FastStone Image Viewer

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kun je foto's en afbeeldingen op je pc handig beheren en bekijken. Je kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar je zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kun je enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kun je foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op je pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

Inst

Reacties

FastStone Image Viewer is een heel leuk en interessant programma .
Je kan er ook heel snel slide shows mee maken . Het probleem dat zich stelt is dat ik de slide show nergens kan weg saven . In de tutorial wordt gesproken Slide show builder . IK kan deze echter nergens in het programma vinden . Kan iemand mij helpen ?

@MM: witbalans aanpassen is niet mogelijk
@Lodewijk Beyers: nee, geen mogelijkheid tot opsporing van dubbele foto's
@Staf: er is geen zoekfunctie, dus je vergist je niet

Super prog, gebruik ik al vanaf versie 1. Zeer handig om snel een foto te bewerken en te bekijken, beoordelen met een 100% crop , de vergroting even zetten op 1:1

Ik gebruik dit uitstekende programma naast het oude PICASA (laatste update 2015?). Grappig is dat je een foto uit een ander formaat in JPEG Fomraat (kleine tikfout) kan opslaan. Maakt niets uit, het werkt!

Goed programma, alleen wat ontbreekt is een zoek functie!!!!!

@Arend
Check!

geweldig, nu meteen rating-systeem ! Faststone image viewer is al jaren mijn favoriet en nu nog meer :)

Actueel geeft mi een verkeerde datum 1 april 2020.

Na dik twee jaar eindelijk weer 'ns een nieuwe versie.

Heeft Faststone de mogelijkheid om dubbele fotos op te sporen en te verwijderen???

Pagina's