FileZilla

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.6 (678 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

FileZilla is een FTP-client waarmee u op eenvoudige wijze webpagina's en bestanden kunt uploaden en downloaden van en naar een server met behulp van het File Transfer Protocol (FTP). FileZilla is snel en simpel in het gebruik en heeft een overzichtelijke interface waarop u in een oogopslag alles kunt overzien.

Het hoofdvenster toont:
- dienstmededelingen
- bestanden die u wilt uploaden
- bestanden die al op uw server of webspace staan
- actieve voortgang van de bestandsoverdracht (het upload-proces)

FileZilla biedt de mogelijkheid tot encryptie (SFTP met behulp van SSH en FTP met behulp van SSL/TLS) en ondersteunt de hervatting van bestandsoverdrachten ('resume'). Verder heeft FileZilla de beschikking over een Site Manager, waar u de instellingen van meerdere websites en servers kunt aanpassen. Vanaf versie 3.3 zijn meerdere connecties met servers in tabbladen te openen.

Een zeer handige functie is dat u met FileZilla bestanden van de server kunt downloaden, bewerken en automatisch weer uploaden in één actie.

FileZilla is ideaal voor iedereen die bestanden moet uploaden naar een server.

DL

Inst

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 3.57.0

nieuwe versie 3.56.2.

nieuwe versie 3.56.1

nieuwe versie 3.55

nieuwe versie 3.54

Wellicht ten overvloede: Pas op met hoe je het download...
Een bericht van vandaag:
https://www.security...

nieuwe versie 3.53.1.

nieuwe versie 3.53

Mijn man, helaas overleden, had een stamboom op internet gemaakt. Sinds enige weken is hij van internet af. Hoe kan dat. Was werk van vele jaren, het enige wat ik, leeftijd 80, er van weet is dat hij nieuwe dingen overseinde met Filezilla.
Vriendelijk dank, Am Herlaar

@Snorremans
We hebben het verduidelijkt in de tekst bij Downloads:

Let op! Kies bovenstaande download van FileZilla. Deze is zonder gebundelde extra software (maar wel via de website van de producent). Als je zelf naar de website van FileZilla gaat en via de groene knop downloadt dan krijg je een download met gebundelde software aangeboden (deze kun je herkennen aan de benaming sponsored-setup.exe).

---

Wij proberen altijd om de onnodige extraatjes te voorkomen door de juiste downloads aan te bieden. Kies dus de link die wij ter download aanbieden. Dit is via de producent en indien mogelijk zonder gebundelde extraatjes.

Pagina's