Maxthon Cloud Browser

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Browser
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Maxthon Cloud Browser is een van oorsprong Chinese browser die gebaseerd is op Chromium. Maxthon is volgepakt met allerlei extra mogelijkheden en functies. Daar moet je wel van houden.

Maxthon heeft een kenmerkende zijbalk voor functies als favorieten, downloadbeheer, feedreader en meer. Verder kent de browser vele mogelijkheden met onder andere Magic Fill (wachtwoordbeheer), Bestandsopname (media op websites), Vastleggen (screenshot), Google Translate, een online Kladblok (SkyNote) en een nachtmodus (waarbij de interface donkerder wordt).


Maxthon met zijbalk

Maxthon zit volgestopt met allerlei handige snufjes. Zo kun je bijvoorbeeld heel snel allerlei zaken monitoren (cpu-gebruik, download- en uploadsnelheid, geheugengebruik en IP-adres). Verder kun je de functies natuurlijk nog uitbreiden met extensies, die je ook weer aan de zijbalk kunt toevoegen.

Maxthon is een uitgebreide browser met heel veel mogelijkheden - soms iets teveel misschien.

inst

Reacties

Uit eigen ervaring weet ik dat de NoScript-extensie een MEGA-sitebreker is... Praktischer vind ik uMatrix, mits wat gewenning en toepasselijk voortschrijdend inzicht.

Kan dit ook onder Vivaldi of Brave ?

Niet meer inderdaad. Dank, is aangepast.

Ik denk dat de informatie aangepast moet worden.
Deze browser is (nog) NIET in het Nederlands

Er staat in het nederlands en engels maar als je hem installeert krijg je hem niet in het nederlands of ik zie niet hoe

Dan neem je TOR

En wat denk je van Google,die zijn nog erger

Ik kreeg na de installatie meteen al foutmeldingen toen ik mijn gegevens vanuit Firefox wilde importeren.
Dat het met mijn passwords niet lukte, soit. Dit kan misschien een beveiligingskwestie zijn (vanuit Firefox?) maar ik heb echter weinig trek om al mijn bookmarks/favorieten opnieuw in te voeren.
Jammer, maar dit heeft mij de lust ontnomen om verder te gaan met deze browser.

Voor Linux is er nog een versie van Maxthon uit 2014, niet echt aan te raden omdat er geen updates meer voor verschijnen, maar er is dus wel een Linux-variant.

Ik zie in het bericht het bekende Tux symbool...klopt dit wel?

Pagina's