K-Meleon

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

K-Meleon is een eigenzinnige browser die sinds 2019 op de Goanna-engine van Pale Moon (een Firefox-afsplitsing) gebaseerd is. Er is geen Nederlandse versie van K-Meleon.

Na een pauze van ruim vier jaar wordt K-Meleon sinds 2014 weer verder ontwikkeld. K-Meleon heeft vrij uitgebreide instelmogelijkheden en DuckDuckGo als standaard zoekmachine. Het uiterlijk is wat 'geeky', maar het is voor gevorderden misschien een interessante browser om eens te proberen.

K-Meleon is beschikbaar voor Windows, maar niet in het Nederlands vertaald.

Inst

Reacties

Leuke browser. Gebruik hem uitsluitend op Windows XP. Daar is de browser perfect voor.
Windows XP? jawel als testmachine voor aparte software.

Browser wordt oud.. ondersteund geen youtube meer nietegenstaande ij op oude computers zeer snel is. Jammer dat deze niet meer bijgewerkt wordt...

Het blijft een idioot snelle browser, sneller dan welke mij bekende browser ook. Verder niet per definitie de beste browser (Opera?) maar zeker, alleen al om de snelheid, het proberen waard.

Kun je bij MxNitro ook een startpagina instellen met meerdere tabs?

MxNitro is inderdaad snel. Sneller dan om het even welke browser welke ik totnogtoe gebruikt heb. Inmiddels mijn 2de browser na Opera.

Yandex is ook de moeite.

KMeleon is vooral leuk voor mensen die gaarne van alles zelf configureren.

Ik heb zopas Yandex getest... is absoluut niet vlugger. Kameleon doet het stukken beter maar MxNitro is supervlug. Bestaat er geen site waar snelheden van browsers werden uitgetest? En MxNitro is EENVOUDIG en SOBER.

Ga ik doen. Vanmorgen ook gedaan met Yandex. Snotjandorie, wat een browser (in positieve zin bedoeld). Is ook zeker het proberen waard.

Ik gebruik MxNitro, een browser zonder poespas en zeeeer vlug van Maxthon.
Probeer eens!
http://www.techspot....

Is en blijft de snelste browser, op mijn laptop althans.

aanvullende informatie Yandex browser ZDNet.Be

Pagina's