EssentialPIM Free

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (244 stemmen)
Beschrijving: 

EssentialPIM Free is uitgebreide agenda- en mailsoftware (Personal Information Manager = PIM) die de beschikking heeft over de volgende functies: agenda, taken, notities, contacten, wachtwoorden en e-mail.

Met EssentialPIM Free kunt u bovendien makkelijk informatie importeren uit Outlook en Google Calendar.

EssentialPIM Free is een prima mail- en agenda-programma als u niet heel veeleisend bent. Als u ook behoefte heeft aan synchronisatie met Outlook, Google Calendar en iCloud of aan encryptie- en backup-mogelijkheden dan is de gratis versie te beperkt (lees hier de verschillen met de Pro-versie).

Vanaf versie 3.0 is er een mail-module toegevoegd aan EssentialPIM Free, zodat u nu ook kunt mailen via pop3 en imap met het programma.

Handig is dat er ook losse apps van EssentialPIM zijn voor Android en iOS, zodat u altijd kunt synchroniseren met uw telefoon of tablet.

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Ondertussen is versie 9.2 verschenen. Deze versie heeft een paar nieuwe mogelijkheden en bevat daarnaast meerdere verbeteringen.

Het programma geeft imap fout aan wil niet verbinden

Sinds vandaag is versie 7.63 van EssentialPIM Free te downloaden.
7.62 had een aantal kleine verbeteringen, 7.63 lost eigenlijk alleen een aantal problemen op. Hoe dan ook het is weer vernieuwd en verder verbeterd.

De PRO versie met meer mogelijkheden is betaald. Maar de FREE versie die hier wordt beschreven is volledig gratis. Het is dus niet waar dat dit programma DE FREE VERSIE (die GratisSoftware.nl dus vermeld) geld kost.

Weet iemand hoe je van die stomvervelende opdringerige reclame voor de Pro versie af komt?
(Behalve dan door EssentialPIM Free te verwijderen?)

Ziet er goed uit, maar we hebben ook nog de google agenda mensen, en die is geheel gratis.

Dit programma kost geld, dus niet gratis, zoals deze site beweerd!!!!!!

Intelligente opmerking... waar staat dat?

Weer zo'n kut programma waar google je emails kan lezen

De meest simpele manier om al je mail in diverse apparaten gelijk te hebben, is de webmail van je provider te gebruiken in je browser gewoon inloggen wachtwoord laten onthouden meestal zit er ook een agenda in verwerkt. Je kan natuurlijk ook google webmail en agenda gebruiken dat werkt precies hetzelfde.

Omdat 7.5 problemen heeft met versturen van e-mail is al binnen een week versie 7.51 uitgebracht.

Pagina's