osFinancials

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.9 (54 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

osFinancials is een uitgebreid Nederlandstalig boekhoudpakket. Het programma omvat de meeste functionaliteit die u van een boekhoudprogramma mag verwachten. Debiteuren en crediteuren, winst- en verliesrekeningen en balansen, grootboekrekeningen, kasboek, voorraad, facturen, rapporten schrijven en e-mail-functionaliteit.

osFinancials is een Nederlandse afsplitsing van TurboCash. Het programma heeft de volgende mogelijkheden: debiteuren en crediteuren, grootboekrekeningen, kasboek, voorraad, facturen, uitgebreide rapportage, XML import/export, e-mail-functionaliteit.


osFinancials

Verder heeft osFinancials een multi-user opzet en een kassasysteem inclusief barcodescanner en kassalade-connectie. Tot slot biedt osFinancials integratie met osCommerce, de leider in e-commerce webwinkelsoftware.

Tegen betaling zijn extra plugins te verkrijgen voor BTW-aangifte, telebankieren enzovoort. Lees hier een overzicht van alle functies. osFinancials is verkrijgbaar voor alle Windows-versies.

DL

Website: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

Ziet er overzichtelijk en uitgebreid uit. Helaas als je geen voorraden hebt of ooit zal gebruiken is het een onbruikbaar pakket. Je kan deze module/mogelijkheid namelijk niet uitschakelen.

Heeft het software os financials pakket ook verschillende valuta om mee te werken.

Het biedt voor mijn eenmanszaak alle opties die ik nodig heb. Ik ben een tevreden gebruiker en werk er sinds 2009 mee. Ondersteuning via het forum of via email. Geen probleem.

Even gedownload en geïnstalleerd.
Maar volgens mij zit er spyware in, telkens als ik het programma start, geeft mijn virusscanner aan, dat er contact gelegd wordt met een website.

de download link klopt niet , dit is een update voor versie 3..

inmiddels is er een versie 4
http://www.osfinanci...

Is het onmogelijk voor op de mac?

nee niet gewoon op mac

Op mac kan het alleen met windows op mac maar dat is iets wat mijn mac niet wil lol

Mocht je mac dat wel willen zie dan stap 6 van het stappenplan:

"Maakt u gebruik van Apple kunt u osF installeren onder Wine for Mac, een dual boot maken met een windows versie, parallels of osF online gebruiken."

Je kunt beter je vragen op ons forum of via de mail stellen, wij komen hier alleen als iemand ons attendeerd op vragen.
Verwacht dus niet dat je (snel) een antwoord krijgt op deze site.

We hebben een koppeling met Vtiger CRM.
Maar indien je wat kennis hebt van SQL zou je de koppeling kunnen ombouwen.
En anders tegen betaling, kunnen wij het voor je doen.

Het is echt gratis want het is GPL zelfs de broncode is te downloaden op sourceforge. nu heb ik gemerkt dat daar niet echt veel animo voor is maar een werkend eindproduct wel. Die basis zal in ons model ook altijd gratis zijn omdat we verdienen aan alles eromheen. De service die wij kunnen leveren is niet te vergelijken met b.v. gnucash. Ik hoor graag van mensen (die ons ook betalen) wat er mis is. Dan probeer ik dat te fixen zodat het duidelijker / beter gaat. Zo heb ik nog een hoop jaren voor de boeg hopelijk om dit pakket steeds een stukje beter te maken en dat iedereen daarweer van kan profiteren. Ik moet wel kunnen leven maar voor het geld doe ik het ook weer niet. Dan had ik beter een vaste baan kunnen hebben i.p.v. mijn eigen bedrijf :-)

Hallo, kun je deze software ook koppelen met Sugarcrm

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
neder_and