Adobe Photoshop Fix

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Met het gratis Adobe Photoshop Fix kun je eenvoudig foto's retoucheren en verbeteren. Zo is de healing brush uit de desktop-versie aanwezig om oneffenheden te verwijderen en kun je met de liquify-tool mooie effecten bereiken en gezichten aanpassen. Adobe Photoshop Fix is de ideale app voor Android om foto's naar je hand te zetten.

Met name gezichten kun je met Photoshop Fix eenvoudig retoucheren onder Liquify | Face. Ogen groter, kaak breder, kin kleiner, lippen voller of lachend, delen van de foto lichter maken, rode ogen verwijderen en nog veel meer effecten kun je uithalen. Ook kun je oneffenheden op foto's wegtoveren en natuurlijk contrast, kleur en helderheid aanpassen.

Photoshop Fix is een leuke app om mee te spelen en je foto's daadwerkelijk te verbeteren. Om Adobe Photoshop Fix te gebruiken moet je gratis registreren bij de Creative Cloud van Adobe. Een Android-versie is er sinds november 2016.

Voor Android en iOS is er ook het deels gratis Adobe Photoshop Express

inst

Reacties

ok

Dankuwel

v

gewoon n andere app opzoeken

Ook lenovo tab3 pro is niet compatibel

zeer goed

Als ik met adobe fix iets uit een foto retoucheer (als je dat zo noemt?!) blijf je zien dat er iets uit de foto is weggehaald. Hoe doe ik dat dat je niet ziet dat er iets uit de foto is verwijdert?

Op mijn redelijk nieuwe Acer tablet werkt deze ap helaas ook niet..

Op de Samsung S3 werkt het niet.

Zou het misschien gewoon aan jou telefoon liggen, want ik heb ook een typisch Android telefoon en geen enkel probleem met installeren.

Pagina's