Snapseed

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Fotobewerking
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Er zijn zeer veel fotobewerkingsapps te vinden voor je smartphone en tablet. Snapseed is één van deze apps en werkt erg goed. Je kunt een foto op je telefoon selecteren, of een nieuwe foto maken en Snapseed laat je deze vervolgens bewerken. De besturing is anders dan bij vergelijkbare foto-apps. Bij Snapseed kies je een bewerkingsmodus en vervolgens kan je verschillende effecten selecteren door je vinger naar boven en beneden te bewegen en bepaal je de mate waarin dit effect wordt toegepast door je vinger naar links en rechts te bewegen. Het idee is dat dit sneller en intuïtiever werkt.

Snapseed heeft diverse tools en filters om je foto's aan te passen en mooier te maken. Afstellen, bijsnijden, draaien, egaliseren en transformeren zitten daar natuurlijk bij. Daarnaast kun je belichting, temperatuur en verzadiging heel nauwkeurig bijwerken voor delen van je foto met de Penseel-tool. Ook vignettering en tekst toevoegen is mogelijk.

Verder heeft Snapseed de beschikking over een heel arsenaal aan filters, zoals drama, korrelige film, focuseffect, zwart-wit, vintage, grunge, noir, glamour glow en meer. Gezicht is ook een filter waar je gezichten beter mee kunt laten uitkomen door de ogen helderder en de huid gladder te maken.

Snapseed was de beste mobiele foto app voor de iPhone van 2012 en de beste iPad app van 2011 en is ook voor Android te downloaden. Google heeft de app overgenomen in 2012. Er was ooit een desktop-versie voor Windows, maar Google heeft die de nek omgedraaid.

inst

Reacties

Ik hep me toestel geregistreerd maar ken naw nie werkuh

Kan je snapseed ook downloaden voor pc?

///

snapseed is best photo editor indeed awesome feature effects

ik heb veel foto s die ik wil bewerkenu

ik heb veel fotos die ik wil aan passen
d