FastStone Image Viewer

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (887 stemmen)
Actueel: 

31 oktober 2018
FastStone Image Viewer 6.7 is verschenen. Deze uitgave van de fotobeheerder kent prestatieverbeteringen en lost foutjes op.

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kunt u foto's en afbeeldingen op uw pc handig beheren en bekijken. U kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar u zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kunt u enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kunt u foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op uw pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
6.7
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Meer downloads: 

FastStone biedt ook nog het gratis FastStone Photo Resizer aan om meerdere afbeeldingen tegelijk te converteren of de grootte te wijzigen.

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

Ik heb een Nederlandse handleiding geschreven, zie

www.revandenberg.nl

bedankt om dit te delen, TOP !

Jullie afbeelding in deze post is wel sterk achterhaald. Versie 4

Er is geen beter alternatief zelfs bijna niet onder de betaalde software

Ik vraag me af of je met Faststone ook de scherpte van een foto kan verbeteren en of je een aantal standaard verbeteringen op een hele groep foto's kan toepassen?

Ja dat kan, onder de rechtse muisknop zit een wereld van bewerkingen.

Kan ik foto s downloaden van de pc en bekijken op de iPad ? En kan ik een waardering toevoegen om.de beste te selecteren ? d

Komt niet goed die download. Je wordt automatisch verbonden met iets anders, Filesharefanatic.com, en daar heb ik geen interesse in. Ik kan het nog niet eens omzeilen!
Wat nu?

Kun je ook een html bestand aanmaken en uploaden naar je website?
Sinds het overlijden van Picasa zoek ik naar een gemakkelijk alternatief.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oo_tenrijk