WinBank

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (208 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

WinBank is een eenvoudig Nederlandstalig programma voor het bijhouden van uw privé-boekhouding. U kunt met WinBank heel simpel al uw inkomsten en uitgaven bijhouden en overzichten en grafieken maken. WinBank beschikt ook over budgetbeheerfuncties en een saldoplanner.

WinBank kan gegevens importeren van onder andere de volgende Nederlandse en Belgische banken: ABN AMRO, Rabobank, SNS, ING, Argenta, ASN, Triodos, Van Lanschot, Fortis en meer. Ook kunnen Quicken-bestanden geïmporteerd worden. Doordat geen ingewikkelde termen gebruikt worden is WinBank ideaal voor gebruikers zonder boekhoudkundige kennis.

Enkele functies van WinBank zijn:
- wizard om nieuwe boekhouding op te zetten
- overzichten op van boekhouding, groep en bron
- grafieken maken
- budgetbeheerfuncties
- saldoplanner
- automatische overschrijvingen
- volgen beleggingsfondsen
- formules
- BIC/IBAN ondersteuning
- geschikt voor IBAN nummers en SEPA automatische incasso’s


De interface van WinBank is makkelijk te wijzigen

Het uiterlijk van WinBank is volledig aan te passen. Ook kunt u uw eigen plaatjes gebruiken voor verschillende categorieën. WinBank is bedoeld voor particulier gebruik. Hoewel het programma vrij uitgebreid is schiet het toch tekort voor zakelijke toepassingen.

WinBank is Nederlands en te downloaden voor alle Windows-versies.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

De interface ziet er verschrikkelijk uit met al die kleurtjes en vette tekst in de knoppen, niet erg uitnodigend, daarom er maar gauw weer afgegooid.

@Meinona
Klopt, typ foutje...

Ik neem aan dat er bedoeld wordt versie 2.8.5.2 en niet 1.8.5.2. En er is ook al weer een vooruitgave van 2.8.6.2.

waarom zou je soon ingewikkelde boekhoudings app (software nemen als je ook boekhouding kunt leren met boekhouding voor dummies www.dummies.nl of www.bol.com. in bijvoorbeeld excel. dus met een boek in de hand moet het ook wel luken!? ik koop misschien soon boek. maar excel heb ik al. dus ik doe de boekhouding/zakgeld nu met wps office/excel en het bevalt me goed.

@Meinona
Je hebt gelijk! We hebben het teruggedraaid.

Het is nog maar de vooruitgave van 2.8.5.2 en dus een bèta-versie volgens de maker. En dus nog niet een stabiele versie.

Ik gebruik al jaren Winbank, tot grote tevredenheid. Echter; onlangs, daar wil ik andere Winbank gebruikers ook voor waarschuwen, installeerde ik een nieuwe versie van Winbank. Niets deed het meer. Ik kreeg foutmeldingen van mis acceptaties.

Ineens kreeg ik een vage melding dat mij op het juiste spoor zette, want ik zat even met de handen in het haar. (Al mijn financien staan erop.) Het bleek dat bij de installatie er een conflict was ontstaan tussen de firewall van Bitdefender en Winbank.

Door de Bitdefender firewall Winbank opnieuw te laten accepteren, was het probleem direct opgelost. (Tot grote opluchting!) Dus wees hierop bedacht, dat dat wel kan gebeuren, ook bij gebruik van andere firewalls, waarmee Winbank, bij geval, opnieuw moet worden aangemeld. Het leek mij goed hier deze praktijkmelding te doen.

Money 97 werkt bij mij nog steeds perfect in windows 10.

Winbank copieren op externe schijf !

Ik vind dit een geweldig boekhoudprogramma, voor thuisadministratie gebruik. Vroeger in de XP tijd gebruikte ik MS Money. Maar dit programma ben ik gaan gebruiken, sinds ik op Windows 10 overstapte in 2016. Het biedt echt alles, althans voor mij, wat ik nodig heb. Kan mijn boeken aanmaken en zodoende een ideale maandboekhouding houden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederlan_