PhotoScape

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

PhotoScape is een gratis fotobewerkingsprogramma en fotoviewer. Met PhotoScape kun je afbeeldingen bekijken en bewerken. Animated gifs maken en het samenvoegen of splitsen van foto's behoren ook tot de mogelijkheden. De afwijkende interface maakt PhotoScape een opvallende fotoviewer.

Met PhotoScape kun je foto's bekijken, foto's rangschikken op een bladzijde van een fotoalbum, foto's licht bewerken, meerdere foto's combineren en splitsen en gif-animaties maken met verschillende afbeeldingen.

Verder heeft PhotoScape de mogelijkheid om foto's van raw-formaat om te zetten naar jpeg. Ook is batch processing (in de Nederlandse vertaling Stapelwerk genoemd) een optie: zo kun je meerdere foto's tegelijkertijd bewerken of hernoemen.

PhotoScape voor Windows is vertaald in het Nederlands.

Inst

Reacties

Jo, dank voor je tip. Met Digital PIE heb ik ze allemaal kunnen omzetten naar de opname-info en staan ze gelijk in een goede volgorde. En kan ze met photoscape weer bewerken. Heerlijk!
Gr. Marian

Marian,
Kijk eens uit naar het programmaatje "Namexif" om je foto's een andere naam te geven gebaseerd op het tijdstip van opname.
Doe eens een test met enkele foto's in een map te zetten.
Misschien kan je dan verder met al je foto's te ordenen.
Succes, Jo.

installatie 3.7 geen probleem.
Heb bestanden van tel. en van camera moeten combineren zodat alles in goede volgorde staat. Photoscape kan van heel aantal foto's echter de eigenschappen niet lezen en foto's dus niet openen. Op de een of andere manier zijn er vraagtekens in de bestandsnaam gekomen. Kan dat niet veranderen via verkenner want daar is zowel foto als bestandsneem (zonder de vraagtekens) goed. Hoe los ik dit op in Photoscape? Betreft ongeveer 500 vakantefotos.

De Mac-versie is inderdaad niet in het Nederlands. Windows-versie wel. Tekst is aangepast.

Ik heb PhotoScape gedownload voor Mac. Ik verwacht een Nederlandse taal, maar dat is niet het geval, wat doe ik verkeerd?

neem picasa 4, prima en eenvoudig!

hoe sla je een foto op via stapel werk?

waarschijnlijk verkeerde webside. downloaden van af gratissoftware.nl en dan naar fotobewerkingsprogramma en photoscape downloaden dan moet het nederlands of engels zijn

komt photoscape beschikbaar voor linux? ben een beetje zat van windows maar kan photoscape niet missen.

ik ben woonachtig in Griekenland , heb photoscape gedownload , nu staat deze in de Griekse taal, hoe kan ik het programma omzetten naar Nederlands of Engels
hoop dat U mij kunt helpen

Pagina's