PhotoScape

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (333 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

PhotoScape is een gratis fotobewerkingsprogramma en fotoviewer. Met PhotoScape kunt u afbeeldingen bekijken en bewerken. Animated gifs maken en het samenvoegen of splitsen van foto's behoren ook tot de mogelijkheden. De afwijkende interface maakt PhotoScape een opvallende fotoviewer.

Met PhotoScape kunt u foto's bekijken, foto's rangschikken op een bladzijde van een fotoalbum, foto's licht bewerken, meerdere foto's combineren en splitsen en gif-animaties maken met verschillende afbeeldingen.

Verder heeft PhotoScape de mogelijkheid om foto's van raw-formaat om te zetten naar jpeg. Ook is batch processing (in de Nederlandse vertaling Stapelwerk genoemd) een optie: zo kunt u meerdere foto's tegelijkertijd bewerken of hernoemen.

PhotoScape voor Windows is vertaald in het Nederlands.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

De Mac-versie is inderdaad niet in het Nederlands. Windows-versie wel. Tekst is aangepast.

Ik heb PhotoScape gedownload voor Mac. Ik verwacht een Nederlandse taal, maar dat is niet het geval, wat doe ik verkeerd?

neem picasa 4, prima en eenvoudig!

hoe sla je een foto op via stapel werk?

waarschijnlijk verkeerde webside. downloaden van af gratissoftware.nl en dan naar fotobewerkingsprogramma en photoscape downloaden dan moet het nederlands of engels zijn

komt photoscape beschikbaar voor linux? ben een beetje zat van windows maar kan photoscape niet missen.

ik ben woonachtig in Griekenland , heb photoscape gedownload , nu staat deze in de Griekse taal, hoe kan ik het programma omzetten naar Nederlands of Engels
hoop dat U mij kunt helpen

ik zoek een bewerkings programma om zowel de foto als de letters te kunnen laten draaien of te laten bewegen wie weet welk programma dat kan

Wanneer ik de laatste versie laat scannen door VirusTotaal dan geven een aantal virusscanners (o.a Eset en G-Data) aan dat er een OpenCandy virus inzit. Heeft dit programma ook een aangepaste installatie nodig om crapware installatie te voorkomen?

In Picasa heb je de mogelijkheid om een bepaald gebied in kleur te houden en het omliggende gebied in zwart/wit te krijgen.
Rechtermuisknop op de foto klikken en dan kiezen voor: openen met, dan kies je voor picasa, daarna in picasa boven in op het eerste penseeltje klikken en dan in keuzemenu kiezen voor: focuz Z/W.
Je kunt dan het kleurengebied groter of kleiner maken en b.v. de randen van dat gebied vervagen of verscherpen.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenlan_