Pale MoonOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Bij opmerkingen staat: "Pale Moon is een web browser die gebaseerd is op Firefox. Pale Moon is geoptimaliseerd voor moderne hardware en moet daardoor sneller zijn dan Firefox." Dit is volgens mij volstrekt achterhaald (tekst is van enkele jaren geleden). Sinds FF 55 is uitgekomen is het nog maar zeer de vraag of andere browsers sneller zijn.

Heb je gelijk in. Tekst is nu wat aangepast.

Zijn er Adblockers voor deze browser beschikbaar?

ja die kun via ad ons instaleren

Palemoon gebruikers,

Via deze link kun je de laatste taalpakket downloaden, ook staat hier helaas wel in het engels hoe je die moet installeren!.

http://addons.palemo...

Zelf gebruik ik altijd de weg via het xpi download bestand en dan via de add-on's van palemoon om nederlands te krijgen.

m.v.g.

Thomas

Dank, informatie is toegevoegd.

Net geïnstalleerd maar krijg een foutmelding:

XML Parsing Error: undefined entity
Location: chrome://browser/content/browser.xul
Line Number 1452, Column 7:

Ja. Pale Moon versie 27.3.0 kan geinstalleerd. Wat foutmelding. Oorzaak : Je hebt een Nederlandse taal pakket geinstalleerd en oude software Pale Moon versie 27.0.0 moet opnieuw installeren en moet ook opnieuw Engelse taal pakket installeren. Instellen en-US. Dan Pale Moon versie 27.3.0 weer installeren en ook nieuw nederlandse taal pakket installeren. Je kan nu de NL-Language pack voor PM 27.* al downloaden via https://github.com/J...

Heeft te maken met het taalpakket

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nede_land