SRWare Iron

Reacties

Versie 67 is alweer enkele dagen geleden verschenen....

Gisteren (20.03.2018) werd er weer een nieuwe versie van SRWare Iron gelanceerd.

Hoi ik zoek voor mijn oude dell reserve laptop een webbrowser. Er staat xp op en werkt wonderbaarlijk vlot eigenlijk. Alleen het browsen is een probleem vooral met youtube of facebook e.d. omdat ik een oudere browser erop moet zetten omdat xp niet meer ondersteund wordt. Dat laatste blijkt ook met Srware iron het geval te zijn. (Ik heb al diverse browsers geprobeerd, Opera, Firefox, midori, Icedragon e.d. maar zijn allen traag) Wat zou ik nog eens kunnen proberen? gr, marco

Ik heb ook nog een oude Dell reserve laptop met XP. Hierop geinstalleerd: Firefox ESR 52.7.2 32bits en SeaMonkey ESR 2.48. SeaMonkey (ook Mozilla) kan overigens ook zonder mail geinstalleerd worden.Succes.

Misschien Internet Explorer?

Er is vandaag een nieuwe build beschikbaar van versie 60 namelijk 60.0.3150.1.
Deze lost het probleem op dat bij de eerste build van versie 60 de Adblock.ini (ingebouwde adblocker) niet werd gerespecteerd.

ik wil graag de nieuwste 64 bits versie. waar vind ik die ?

De nieuwste 64-bits versie vind je op het SRWare Iron forum (https://www.srware.n...). Daar staat ook een .zip om het Bing-zoekveld te verwijderen dat je ziet als je een nieuwe tab opent.

Waarom vermeldt de redactie nooit de 64-bits versie? Ik heb er in het verleden al een paar keer naar verwezen, maar ben er maar mee opgehouden.

Volgens mij verwijst "Anoniem" naar een oude versie.

@Léon
Sorry, is nu toegevoegd.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
o_stenrijk