FastStone Image Viewer

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (899 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

FastStone Image Viewer is een zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk programma om foto's te bekijken, beheren en snel te bewerken. Een van de beste programma's in zijn soort. Nu ook met ingebouwde videospeler.

Met FastStone Image Viewer kunt u foto's en afbeeldingen op uw pc handig beheren en bekijken. U kunt slideshows maken van groepen afbeeldingen waar u zelfs muziek onder kunt zetten!

Ook kunt u enkele eenvoudige bewerkingen op foto's uitvoeren, zoals: vergroten, verkleinen, bijsnijden, roteren, kleurcorrectie en rode ogen correctie. Verder kunt u foto's aan elkaar plakken om een panoramafoto te maken.

FastStone Image Viewer biedt de mogelijkheid om plaatjes te converteren naar andere bestandsindelingen (ook batch conversie). Ondersteund worden onder andere: JPEG, JPEG2000, TIFF, GIF, PCX, BMP, PNG en TGA.


FastStone Image Viewer

Sinds 2017 heeft FastStone Image Viewer ook een ingebouwde videospeler om direct filmpjes te bekijken. De videospeler is afhankelijk van de codecs die op uw pc staan om video's af te spelen.

FastStone Image Viewer heeft een prettige interface met drie vensters en is makkelijk in het gebruik. Een aanrader!

DL

Deel deze download: 

Reacties

hoe moet je het instaleren

Zo blij met deze viewer, niet om het bekijken van foto’s maar om de mogelijkheid om een foto te bewerken. Kinderlijk eenvoudig maar subliem deze viewer

Bij mij werkt alles nog prima. Personen heb ik uitgeschakeld.

Dank voor je reactie. Maar werken bij jou in Picasa de deelvensters Personen en Locatie nog?

Ik heb Picasa op een aparte USB stick staan en zet die op eventuele nieuwe computers als die in de toekomst gekocht worden. Gebruik Picasa vaker dan FastStone omdat je hiermee waar ik mee bezig ben meer kan doen. Vult elkaar wel aan, maar FastStone heb ik eigenlijk niet echt nodig voor fotobewerking. Gooi het na downloaden en tijdelijk gebruik er meestal weer af.

mooi programma je waar je veel mee kunt.

Wie is van Picasa overgestapt op FastStone Image Viewer en wat is jullie ervaring?

Ja, dat kan, zie:

- mijn handleiding (https://www.revanden...) 7.f label

Zie mijn handleiding:

https://www.revanden...

Versie 6.4 geeft mij die EXIF-gegevens voor zowel RAW- als JPEG-bestanden, zie:

- Mijn handleiding 8.y (https://www.revanden...)

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal