McAfee SiteAdvisor

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.1 (55 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

McAfee SiteAdvisor is een beveiligingswerkbalk voor Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome die aangeeft of websites betrouwbaar, dat wil zeggen: niet schadelijk, zijn of niet. Ook zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! worden gecontroleerd. Extra beveiliging voor uw pc.

De grootste gevaren zitten op internet. Extra beveiliging van uw browser kan dus nuttig zijn. McAfee SiteAdvisor is een van de programmaatjes die beveiligingswerkbalken voor een aantal browsers aanbiedt.

SiteAdvisor controleert websites en zoekresultaten in Internet Explorer, Firefox, Safari en Google Chrome op schadelijke inhoud en geeft een beoordeling met een groen rondje met een vinkje (veilig) of een rood rondje met een kruis (niet veilig).

McAfee SiteAdvisor is voor Windows en Mac OS X te krijgen volgens de producent. Wij kregen de Firefox en Safari extensie op Mac OS X niet aan de praat, dus het lijkt erop dat McAfee SiteAdvisor alleen onder Windows functioneert en dan nog slechts voor Internet Explorer en Google Chrome, want ook hier werkte de Firefox extensie van SiteAdvisor niet.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Ook bij mij werkt de site advisor niet meer in Chrome, wat deze tot enkele weken geleden wel deed.
Heel raar. En ja hoor hij staat ingeschakeld.

Mc Afee Site Advisor gebruik ik al jaren, ik ben er zeer tevreden over.
Als een site niet te vertrouwen is, krijg ik regelmatig een waarschuwing: "Hé, weet je wel zeker dat je naar deze site wilt gaan?". En goede sites krijgen altijd het groene vinkje. Een heel eenvoudige en efficiente browserbeveiliging.

naam C van Duijn hercules 121 /2221ma katwijka/z email l.duijn@casema.nl. Ik krijg mijn mcA fee beveiliging niet meer ingesteld op mijn pc .Ik heb een laptop acer en werk zelf op een HPmedia center. Ik heb voor twee licenties betaald maar krijg het niet voor el kaar na dat ik de pc verplaatst heb scherm (t v) naar beeld scherm wat moet ik doen Ik laat mijn pc nu aan staan

Bedankt, is gewijzigd.

Op de downloadpagina waar men terecht komt via bovenstaande link "Download:" staat de gratis versie helemaal onderaan die pagina! Op de hoofdpagina staat de gratis versie (momenteel) meteen bovenaan: http://www.siteadvis...