RawTherapee

Reacties

Windows Defender doet moeilijk om het programma uit te voeren.
Vorige keer een vastloper en nu dit. Toch altijd een fijn programma geweest, ik wacht een weekje.

Versie 4 liep en loopt bij mij prima, versie 5 loopt vast en sluit zich zelf af. Gelukkig met Ccleaner kunnen verwijderen met in stand houden van versie 4.

Mijn laptop moest opnieuw geinstalleerd worden, het likt mij niet meer RawTherapee te installeren, krijg de mededeling, "geen toegang". Wie heeft er nog raad voor mij?

Voor linux is 5.0 ook uit. Heb zelf 5.0.4 draaien.

Het programma geeft de volgende steeds herhalende fouten in het CMD menu.
opening directory 'C:\Program FilesXRawTherapee—4.2.849\network:': No such file
or directory.

Goed programma, doet wat het moet doen, resultaten zijn zeer goed te noemen, alleen is de interface is erg rommelig, zit weinig structuur in. Mis boven in het programma de structuurbalk, ben nog steeds zoekende waar ik alles kan vinden. Hoop met een volgende versie dat daar wat meer aandacht voor is.

Het kan zijn dat ik het mis heb maar de keuze voor de 32bits versie voor het platform Windows Vista/7/8 geeft de melding "No downloads yet". Wel bestaan er 64bits versies.

"Kies de stabiele versie" zeggen jullie.
De laatste stabiele versie is 3.0.1.0 en die dateert van 2011!

Versie 4.0.12.174 is de laatste developers release en zeer stabiel. Binnenkort verschijnt de officiële 4.1 release die de status `stabiel´ krijgt.

Ik wil graag attenderen op Photivo. Uitstekend programma voor de serieuze amateur fotograaf voor wie rawtherapee net te beperkt is www.photivo.org

Ik heb het aangeboden aan gratissoftwaresite , maar helaas geen reactie en geen publicatitie. In mijn ogen laat gratissofwasresite hier een prachtig gratis cross platform foto editor liggen. Voor reviews van deze software zie:

http://www.flickr.co...

softpedia en andre download sites voor gratis software bieden het wel aan

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemarke_