FastStone Image Viewer

Horizontal Tabs

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (1055 stemmen)
Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kunt u foto's en afbeeldingen op uw pc handig beheren en bekijken. U kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar u zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kunt u enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kunt u foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op uw pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Goed programma, alleen wat ontbreekt is een zoek functie!!!!!

@Arend
Check!

geweldig, nu meteen rating-systeem ! Faststone image viewer is al jaren mijn favoriet en nu nog meer :)

Actueel geeft mi een verkeerde datum 1 april 2020.

Na dik twee jaar eindelijk weer 'ns een nieuwe versie.

Heeft Faststone de mogelijkheid om dubbele fotos op te sporen en te verwijderen???

Kun je ook de witbalans aanpassen in faststone image viewer? Ik gebruik hem net pas dus weet nog niet zo goed Waar alles zit. :-(

Een prachtig programma. Toch mis ik nog iets: Een zoekfunctie aan de hand van trefwoorden (benaming foto, exif..) of vergis ik mij.?
Groeten Staf

toch gelukt, met Patch My PC

Gelukkig staat de ontwikkeling niet stil... :-) Wat wel stil staat is de installatie, de exe file wordt gestart en het zandlopertje blijft in beeld

Pagina's