PhotoScape

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (333 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

PhotoScape is een gratis fotobewerkingsprogramma en fotoviewer. Met PhotoScape kunt u afbeeldingen bekijken en bewerken. Animated gifs maken en het samenvoegen of splitsen van foto's behoren ook tot de mogelijkheden. De afwijkende interface maakt PhotoScape een opvallende fotoviewer.

Met PhotoScape kunt u foto's bekijken, foto's rangschikken op een bladzijde van een fotoalbum, foto's licht bewerken, meerdere foto's combineren en splitsen en gif-animaties maken met verschillende afbeeldingen.

Verder heeft PhotoScape de mogelijkheid om foto's van raw-formaat om te zetten naar jpeg. Ook is batch processing (in de Nederlandse vertaling Stapelwerk genoemd) een optie: zo kunt u meerdere foto's tegelijkertijd bewerken of hernoemen.

PhotoScape voor Windows is vertaald in het Nederlands.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik heb PhotoScape gedownload voor Mac. Ik verwacht een Nederlandse taal, maar dat is niet het geval, wat doe ik verkeerd?

De Mac-versie is inderdaad niet in het Nederlands. Windows-versie wel. Tekst is aangepast.

hoe sla je een foto op via stapel werk?

komt photoscape beschikbaar voor linux? ben een beetje zat van windows maar kan photoscape niet missen.

ik ben woonachtig in Griekenland , heb photoscape gedownload , nu staat deze in de Griekse taal, hoe kan ik het programma omzetten naar Nederlands of Engels
hoop dat U mij kunt helpen

waarschijnlijk verkeerde webside. downloaden van af gratissoftware.nl en dan naar fotobewerkingsprogramma en photoscape downloaden dan moet het nederlands of engels zijn

ik zoek een bewerkings programma om zowel de foto als de letters te kunnen laten draaien of te laten bewegen wie weet welk programma dat kan

Wanneer ik de laatste versie laat scannen door VirusTotaal dan geven een aantal virusscanners (o.a Eset en G-Data) aan dat er een OpenCandy virus inzit. Heeft dit programma ook een aangepaste installatie nodig om crapware installatie te voorkomen?

Zelfs met het filmpje op you-tube lukt het MIJ niet om een foto te creëren
met alles zwart/wit en dan 1 kleur accentje,
wie kan mij hier stapje voor stapje mee helpen?

mvg Brigit

Als je geen enkele ervaring hebt met fotobewerking dan lukt het misschien het eenvoudigst in Sagelight Image Editor.

-Installeer de probeerversie (30 dagen gratis).

-Open een foto in het programma.

-schuif verzadiging ('saturation"), links te zien, op nul: je hebt nu een zwart-wit foto.

-Klik op "undo brush" uit het menu rechtsonder. Dan krijg je een rondje te zien dat je groter en kleiner kan maken. Dat rondje kan je met je muis verplaatsen. Als je het plaatst op een gedeelte van de foto dat zijn kleur terug moet krijgen dan hoef je alleen maar links te klikken en het krijgt zijn kleur terug.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k