Paint.NET

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (322 stemmen)
Actueel: 

21 februari 2018
Paint.NET 4.0.21 is verschenen. Deze update van het fotobewerkingsprogramma lost een fout op met het plakken van afbeeldingen

Beschrijving: 

Paint.NET is een prettige gratis foto editor die gebruik maakt van tabbladen om verschillende afbeeldingen te openen. Paint.NET heeft een rijk arsenaal aan gereedschappen en speciale effecten ter beschikking om foto's te bewerken. Ook maakt het fotobewerkingsprogramma gebruik van lagen en is de undo-history onbeperkt.

Paint.NET is een complete foto editor die afbeeldingen kan roteren, verkleinen en vergroten en uitsnijden. Ook kunnen kleur en helderheid natuurlijk aangepast worden. Verder kunnen met Paint.NET meerdere lagen worden toegevoegd en heeft het programma tientallen effecten tot zijn beschikking, zoals Sepia, olieverf en distortion.

Paint.NET is een gebruikersvriendelijke fotobewerker. Het programma is sinds 2014 ook in het Nederlands vertaald.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
4.0.21
Laatst gewijzigd: 
21 februari 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Paint.NET

Let op! Windows 7 of nieuwer is vereist!

Installatie: 
100% schoon

Pak het gedownloade zip-bestand uit en start de installatie door op het uitgepakte exe-bestand te klikken. Het .NET framework (versie 4.7) van Microsoft is een vereiste voor Paint.NET dat apart geïnstalleerd moet worden.

Privacy: 
Verzamelt geen gegevens
Deel deze download: 

Reacties

wat een slechte download je kan er nix mee je ka niet eens twee foto's samen voegen wat juist is wat je nodig hebt om een goede EDIT te kunnen maken ik doe aan EDITEN (foto's) en daarvoor is het belangerijg een goede EDITOR te hebben mensen als jullie een goede EDITOR willen zou ik dit niet downloaden je hebt een online editor die veel beter is dan dit dat is https://pixlr.com/ed... het is online zonder download en volledig GRATIS nou dit was mijn mededeling doei :))

Nieuwe versie uitgebracht 4.0.21

Ik heb de nieuwe versie zojuist geïnstalleerd. Het versienummer is echter al 4.0.19.

Er is een nieuwe versie uitgebracht 4.0.17

hallo ik ben opzoek na een makkelijk programma voor twee foto's naast elkaar te kunnen zetten welk programma kan ik hiervoor gebruiken en is heel erg gemakkelijk

Er is inmiddels een Hotfix uitgebracht. Versienummer 4.0.12

Ik heb vele jaren met photoshop gewerkt maar dit werkteen tikkelte anders, zijn er nederlandstalige tutorials aub?

Ik maakte jaren veelvulding gebruik vd oude Paintbrush, maar heb nu onverwachts het nieuwe paint.net, met mogelijks veel meer mogelijkheden, toch lukken mij gewone zaken niet meer.
Ik wil gewoon een CIRKELTJE maken, dit nadien vullen met één kleur, daarna een foto copieëren en plakken in paint.net en op die foto mijn cirkeltje meermaals plakken.
1) WIE KAN MIJ HELPEN
2) BESTAAT ER EEN OVERZICHTELIJKE COMPLETE HANDLEIDING PAINT.NET ?

mvg,

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederl_nd