Image Tuner

Reacties

@Condor
Nee, Image Tuner is blijkbaar shareware geworden. We hebben de software uit onze lijst met fotobewerkingsprogramma's gehaald en hier vermeld dat het programma geen freeware meer is. Bedankt voor het melden!

Op de downloadpagina van Glorylogic staat Image Turner niet bij het rijtje Freeware maar wordt er alleen een 10 dagen trial aangeboden. Hoort het daarom nog wel op Gratissoftwaresite?

@MartinHermes
Klopt. Vermoedelijk is dat Microsoft Defender SmartScreen wat je beschrijft. Die controleert downloads:
https://www.gratisso...

In Image Tuner kan onnodige extra software worden aangeboden. Lees daarom onze installatieinstructies (zie Installatie, tabblad hierboven naast Downloads)

Bitdefender antivirus Plus meld niet uitvoeren klik je op meer informatie gaat een veldje "uitvoeren" aan en kon ik 'm normaal installeren.

Beste redactie, het bestand wat mijn scanner F-Secure aanmerkte als onveilig en het ook geen toegang heeft gegeven was joHbZgaM.dll die hij eveneens verwijderd heeft. Aangezien ik niet weet of zo'n bestand wel of niet veilig is, ga ik uit van de betrouwbaarheid van m'n virusscanner.
H.gr. Jan

Sommige virusscanners slaan aan op de adware in Image Tuner, gebundelde meegeleverde software. Deze is niet schadelijk, maar kan als irritant worden beschouwd. Opmerkelijk is dat Avast aanslaat op het in dit geval meeleveren van... Avast. ;-)

F-Secure heeft het bestand geen toegang gekregen. Merkte het aan als schadelijk bestand.

Avira zet het in quarantaine