BitDefender TrafficLight

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (50 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Beschrijving: 

BitDefender TrafficLight is de browserbeveiliging van anti-virus producent BitDefender. TrafficLight beschermt Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari en Opera onder Windows, Mac OS X en Linux tegen malware, phishing websites en besmette zoekresultaten. Voordeel is dat geen extra werkbalk aan uw browser wordt toegevoegd.

TrafficLight doet zijn werk bijna onzichtbaar: alleen bij gevaar krijgt u meldingen en worden schadelijke webpagina's geblokkeerd. Verder ziet u alleen een groen stoplichtlampje op de menubalk van uw browser. Dus geen irritant grote werkbalken.


BitDefender stoplicht in de menubalk

BitDefender TrafficLight beschermt tegen malware, phishing en beveiligt de zoekresultaten van Google, Bing en Yahoo! met een groen vinkje voor elke gevonden pagina.

Voor Windows is een installatiebestand voor alle browsers beschikbaar. Voor Mac OS X en Linux zijn aparte TrafficLight extensies voor Firefox, Google Chrome en Safari te downloaden (die wat minder bescherming zouden bieden). Onder Windows is ook nog een Ad Filter beschikbaar.

Categorie: 
Browser beveiliging
Laatst gewijzigd: 
1 november 2014
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Volgens de website van Bitdefender Trafficlight is er géén versie voor Internet Explorer, alleen maar voor Firefox, Google Chrome en Safari. Als je op de downloadknop klikt, dan kan ik alleen de add-on voor Firefox downloaden.

Het programma (voor Firefoxbrowser) is gewoon op te halen bij Mozilla Add-Ons. Firefox installeert het bij herstarten. Dan vind je het programma terug bij Extensies. Daar kun je het ook aan of uit zetten. Of als dat nodig mocht zijn verwijderen. Erg makkelijk dus. Kind kan de was doen! Nu even afwachten hoe en hoe goed het zijn werk gaat doen!

Misschien is dit prima software, echter.. Ik gebruik al WOT en HitmanPro Alert. Dat lijkt mij voldoende. Nog meer beveiligingen naast elkaar, zoals Trusteer Rapport (Ing) en nu weer TrafficLight, zou conflicten kunnen geven.

doe toch maar weer gewoon WOT. werkt prima.

Firefox wil niet meer opstarten, BitDefender TrafficLight lijkt de schuldige, na het verwijderen van BitDefender TrafficLight lijkt het weer goed te gaan. Dit probleem doet zich op 2 van mijn computers voor.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denem_rken