HitmanPro.Alert

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (104 stemmen)
Voor Windows
Actueel: 

17 januari 2018
HitmanPro.Alert 3.7.3 build 723 is verschenen. In deze uitgave zijn beveiligingsverbeteringen doorgevoerd en foutjes opgelost.

Beschrijving: 

De makers van anti-malware-programma HitmanPro hebben een aparte tool die uw browser controleert op verdachte en schadelijke activiteiten van banking Trojans (een groep malware die financiële gegegevens - en geld - probeert te stelen) en andere malware die uw browser manipuleert. HitmanPro.Alert waarschuwt in alle grote browsers onder Windows tegen dit soort malware. Ook anti-keylogger functionaliteit en webcambescherming zijn ingebouwd. De gratis versie verwijdert geen malware.

Steeds vaker worden mensen het slachtoffer van zogeheten banking Trojans die creditcard-informatie of inloggegevens voor internetbankieren stelen, waarna u duizenden euro's of meer kunt kwijtraken. Up-to-date virusscanners zouden deze malware moeten stoppen, maar het kan geen kwaad om extra bescherming te hebben bij het online shoppen of internetbankieren.

HitmanPro.Alert, dat zich als een service op uw pc installeert, waarschuwt in alle grote browsers onder Windows (Edge, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera) tegen banking Trojans en andere malware die uw browser proberen te manipuleren. Als u uw browser start zult u rechtsboven een mededeling zien dat HitmanPro.Alert op zoek is naar cyber-dieven. Verder merkt u - behalve als er gevaar dreigt - niks van het programmaatje.


Als je de gratis versie gebruikt krijg je de waarschuwing dat je kwetsbaar bent, maar je browsers worden wel gewoon bewaakt

Mocht er daadwerkelijk gevaar dreigen dan waarschuwt HitmanPro.Alert dat u geen vertrouwelijke gegevens moet invullen en uw pc moet scannen door uw virusscanner te updaten en te laten scannen of door HitmanPro te downloaden - waarvan een trial gratis te gebruiken is.

Behalve waarschuwingen tegen malware in uw browser biedt HitmanPro.Alert meer. Zo waarschuwt het tegen misbruik van uw webcam, versleutelt het uw toetsenbordaanslagen in de browser tegen keyloggers en vaccineert uw systeem tegen malware die probeert sandbox-bescherming te omzeilen. Ten slotte stopt HitmanPro.Alert de netwerkcommunicatie van applicaties die door aanvallers gecontroleerd worden.

U kunt een 30 dagen proeflicentie van de volledige versie van HitmanPro.Alert krijgen, waarmee u ook gevonden malware kunt verwijderen en aanvullende bescherming krijgt, zoals CryptoGuard tegen de Crypto-ransomware en Exploitbescherming (tegen zero-day gevaren).

Als u HitmanPro.Alert gewoon installeert dan worden wel uw browsers gecontroleerd op banking-Trojans en andere malware die uw browser manipuleert. Als u een browser start ziet u rechtsboven in beeld een venstertje van HitmanPro.Alert verschijnen. En daar is het om te doen.

De gratis versie van HitmanPro.Alert verwijdert dus zelf de malware niet, maar detecteert alleen Trojaanse paarden en andere schadelijke software. Het opruimen zal moeten gebeuren door anti-virus software of bijvoorbeeld anti-malware programma's als Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes Anti-Malware of de gratis trial van HitmanPro zelf.

Categorie: 
Browser beveiliging
Versienummer: 
3.7.3 build 723
Laatst gewijzigd: 
17 januari 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Sommige functies, zoals het verwijderen van malware en bescherming tegen ransomware, zitten alleen in de betaalde versie
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

De gratis versie van HitmanPro.Alert maakt reclame voor de betaalde variant (die extra bescherming biedt) en voor het betaalde HitmanPro (waarmee u een scan kunt uitvoeren). U hoeft deze software echter niet aan te schaffen. De gratis versie van HitmanPro.Alert controleert uw browsers op malware. Verwijdering van eventuele malware dient met andere programma's te gebeuren of met de dertig dagen trial van HitmanPro.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Ik heb 3.7.3 build 729 zie ik staan??

Gebruik hitman pro alert nu bijna 2 jaar, eerste aankoop 19,95 euro voor 2 (twee) jaar
als ik nu wil verlengen kost het 29,95 euro voor 1 (een) jaar.
Dit is een verhoging van bijna 40 euro over twee jaar gezien.
Deze verhoging weerhoud mij er van om te verlengen.
Wel jammer in deze afgelopen 2 jaar +/- 8 onderscheppingen gehad (steeds als ik als eerste bij opstart PC de scan test ga draaien), maar bij aanbevolen test komen er geen meldingen meer ( draai dan Avira en malwarebytes en nog een maal hitmanpro alert).
Verder Hitmanpro is wel een snelle app

Op twee apparaten (win 10) verdwenen spontane vastlopers van firefox (met ook vastlopen van systeem) na het weer verwijderen van HitmanPro Alert, een bekend verschijnsel?

Hans hier het zelfde probleem dus heb ik het er maar weer afgehaald. Alleen ik weet niet als het nu is opgelost met de nieuwe update.

Heb HitmanPro.Alert via ING geïnstalleerd maar ik kwam er achter dat die versie 32Bits is en ik heb een 64Bits computer ik heb op de site van HitmanPro gekeken en zag dat er inderdaad een 64Bit versie is. Met De-installeren en daarna weer installeren krijg je waarschijnlijk je hebt al een versie geïnstalleerd en ben je weer bij nul en heb je niks. Mijn vraag hoe los je dit op.

Zover ik kan zien op de site is HitmanPro.Alert maar in 1 versie te downloaden. Er staat bij 32/64. HitmanPro is WEL apart te downloaden.

Is er ervaring met Hitman Pro versus McAfee live? Ik heb al Malewarebyte. Wat is dan de meerwaarde van Hitman pro?

@ Roald,
Verderop in de reacties schreef je, "Zojuist Hitman Pro Alert geïnstalleerd. Maar scannen mislukt steeds."
Dat is momenteel een bekend probleem.
Oplossing:
Installeer tevens apart HitmanPro.
https://www.hitmanpr...
https://www.hitmanpr...
Na een eerste scan met HitmanPro krijg je de optie die te installeren. Na die installatie van HitmanPro, werkt nu ook het scannen vanuit HitmanPro.Alert goed.

Als je bankiert via de ING kun je het complete programma voor een fooi aanschaffen.

Het complete programma is via ING rentepuntenwinkel te koop voor 12,50 + 1250 rentepunten.Is je rentepuntensaldo niet toereikend dan kan je het programma niet bestellen.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemar_en