BitDefender TrafficLight

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

BitDefender TrafficLight is de browserbeveiliging van anti-virus producent BitDefender. TrafficLight beschermt Firefox, Google Chrome en Safari onder Windows, macOS en Linux tegen malware, phishing websites en besmette zoekresultaten. Voordeel is dat geen extra werkbalk aan je browser wordt toegevoegd.

TrafficLight doet zijn werk bijna onzichtbaar: alleen bij gevaar krijg je meldingen en worden schadelijke webpagina's geblokkeerd. Verder zie je alleen een groen lampje met vinkje of rood lampje met kruis op de menubalk van je browser. Dus geen irritant grote werkbalken.


BitDefender stoplicht in de menubalk

BitDefender TrafficLight beschermt tegen malware, phishing, blokkeert bepaalde trackers en beveiligt de zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! met een groen vinkje voor elke gevonden pagina.

Voor Windows, macOS en Linux zijn TrafficLight extensies voor Firefox, Google Chrome en Safari te downloaden.

Inst

Reacties

Ja, Chrome is 3.0.8 en Firefox 3.0.6

Vandaag nog versie 3.0.6...

Firefox 3.06 hier ?

Chrome versie 3.0.8 huier ?

Hier nog steeds 3.0.2

Volgens de website van Bitdefender Trafficlight is er géén versie voor Internet Explorer, alleen maar voor Firefox, Google Chrome en Safari. Als je op de downloadknop klikt, dan kan ik alleen de add-on voor Firefox downloaden.

Het programma (voor Firefoxbrowser) is gewoon op te halen bij Mozilla Add-Ons. Firefox installeert het bij herstarten. Dan vind je het programma terug bij Extensies. Daar kun je het ook aan of uit zetten. Of als dat nodig mocht zijn verwijderen. Erg makkelijk dus. Kind kan de was doen! Nu even afwachten hoe en hoe goed het zijn werk gaat doen!

Misschien is dit prima software, echter.. Ik gebruik al WOT en HitmanPro Alert. Dat lijkt mij voldoende. Nog meer beveiligingen naast elkaar, zoals Trusteer Rapport (Ing) en nu weer TrafficLight, zou conflicten kunnen geven.

doe toch maar weer gewoon WOT. werkt prima.

Firefox wil niet meer opstarten, BitDefender TrafficLight lijkt de schuldige, na het verwijderen van BitDefender TrafficLight lijkt het weer goed te gaan. Dit probleem doet zich op 2 van mijn computers voor.