HitmanPro.Alert

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.8 (140 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

De makers van anti-malware-programma HitmanPro hebben een aparte tool die uw browser controleert op verdachte en schadelijke activiteiten van banking Trojans (een groep malware die financiële gegegevens - en geld - probeert te stelen) en andere malware die uw browser manipuleert. HitmanPro.Alert waarschuwt in alle grote browsers onder Windows tegen dit soort malware. Ook anti-keylogger-functionaliteit en webcambescherming zijn ingebouwd. De gratis versie verwijdert geen malware.

Steeds vaker worden mensen het slachtoffer van zogeheten banking Trojans die creditcard-informatie of inloggegevens voor internetbankieren stelen, waarna u duizenden euro's of meer kunt kwijtraken. Up-to-date virusscanners zouden deze malware moeten stoppen, maar het kan geen kwaad om extra bescherming te hebben bij het online shoppen of internetbankieren.

HitmanPro.Alert, dat zich als een service op uw pc installeert, waarschuwt in alle grote browsers onder Windows (Edge, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera) tegen banking Trojans en andere malware die uw browser proberen te manipuleren. Als u uw browser start zult u rechtsboven een mededeling zien dat HitmanPro.Alert op zoek is naar cyber-dieven. Verder merkt u - behalve als er gevaar dreigt - niks van het programmaatje.


Als je de gratis versie gebruikt krijg je de waarschuwing dat je kwetsbaar bent, maar je browsers worden wel gewoon bewaakt

Mocht er daadwerkelijk gevaar dreigen dan waarschuwt HitmanPro.Alert dat u geen vertrouwelijke gegevens moet invullen en uw pc moet scannen door uw virusscanner te updaten en te laten scannen of door HitmanPro te downloaden - waarvan een trial gratis te gebruiken is.

Behalve waarschuwingen tegen malware in uw browser biedt HitmanPro.Alert meer. Zo waarschuwt het tegen misbruik van uw webcam, versleutelt het uw toetsenbordaanslagen in de browser tegen keyloggers en vaccineert uw systeem tegen malware die probeert sandbox-bescherming te omzeilen. Ten slotte stopt HitmanPro.Alert de netwerkcommunicatie van applicaties die door aanvallers gecontroleerd worden.

U krijgt een 30 dagen proeflicentie van de volledige versie van HitmanPro.Alert, waarmee u ook gevonden malware kunt verwijderen en aanvullende bescherming krijgt, zoals CryptoGuard tegen de Crypto-ransomware en Exploitbescherming (tegen zero-day gevaren). Daarna krijgt u de beperktere versie.

De gratis versie van HitmanPro.Alert controleert wel uw browsers op banking-Trojans en andere malware die uw browsers manipuleren. Als u een browser start ziet u rechtsboven in beeld een venstertje van HitmanPro.Alert verschijnen. En daar is het om te doen.

De gratis versie van HitmanPro.Alert verwijdert dus zelf de malware niet (maar probeert deze wel te beëindigen), maar detecteert alleen Trojaanse paarden en andere schadelijke software. Het opruimen zal moeten gebeuren door anti-virus software of bijvoorbeeld anti-malware programma's als Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes Anti-Malware of de gratis trial van HitmanPro zelf.

De gratis versie van HitmanPro.Alert controleert uw browsers op de aanwezigheid van malware. Verwijdering van eventuele malware dient met andere programma's te gebeuren

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

@Martin Hermes
Dat is nu 12.50 euro ;)
https://www.ing.nl/p...

met ING rentepunten kan je de gehele versie kopen voor 12,95

Hallo ik heb een nieuwe laptop: heb een licentie voor 3 apparaten werkt dat ook voor dit toestel?
graag reactie
p.s. lecentiesleutel niet meer voorradig, werd elke keer verlengd

Bij mijn hitmanpro doorzoeken van de computer staat genoteerd dat mijn licentie is verlopen. DAT klopt NIET . ik heb enkele maanden geleden weer mijn licentie verlengt en dat OOK betaald hoe zit dat nu????????

Hallo,
wil hitman pro allert instaleren maar krijg melding ,
kan het progamma niet installeren error 203
had wel eerst het oude progamma eraf gehaald omdat het geen scan wou doen.
iemand een oplossing.
bvd Piet

Dit zet wel aan het denken, dit is een browserversie. Is er ook een alert die melding maakt als je de app van de bank gebruikt. Of werkt dat niet zo?

Bedankt,
Andre Hippe

Door Hitman Pro apart te downloaden (via hitmanpro.com), kun je via dat programma weer scannen.

Na de laatste update wil Hitman inderdaad de PC niet meer scannen: "mislukt"

Vandaag 27-4-2019 nieuwe versie 3.7.9 build 779 gekregen via update. Als ik wil scannen krijg ik steeds de tekst mislukt. Iemand een oplossing hier voor?

Vandaag HMPA 3.7.9. 779 gekregen via update

Pagina's