Vivaldi

Reacties

Men kan zich nu aanmelden om de IOS beta app
van Vivaldi te testen via Testflight:

https://vivaldi.com/...

@redactie bedankt voor de reacties

@Lange Henk
Als je Weergave | Paneel e-mail weergeven kiest dan kun je Bericht opstellen aanklikken. Maar de mail-interface is nog niet helemaal intuïtief inderdaad. Is nog in bèta dus hopelijk komen er nog wat verbeteringen.

@redactie ik kom wel in het mail programma van Vivaldi
Maar ik kan niet vinden hoe ik een mail kan versturen
hoe maak ik een contact personen
Gegevens ingevoerd van KPN

@Lange Henk
Bedoel je dat je de e-mail functie niet kunt vinden of dat je niet een mail account kunt toevoegen? Als je toevallig Gmail gebruikt is het handig om OAuth als verificatie te kiezen.

krijg in vivaldi niet e-mail programma aan de praat

Versie 3.8.2259.37 (Stable channel) (64-bits)

neemt geen wachtwoorden over tijdens importeren

Ook nieuw is een ingebouwde platform game Vivaldia als extra in Vivaldi 3.4, gewoon voor de fun.
Rechtsonder te vinden in de Snelkiezer, Vivaldia the game.

Ik gebruik Vivaldi al een tijdje bevalt erg goed ik was overgestapt van Firefox daar Vivaldi sneller werkte en tijdens gebruik kwam ik voor mij twee grote nadelen en dat is de veiligheid, Ten eerste was dat mijn virusscanner Vivaldi niet herkend en de twee wat ik belangrijker vind is de paswoordenbeveiliging daar hoef bij opstarten geen hoofdwachtwoord te gebruiken alleen als je de wachtwoorden wil zien dus als je je e-mailadres invult kan je al op die site komen terwijl Firefox als je paswoord opslaat moet je je hoofdwachtwoord invullen en bij het openen als je Firefox opent dus dat is veel veiliger heb toen de nieuwe versie Firefox geïnstalleerd en bleek dat die nu weer sneller werkt als Vivaldi.

Pagina's