McAfee SiteAdvisor

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

McAfee WebAdvisor is een beveiligingswerkbalk voor Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome die aangeeft of websites betrouwbaar, dat wil zeggen: niet schadelijk, zijn of niet. Ook zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! worden gecontroleerd. Extra beveiliging voor uw pc.

De grootste gevaren zitten op internet. Extra beveiliging van uw browser kan dus nuttig zijn. McAfee WebAdvisor (vroeger SiteAdvisor geheten) is een van de programmaatjes die beveiligingswerkbalken voor een aantal browsers aanbiedt.

WebAdvisor controleert websites en zoekresultaten in Internet Explorer, Firefox, Safari en Google Chrome op schadelijke inhoud en geeft een beoordeling met een groen rondje met een vinkje (veilig) of een rood rondje met een kruis (niet veilig).

McAfee WebAdvisor is voor Windows te krijgen.

Reacties

Ook bij mij werkt de site advisor niet meer in Chrome, wat deze tot enkele weken geleden wel deed.
Heel raar. En ja hoor hij staat ingeschakeld.

Mc Afee Site Advisor gebruik ik al jaren, ik ben er zeer tevreden over.
Als een site niet te vertrouwen is, krijg ik regelmatig een waarschuwing: "Hé, weet je wel zeker dat je naar deze site wilt gaan?". En goede sites krijgen altijd het groene vinkje. Een heel eenvoudige en efficiente browserbeveiliging.

naam C van Duijn hercules 121 /2221ma katwijka/z email l.duijn@casema.nl. Ik krijg mijn mcA fee beveiliging niet meer ingesteld op mijn pc .Ik heb een laptop acer en werk zelf op een HPmedia center. Ik heb voor twee licenties betaald maar krijg het niet voor el kaar na dat ik de pc verplaatst heb scherm (t v) naar beeld scherm wat moet ik doen Ik laat mijn pc nu aan staan

Bedankt, is gewijzigd.

Op de downloadpagina waar men terecht komt via bovenstaande link "Download:" staat de gratis versie helemaal onderaan die pagina! Op de hoofdpagina staat de gratis versie (momenteel) meteen bovenaan: http://www.siteadvis...