RawTherapee

Reacties

Ik heb een Mac. Als ik naar de website ga zie ik alleen linux, windows en broncode maar geen MacOs download. Ook alle aanklikbare links leiden naar dezelfde downloadsite waar geen MacOs disk opstaat.

Voor het eerst geïnstalleerd en het Lijk mij een leuk programma. En het installeren zelf ging vlot, en in welke de taal kon men bij het installeren kiezen. Dus de taalinstelling zoals hierboven werd weergegeven lijkt mij wat overbodig.

Kun je raw therapee als plug inn gebruiken voor photoshop?

Windows Defender doet moeilijk om het programma uit te voeren.
Vorige keer een vastloper en nu dit. Toch altijd een fijn programma geweest, ik wacht een weekje.

Versie 4 liep en loopt bij mij prima, versie 5 loopt vast en sluit zich zelf af. Gelukkig met Ccleaner kunnen verwijderen met in stand houden van versie 4.

Mijn laptop moest opnieuw geinstalleerd worden, het likt mij niet meer RawTherapee te installeren, krijg de mededeling, "geen toegang". Wie heeft er nog raad voor mij?

Voor linux is 5.0 ook uit. Heb zelf 5.0.4 draaien.

Het programma geeft de volgende steeds herhalende fouten in het CMD menu.
opening directory 'C:\Program FilesXRawTherapee—4.2.849\network:': No such file
or directory.

Goed programma, doet wat het moet doen, resultaten zijn zeer goed te noemen, alleen is de interface is erg rommelig, zit weinig structuur in. Mis boven in het programma de structuurbalk, ben nog steeds zoekende waar ik alles kan vinden. Hoop met een volgende versie dat daar wat meer aandacht voor is.

Het kan zijn dat ik het mis heb maar de keuze voor de 32bits versie voor het platform Windows Vista/7/8 geeft de melding "No downloads yet". Wel bestaan er 64bits versies.

Pagina's