Chasys Draw IES

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (20 stemmen)
Actueel: 

13 november 2018
Fotobewerkings- en tekenprogramma Chasys Draw IES 4.56.01 is verschenen. Deze uitgave kent verbeteringen aan diverse tools en foutoplossingen. Ook moet het laden van afbeeldingen een stuk sneller gaan.

Beschrijving: 

Chasys Draw Image Editing Suite (IES) is een heel uitgebreid teken- en fotobewerkingprogramma. Chasys Draw bevat verder een afbeeldingviewer en kan eveneens foto's en plaatjes converteren naar een ander formaat. Ook kan het overweg met raw-foto's. Chasys Draw wordt al 15 jaar ontwikkeld en is zeer veelzijdig.
 
Chasys Draw IES wordt gemaakt door de Keniaan John Paul Chacha. Het pakket bestaat uit een fotobewerker en tekenprogramma, fotoviewer, afbeeldingenconverteerder en raw-editor. Bij het openen van Chasys Draw krijg je de keuze uit 14 taken, maar je kunt ook gewoon een bestaande foto openen of een nieuwe afbeelding maken. Chasys ondersteunt de gebruikelijke bestandsformaten.


 
Verder beschikt Chasys Draw IES over zeer veel gereedschappen effecten, transformaties en aanpassingen, kan het werken met lagen, animaties maken, verschillende bewerkingen automatiseren, schermafbeeldingen of video's opnemen en cd/dvd/blu-ray labels en iconen maken. Ook kun je in batch bestanden converteren en met raw-foto's aan de slag.

Chasys Draw IES is een multifunctioneel teken- en fotobewerkingsprogramma met zeer veel mogelijkheden. Een aanrader voor gevorderde gebruikers om eens uit te proberen. Als je alleen wat simpele bewerkingen op foto's wilt uitvoeren dan is Chasys Draw IES echter overkill en zijn de vele functies wellicht intimiderend.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
4.56.01
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Chasys Draw IES voor Windows
(kies Direct Download .exe)

Download Nederlandse vertaling
(plaats dit .lang-bestand in de programma-map van Chasys in de submap Language (C:\Program Files\John Paul Chacha's Lab\Chasys Draw IES\Language) en ga naar Configure | Language om Nederlands in te stellen)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

SUPER

ik ben jeffrey jonen

Wat ben ik blij voor je!

hahaha

Ziet er een zeer goed programma uit dat ik zeker ga uittesten.
Wat me wel verwonderde, dat het een Keniaans programma is, dat daar software wordt ontwikkeld zou je niet zo snel verwachten.

Liep helaas hopeloos vast toen ik de CD/DVD functie eens wou bekijken en wou daarna niet meer opstarten.
Dan maar terug verwijderd, probeer het later eventueel nog wel eens uit.

360 Total Security van QIHOO ziet het bestand flt_OLE.dll als HEUR/QVM30.1.Malware.gen en heeft dit verwijderd tijdens de installatie van Chasys Draw IES. Terecht?

Zie hier het resultaat van VirusTotal, nul detecties door 57 scanners:
https://www.virustotal.com/nl/file/55df6bf45dcc2ca45e35e361be13a16464d4ab798d45a7369931634c7e59a72a/analysis/

Dus is veilig.

@ gsm, Norton, Emsisoft en Zemana (= engines Bitdefender, Zemana, Kaspersky, Eset, Avira, Avg) geven allemaal veilig aan

Bedankt! Ik heb het bestand vanuit quarantaine teruggeplaatst en veilig verklaard in 360 TS.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk