Adobe Photoshop Express

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Voor geavanceerde functies moet betaald worden
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Met het gratis Adobe Photoshop Express kun je eenvoudig foto's bewerken op je telefoon, tablet of pc. De app biedt allerlei opties, zoals contrast en helderheid aanpassen, foto's draaien en het toevoegen van effecten. Natuurlijk is de app niet te vergelijken met Photoshop op de computer, maar de standaard tools om foto's te bewerken zijn aanwezig. De app heeft een simpele interface en niet heel veel opties, maar voor mensen die een eenvoudige app zoeken om foto's te bewerken is Adobe Photoshop Express erg handig.

Met Adobe Photoshop Express kun je verder collages maken, foto's combineren, effecten toepassen, retoucheren en meer.

Er zijn apps voor Android, iOS en Windows. Voor sommige geavanceerde bewerkingsfuncties moet je betalen. Je hebt een - gratis - Adobe-account nodig (hoewel je ook kunt inloggen met Gmail bijvoorbeeld).


Adobe Photoshop Express op Windows 10

De Windows Store app van Photoshop biedt behoorlijk wat fotobewerkingsmogelijkheden, maar haalt het natuurlijk niet bij de betaalde desktop applicatie van Photoshop (een geheel gratis en open source Photoshop-alternatief is trouwens GIMP).

inst

Reacties

Met Irfan view kun je hetzelfde zo niet meer.
Die rommel van Adobe is ook nog voortdurend zo lek als een mandje.

Hoe komt het dat ik na drie jaar gratis deze app te hebben gehad, ik plots verplicht was 37,95 euro te betalen voor het komende jaar…

Ik heb een verjaardagsmailtje gehad gemaakt met AdobePhotoshopExpres maar kan deze niet openen. Er staat eindeloos een cirkeltje rond te draaien maar er komt niets

Gratis foto’s bewerken