Microsoft Edge

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.2 (40 stemmen)
Beschrijving: 

De browser-engine van Edge is compleet nieuw en moet sneller en veiliger zijn dan die van Internet Explorer. In het oog springt een functie om notities en tekeningen te maken op websites en deze vervolgens te delen met anderen. Verder is ook Cortana, Microsofts digitale assistent tegen wie je kunt spreken, aanwezig. Voorlopig echter alleen nog in de Amerikaanse variant. Andere vernieuwingen (die veel  andere browsers trouwens allang hebben) zijn een leeslijst en leesweergave om websites op te slaan en later te lezen.

Edge is veel slanker dan Internet Explorer en voldoet ook beter aan webstandaarden. Edge is alleen beschikbaar voor Windows 10 en niet te verkrijgen voor Windows Vista, 7 of 8.1.

Categorie: 
Browser
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Edge wordt standaard meegeleverd met Windows 10 en is niet te downloaden voor Windows Vista, 7 of 8.1.

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

Echte Microsoft "kwaliteit". Maar goed, wie alle tijd heeft en geen bezwaar heeft tegen privacy schendingen zal met Windows 10 en Edge veel plezier hebben.

Ik gebruik Edge weliswaar nog maar een paar dagen, maar ik verbaas mij erover dat deze browser bij de Gratis Softwarebezoekers zo laag gewaardeerd wordt. Het bevalt me prima en heeft een duidelijk leesbare tekst. Het loopt vlot en het wachtwoordbeheer laat ook niets meer te wensen over, zoals bij Internet Explorer nog wel eens het geval was. Omdat in Firefox èn Opera de video's niet meer geopend konden worden, moest ik wat anders. Zodoende kwam ik terecht bij Edge. Prima!

Heb je Flash wel apart geïnstalleerd voor Firefox en Opera? Die wordt daarin niet standaard meegeleverd, die moet je los installeren.

Ik heb Opera nog weer opnieuw geïnstalleerd. De video's kunnen weer geopend worden; overigens zonder dat ik Adobe Flash Player geïnstalleerd heb.

Edge bagger

Nou bagger wil ik nou niet zeggen maar goed is anders internetbankieren gaat heel slecht hiermee want als ik iets wil betalen dan word de verbinding geannuleerd en kan ik weer opnieuw beginnen heel irritant geef mij maar firefox al jaren de beste.

en Een OFFLINE Standalone Edge Downloader, nergens een [download]LINK.
Hoezo TROEP.. ALLE programma's moeten offline en standalone te verkrijgen zijn.
Tenzij je wat te verbergen hebt. Open Source, is ook een optie

Je kunt natuurlijk in Windows 10 Edge ook gewoon links laten liggen en bv Firefox gebruiken. ;)

Bleeeeeegh

Ik heb mede om alle hiervoor genoemde redenen Windows 10 weer van mijn computer afgegooid.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
eng_land