FastStone Image Viewer

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (1014 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kunt u foto's en afbeeldingen op uw pc handig beheren en bekijken. U kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar u zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kunt u enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kunt u foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op uw pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Heeft Faststone de mogelijkheid om dubbele fotos op te sporen en te verwijderen???

Kun je ook de witbalans aanpassen in faststone image viewer? Ik gebruik hem net pas dus weet nog niet zo goed Waar alles zit. :-(

Een prachtig programma. Toch mis ik nog iets: Een zoekfunctie aan de hand van trefwoorden (benaming foto, exif..) of vergis ik mij.?
Groeten Staf

toch gelukt, met Patch My PC

Gelukkig staat de ontwikkeling niet stil... :-) Wat wel stil staat is de installatie, de exe file wordt gestart en het zandlopertje blijft in beeld

In de beschrijving staat dat je foto´s aan elkaar kan plakken om een panorama te maken. Maar ik vind nergens een manier om dat te doen. Weet iemand hoe ik dat kan met faststone?

@rr
Dank, informatie is toegevoegd bij tabbladen Installatie en Scan (naast Downloads)

kreeg een melding van Windows 10 toen ik op de .exe file klikte : Uw PC wordt beschermd.. en een optie om af te sluiten. Klik je op: meer info, dan kan je dit geweldige programma wel installeren ...geweldige Faststone zou ik niet willen missen ..gebruik het al vanaf versie 1 en de ontwikkelingen staan niet stil ..de prog is geweldig door door de snelheid en super handige bewerkingsmogelijkheden

In 2016 maakte ik voor een toen 85-jarige vriendin een Nederlandse handleiding voor een aan haar gegeven cursus fotobewerking. Dat was nogal wat werk. Misschien heb jij er ook wat aan:

https://revandenberg...

Ben benieuwd

Pagina's