WinBank

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (194 stemmen)
Actueel: 

19 maart 2018
WinBank 2.7.4.2 is verschenen. In deze uitgave van het digitale kasboek zijn verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn fouten opgelost bij het importeren van Rabo-, Bunq- en ING-rekeningen. In versie 2.7 is de 'ribbon' interface (bekend uit Office) ingevoerd.

Beschrijving: 

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé-boekhouding. U kunt met WinBank heel simpel al uw inkomsten en uitgaven bijhouden en overzichten en grafieken maken. WinBank beschikt ook over budgetbeheerfuncties en een saldoplanner.

WinBank kan gegevens importeren van onder andere de volgende Nederlandse en Belgische banken: ABN AMRO, Rabobank, SNS, ING, Argenta, ASN, Triodos, Van Lanschot, Fortis en meer. Ook kunnen Quicken-bestanden geïmporteerd worden. Doordat geen ingewikkelde termen gebruikt worden is WinBank ideaal voor gebruikers zonder boekhoudkundige kennis.

Enkele functies van WinBank zijn:
- wizard om nieuwe boekhouding op te zetten
- overzichten op van boekhouding, groep en bron
- grafieken maken
- budgetbeheerfuncties
- saldoplanner
- automatische overschrijvingen
- volgen beleggingsfondsen
- formules
- BIC/IBAN ondersteuning
- geschikt voor IBAN nummers en SEPA automatische incasso’s


De interface van WinBank is makkelijk te wijzigen

Het uiterlijk van WinBank is volledig aan te passen. Ook kunt u uw eigen plaatjes gebruiken voor verschillende categorieën. WinBank is bedoeld voor particulier gebruik. Hoewel het programma vrij uitgebreid is schiet het toch tekort voor zakelijke toepassingen.

WinBank is Nederlands en te downloaden voor alle Windows-versies.

Categorie: 
Boekhouding
Versienummer: 
2.7.4.2
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Website: 
Download: 

Download WinBank
(Klik op EXE Downloaden)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

In de nieuwe versie van Winbank zou je Rabobank csv automatisch moeten kunnen importeren.
Bij de banken staat alleen Rabobank txt. Hoe krijg ik hier Rabobank csv te staan?

Gebruik het programma al sinds 2008 in linux met winehq. Jammer dat de standaard menus verdwenen zijn. Hierdoor draait het onder WineHQ veel slechter en dat is jammer

Winbank 2.7.4.2., uitgave 19 maart heden, kom ik voorlopig nog niet tegen? Dus er zit spatie tussen de aankondiging en de daadwerkelijk beschikbare download, stel ik vast. Even geduld nog...

Fantastisch goed programma, gebruik het sinds 2012, en het programma wordt zeer goed bijgehouden,(zelfs kosteloos) door de maker, waardoor je met winbank bij blijft met de veranderingen van de banken, het is een echte aanrader.ik zou zeggen verdiep je goed hoe je het in wilt richten voor jezelf, trek er een tijdje voor uit, test is wat, zodat je vertrouwd raakt met het programma,en begin bijv. in Januari van het volgende jaar, gegarandeerd een succes,

Dag Piet.
Ik ben bezig met WinBank. Vind het niet gemakkelijk hoe je de zaak invult. Kom door niet deskundigheid van mij steeds problemen tegen. Jij bent al lang gebruiker van dit programma zie ik. Is er ergens een video waar je vanaf begin kunt volgen wat je moet doen? Ik zie graag jouw antwoord. Ik heb heel veel respect voor de maker van dit programma. Het ziet er prachtig uit en hij houdt het prima bij. En nog steeds kosteloos.

Dag Alex, in heel veel gevallen kun je in het winbank programma de helpfunctie raadplegen! daar staan een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken, als je later dingen wilt wijzigen doordat je geoefender bent zeg maar, kun je je eigen opzet maken of uitbreiden.
ik gebruik de laatste nieuwe versie, en draait goed!
veel succes gewenst.
groet Piet

Inmiddels alweer bij versie 2.7.1.
Misschien tijd om de info bij te werken?

Ik gebruik Winbank al jaren tot grote tevredenheid.
Sinds vandaag kan ik mijn administratie wel invoeren , maar hij de nieuwe in voer niet meer op.
Hoe los ik dit op?

Misschien een domme vraag maar ik wil dit graag gebruiken op mijn macbook, kan dat?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
port_gal