WinBank

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (225 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé-boekhouding. U kunt met WinBank heel simpel al uw inkomsten en uitgaven bijhouden en overzichten en grafieken maken. WinBank beschikt ook over budgetbeheerfuncties en een saldoplanner.

WinBank kan gegevens importeren van onder andere de volgende Nederlandse en Belgische banken: ABN AMRO, Rabobank, SNS, ING, Argenta, ASN, Triodos, Van Lanschot, Fortis en meer. Ook kunnen Quicken-bestanden geïmporteerd worden. Doordat geen ingewikkelde termen gebruikt worden is WinBank ideaal voor gebruikers zonder boekhoudkundige kennis.

Enkele functies van WinBank zijn:
- wizard om nieuwe boekhouding op te zetten
- overzichten op van boekhouding, groep en bron
- grafieken maken
- budgetbeheerfuncties
- saldoplanner
- automatische overschrijvingen
- volgen beleggingsfondsen
- formules
- BIC/IBAN ondersteuning
- geschikt voor IBAN nummers en SEPA automatische incasso’s


De interface van WinBank is makkelijk te wijzigen

Het uiterlijk van WinBank is volledig aan te passen. Ook kunt u uw eigen plaatjes gebruiken voor verschillende categorieën. WinBank is bedoeld voor particulier gebruik. Hoewel het programma vrij uitgebreid is schiet het toch tekort voor zakelijke toepassingen.

WinBank is Nederlands en te downloaden voor alle Windows-versies.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Probeer maar eens in Microsoft Money de downloads van het rekeningoverzicht te verwerken. Dat kan helaas niet, alles moet dus handmatig. Winbank heeft vele kleuren, maar je kan ook je eigen kleurenpalet instellen. En je kan van alle Nederlandse en sommige Belgische banken zonder enig probleem de overzichten in CSV bestandsvorm automatisch inlezen. Het programma wordt ook steeds beter. Microsoft Money Sunset edition is een meer dan 14 jaar oud programma en helemaal toegespitst op de Amerikaanse gebruiker met een vervelende integratie van de webbrowser, waardoor je in plaats van je investeringen als je die hebt een MSN website krijgt over aandelen en dergelijke. Als je je interface goed inricht en gebruik maakt van groepen, dan heb je heel snel een overzicht van alle bezittingen en schulden.

Waarom stelt Microsoft de Nl versie niet beschikbaar is een file van 10 mb.
Of zou men het daar niet weten.
Of te weinig aan te verdienen voor iets simpel.

Jullie vergeten een ding een nl versie of Engelse versie wat zou men verkiezen.

@Theo
Wij bespreken Microsoft Money ook:
https://www.gratisso...

Gebruik al vele jaren Microsoft Money 5.0 nl.
Volgens Microsoft werkt dit niet meer sinds xp is gestopt maar draait hier nog steeds onder win10.
Pakje eenvoudiger dan alle die kleurtjes.
En gebruiksvriendelijk voor de particulier.
Iemand die meer info wil lees het wel.

De interface ziet er verschrikkelijk uit met al die kleurtjes en vette tekst in de knoppen, niet erg uitnodigend, daarom er maar gauw weer afgegooid.

@Meinona
Klopt, typ foutje...

Ik neem aan dat er bedoeld wordt versie 2.8.5.2 en niet 1.8.5.2. En er is ook al weer een vooruitgave van 2.8.6.2.

waarom zou je soon ingewikkelde boekhoudings app (software nemen als je ook boekhouding kunt leren met boekhouding voor dummies www.dummies.nl of www.bol.com. in bijvoorbeeld excel. dus met een boek in de hand moet het ook wel luken!? ik koop misschien soon boek. maar excel heb ik al. dus ik doe de boekhouding/zakgeld nu met wps office/excel en het bevalt me goed.

@Meinona
Je hebt gelijk! We hebben het teruggedraaid.