volgende Nederlandse en Belgische banken: ABN AMRO, Rabobank, SNS, ING, Argenta, ASN, Triodos, Van Lanschot, Fortis en meer. Ook kunnen Quicken-bestanden geïmporteerd worden. Doordat geen ingewikkelde termen gebruikt worden is WinBank ideaal voor gebruikers zonder boekhoudkundige kennis.

Enkele functies van WinBank zijn:
- wizard om nieuwe boekhouding op te zetten
- overzichten op van boekhouding, groep en bron
- grafieken maken
- budgetbeheerfuncties
- saldoplanner
- automatische overschrijvingen
- volgen beleggingsfondsen
- formules
- BIC/IBAN ondersteuning
- geschikt voor IBAN nummers en SEPA automatische incasso’s


De interface van WinBank is makkelijk te wijzigen

Het uiterlijk van WinBank is volledig aan te passen. Ook kunt u uw eigen plaatjes gebruiken voor verschillende categorieën. WinBank is bedoeld voor particulier gebruik. Hoewel het programma vrij uitgebreid is schiet het toch tekort voor zakelijke toepassingen.

WinBank is Nederlands en te downloaden voor alle Windows-versies.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Sinds 9 augustus 2018 is er een definitieve versie 2.8.0.

Dank, is bijgewerkt.

Gebruik al sinds 1997 het microsoft money.
wordt niet meer ondersteund maar draait toch mooi onder win10.
als interesse lees het wel.

In de nieuwe versie van Winbank zou je Rabobank csv automatisch moeten kunnen importeren.
Bij de banken staat alleen Rabobank txt. Hoe krijg ik hier Rabobank csv te staan?

Als je bank importeerformaat op automatisch zet dan kiest Winbank het juiste formaat. Je kan door het openen van formulier importeerbestand ook handmatig kiezen voor Rabobank CSV 2018. U kunt dit nazoeken in het helpbestand.

Gebruik het programma al sinds 2008 in linux met winehq. Jammer dat de standaard menus verdwenen zijn. Hierdoor draait het onder WineHQ veel slechter en dat is jammer

Ik had hetzelfde probleem met draaien onder Wine, maar ontdekte dat de optie 'snelle toegang buttonbars in caption bar plaats'. Door die optie uit te schakelen lijkt het nu weer goed te werken onder wine.

Winbank 2.7.4.2., uitgave 19 maart heden, kom ik voorlopig nog niet tegen? Dus er zit spatie tussen de aankondiging en de daadwerkelijk beschikbare download, stel ik vast. Even geduld nog...

Fantastisch goed programma, gebruik het sinds 2012, en het programma wordt zeer goed bijgehouden,(zelfs kosteloos) door de maker, waardoor je met winbank bij blijft met de veranderingen van de banken, het is een echte aanrader.ik zou zeggen verdiep je goed hoe je het in wilt richten voor jezelf, trek er een tijdje voor uit, test is wat, zodat je vertrouwd raakt met het programma,en begin bijv. in Januari van het volgende jaar, gegarandeerd een succes,

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denema_ken