Darktable

Reacties

@Nico
Dank voor het melden!

Er is een nieuwe versie van Darktable 4.6.0 na 2 versies zonder Nederlandstalige vertaling. is de versie 4.6.0 terug voorzien van een Nederlandstalige vertaling.

Vroeger was het zo als er een nieuwe up dat kwam van Darktable. Dat kort daarna de Nederlandse vertaling volgde. nu zijn er al enkele up dates geweest. Maar nog altijd geen Nederlandse vertaling.
Is Darktable nu enkel nog in het Engels ?
Of komt er toch nog een Nederlandse vertaling aan ?
Is er iemand die er iets meer over weet ?

Vroeger was het zo met Darktable dat kort na een nieuwe update de Nederlandse taal werd toegevoed.
Nu is er nog niet zo lang geleden een nieuwe up date geweest.
En nu geen nederlandse taal toegevoegd.
En het is nu toch al even geleden dar er een nieuwe update was.
Darktable voortaan enkel nog engels ?

Heb dit vroeger ook eens voorgehad en later ontdekt dat bij darktable na een nieuwe up date het nederlands meestal later volgt.

Ik heb zojuist Darktable 4.4.0 gedownload, maar hoe kan ik de taal in het Nederlands instellen? Bij 'interface language' staat Nederlands er niet tussen..

Is het nog steeds zo dat Darktabel voor Windows een beperktere functionaliteit heeft? Het zelfde zinnetje staat er al "sinds 2017". Je mag toch verwachten dat er vijf jaar later geen verschil meer is tussen de diverse platforms?

3.6.0 maar met flatpack zal er wel snel een update komen in Linux :)

Darktable is ook instelbaar in het nederlands.

@ F de Munnik
Meldingen van Microsoft Defender SmartScreen betekenen lang niet altijd dat software schadelijk is, maar vaak ook dat de uitgever onbekend is of dat de software niet heel veel gedownload wordt. Lees hier meer over de werking van Smart Screen:
https://www.gratisso...

Pagina's