WinBank

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (191 stemmen)
Actueel: 

19 maart 2018
WinBank 2.7.4.2 is verschenen. In deze uitgave van het digitale kasboek zijn verbeteringen doorgevoerd. Ook zijn fouten opgelost bij het importeren van Rabo-, Bunq- en ING-rekeningen. In versie 2.7 is de 'ribbon' interface (bekend uit Office) ingevoerd.

Beschrijving: 

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé-boekhouding. U kunt met WinBank heel simpel al uw inkomsten en uitgaven bijhouden en overzichten en grafieken maken. WinBank beschikt ook over budgetbeheerfuncties en een saldoplanner.

WinBank kan gegevens importeren van onder andere de volgende Nederlandse en Belgische banken: ABN AMRO, Rabobank, SNS, ING, Argenta, ASN, Triodos, Van Lanschot, Fortis en meer. Ook kunnen Quicken-bestanden geïmporteerd worden. Doordat geen ingewikkelde termen gebruikt worden is WinBank ideaal voor gebruikers zonder boekhoudkundige kennis.

Enkele functies van WinBank zijn:
- wizard om nieuwe boekhouding op te zetten
- overzichten op van boekhouding, groep en bron
- grafieken maken
- budgetbeheerfuncties
- saldoplanner
- automatische overschrijvingen
- volgen beleggingsfondsen
- formules
- BIC/IBAN ondersteuning
- geschikt voor IBAN nummers en SEPA automatische incasso’s


De interface van WinBank is makkelijk te wijzigen

Het uiterlijk van WinBank is volledig aan te passen. Ook kunt u uw eigen plaatjes gebruiken voor verschillende categorieën. WinBank is bedoeld voor particulier gebruik. Hoewel het programma vrij uitgebreid is schiet het toch tekort voor zakelijke toepassingen.

WinBank is Nederlands en te downloaden voor alle Windows-versies.

Categorie: 
Boekhouding
Versienummer: 
2.7.4.2
Laatst gewijzigd: 
19 maart 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Website: 
Download: 

Download WinBank
(Klik op EXE Downloaden)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

Winbank 2.7.4.2., uitgave 19 maart heden, kom ik voorlopig nog niet tegen? Dus er zit spatie tussen de aankondiging en de daadwerkelijk beschikbare download, stel ik vast. Even geduld nog...

Fantastisch goed programma, gebruik het sinds 2012, en het programma wordt zeer goed bijgehouden,(zelfs kosteloos) door de maker, waardoor je met winbank bij blijft met de veranderingen van de banken, het is een echte aanrader.ik zou zeggen verdiep je goed hoe je het in wilt richten voor jezelf, trek er een tijdje voor uit, test is wat, zodat je vertrouwd raakt met het programma,en begin bijv. in Januari van het volgende jaar, gegarandeerd een succes,

Dag Piet.
Ik ben bezig met WinBank. Vind het niet gemakkelijk hoe je de zaak invult. Kom door niet deskundigheid van mij steeds problemen tegen. Jij bent al lang gebruiker van dit programma zie ik. Is er ergens een video waar je vanaf begin kunt volgen wat je moet doen? Ik zie graag jouw antwoord. Ik heb heel veel respect voor de maker van dit programma. Het ziet er prachtig uit en hij houdt het prima bij. En nog steeds kosteloos.

Inmiddels alweer bij versie 2.7.1.
Misschien tijd om de info bij te werken?

Ik gebruik Winbank al jaren tot grote tevredenheid.
Sinds vandaag kan ik mijn administratie wel invoeren , maar hij de nieuwe in voer niet meer op.
Hoe los ik dit op?

Misschien een domme vraag maar ik wil dit graag gebruiken op mijn macbook, kan dat?

De redactie zou best wel eens mogen aangeven dat er inmiddels alweer een update is verschenen en zelfs een upgrade: naar 2.6. Het programma wordt goed bijgehouden en er verschijnen regelmatig updates. Deze informatie ontbreekt echter op deze pagina!

Er glipt weleens een update tussendoor. Bedankt voor het melden! Is nu bijgewerkt.

Bedankt, het is, als je er aan gewend bent, een prachtig programma met een heel goede helpdesk door de maker van het programma. Ik kan het een ieder aanbevelen. Het helpt heel goed om een inzicht en een overzicht van de financiële stand van zaken te krijgen. Het is even wennen met het werken met werkgevers of anderen die geld op je rekening storten, je moet daarvoor een bron aanmaken. En dat resulteert in een bron met een negatief bedrag, van bijvoorbeeld de werkgever of uitkeringsinstantie.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oosten_ijk