SRWare Iron

Reacties

Er is weer een nieuwe SRWare Iron versie: 71.0.3700.0 Stable for Windows.

Op het SRWare Iron forum wordt bij iedere update een bestand geplaatst waarmee je het onnodige extra zoekveld bij opening nieuwe tab kunt verwijderen. Zou dat hier ook niet kunnen/moeten?

"Wer das Extra-Suchfeld auf der neuer Tab-Seite deaktiveren möchte, kann diese Datei ins Iron-Verzeichnis extrahieren: https://www.srware.n... ... Search.zip"

Versie 69 is verschenen. Problemen ontstaan bij versie 68 zijn nauwelijks opgelost. Onderlinge afstand van iconen op de bladwijzerbalk is iets kleiner geworden, maar nog altijd groter dan bij versie 67. Vielen er bij versie 68 elf iconen aan de rechterkant af, nu zijn er 5 terug en vallen er dus nog steeds 6 af. NPO start en Ziggotv werken nog steeds niet. Bovendien zijn de tabbladen iets hoger geworden, waardoor er weer minder effectief beeld over is. Ooit was Chrome/Iron minimalistisch. Die tijden zijn voorbij.

Pas op met deze update. De bladwijzerbalk wordt hoger en de icoontjes nemen links en rechts veel meer plaats in waardoor een kwart of een derde van de favorieten van de balk afvalt.... Ik begrijp dat je moet wachten tot versie 70 over 3 maanden voordat dit probleem wordt opgelost.

Ik ben altijd een fan van Iron geweest, maar deze release is bagger, bagger, bagger.
Behalve het bovenstaande bladwijzerbalk probleem werkt nu ook streaming video van NPOstart.nl en Ziggogo.tv niet meer. Terwijl deze in de huidige build (106) van versie 68 van Chrome wel gewoon goed werken.

Ook ik ben al jaren een SRWare Iron liefhebber.

NPO Start heeft op Iron nooit gewerkt. Bij mij nochtans.

Een paar maanden geleden werd mij vanuit de NPO medegedeeld dat zij deze browser niet ondersteunen.

Versie 67 is alweer enkele dagen geleden verschenen....

Gisteren (20.03.2018) werd er weer een nieuwe versie van SRWare Iron gelanceerd.

Hoi ik zoek voor mijn oude dell reserve laptop een webbrowser. Er staat xp op en werkt wonderbaarlijk vlot eigenlijk. Alleen het browsen is een probleem vooral met youtube of facebook e.d. omdat ik een oudere browser erop moet zetten omdat xp niet meer ondersteund wordt. Dat laatste blijkt ook met Srware iron het geval te zijn. (Ik heb al diverse browsers geprobeerd, Opera, Firefox, midori, Icedragon e.d. maar zijn allen traag) Wat zou ik nog eens kunnen proberen? gr, marco

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal