SRWare Iron

Reacties

Versie 88 is verschenen.

De geheugenproblemen veroorzaakt door versie 86 waardoor Iron regelmatig niet opstartte lijken met versie 87 gelukkig te zijn opgelost. Werkt nu al enkele dagen probleemloos...

@OmeSjaak
Check!

Er zit overigens een zeer irritante fout in deze versie 86. regelmatig start het programma niet op omdat er een eerdere versie in het geheugen is blijven zitten bij het afsluiten van de vorige sessie. Enige manier om dit euvel te verhelpen behoudens opnieuw opstarten is deze restanten te killen. Ik doe dat met een BAT file met deze inhoud: taskkill /im chrome.exe /f /t Nooit eerder nodig gehad, alleen vanaf deze versie 86. Ik hoop dat dit met versie 87 opgelost gaat worden.

Versienummer is niet 86.0.4440.0 zoals hier op de site vermeld, maar 86.0.4400.0

Ja, eindelijk werkt NPOstart en Ziggo Replay weer met de nieuwste versie van Iron.

I like it

Er is weer een nieuwe SRWare Iron versie: 71.0.3700.0 Stable for Windows.

Op het SRWare Iron forum wordt bij iedere update een bestand geplaatst waarmee je het onnodige extra zoekveld bij opening nieuwe tab kunt verwijderen. Zou dat hier ook niet kunnen/moeten?

"Wer das Extra-Suchfeld auf der neuer Tab-Seite deaktiveren möchte, kann diese Datei ins Iron-Verzeichnis extrahieren: https://www.srware.n..."

Versie 69 is verschenen. Problemen ontstaan bij versie 68 zijn nauwelijks opgelost. Onderlinge afstand van iconen op de bladwijzerbalk is iets kleiner geworden, maar nog altijd groter dan bij versie 67. Vielen er bij versie 68 elf iconen aan de rechterkant af, nu zijn er 5 terug en vallen er dus nog steeds 6 af. NPO start en Ziggotv werken nog steeds niet. Bovendien zijn de tabbladen iets hoger geworden, waardoor er weer minder effectief beeld over is. Ooit was Chrome/Iron minimalistisch. Die tijden zijn voorbij.

Pagina's