Chasys Draw IES

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Chasys Draw Image Editing Suite (IES) is een heel uitgebreid teken- en fotobewerkingprogramma. Chasys Draw bevat verder een afbeeldingviewer en kan eveneens foto's en plaatjes converteren naar een ander formaat. Ook kan het overweg met raw-foto's. Chasys Draw wordt al 15 jaar ontwikkeld en is zeer veelzijdig.
 
Chasys Draw IES wordt gemaakt door de Keniaan John Paul Chacha. Het pakket bestaat uit een fotobewerker en tekenprogramma, fotoviewer, afbeeldingenconverteerder en raw-editor. Bij het openen van Chasys Draw krijg je de keuze uit 14 taken, maar je kunt ook gewoon een bestaande foto openen of een nieuwe afbeelding maken. Chasys ondersteunt de gebruikelijke bestandsformaten.


 
Verder beschikt Chasys Draw IES over zeer veel gereedschappen effecten, transformaties en aanpassingen, kan het werken met lagen, animaties maken, verschillende bewerkingen automatiseren, schermafbeeldingen of video's opnemen en cd/dvd/blu-ray labels en iconen maken. Ook kun je in batch bestanden converteren en met raw-foto's aan de slag.

Chasys Draw IES is een multifunctioneel teken- en fotobewerkingsprogramma met zeer veel mogelijkheden. Een aanrader voor gevorderde gebruikers om eens uit te proberen. Als je alleen wat simpele bewerkingen op foto's wilt uitvoeren dan is Chasys Draw IES echter overkill en zijn de vele functies wellicht intimiderend.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

@Nico Kindt
Bij ons werkt de download van het .lang-bestand in Firefox wel. Waarschijnlijk heb je Google Chrome als browser. Deze blokkeert tegenwoordig downloads via een http-verbinding. We hebben de verbinding aangepast naar https en nu zou het weer moeten werken.

De link om het nederlandstalig taalbestand te downloaden werkt niet.

/

C:\ProgramData\Chasys Draw IES .. Language is de juiste plek voor het Nederlandse taalbestand..

Leuk

Ik heb de nieuwe versie gedowload en ook de nederlandstalige vertaling en als ik die inbreng in de talen map dan krijg ik de melding dat de nederlandse talen map niet meer wordt ondersteund.

Hoe download ik dit ding

leuk

SUPER

hahaha

Pagina's