PhotoFiltre

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (2372 stemmen)
Beschrijving: 

PhotoFiltre is een zeer goede, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface. Het programma beschikt over alle standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en foto's te retoucheren. Ook lagen worden ondersteund. Bovendien kunt u nog plugins downloaden voor extra effecten.

Met PhotoFiltre kunt u helderheid, contrast, kleur, verzadiging en gamma correctie aanpassen. Ook bevat het fotobewerkingsprogramma tientallen artistieke filters, zoals waterverf, pasteltinten, Indische inkt, pointillisme, en puzzelstukjes.

Verder kunt u verschillende soorten selecties maken en heeft u diverse tekengereedschappen (zoals toverstokje, pipet, spuitbus, nevel, kloon- en uitsmeerinstrumenten) en penselen tot uw beschikking.  


PhotoFiltre heeft een gebruikersvriendelijke interface

PhotoFiltre is aan te bevelen voor mensen die GIMP te ingewikkeld vinden en ook met iets minder opties toekunnen.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
7.2.1
Laatst gewijzigd: 
3 maart 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download PhotoFiltre via de producent
(Lees goed de installatie-instructies hieronder!)

Download PhotoFiltre Portable
(ZIP-bestand, zonder ASK-toolbar)

Download Nederlands taalpakket
(Zie hieronder instructies om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen)

De oude versie PhotoFiltre 6.5.3 is hier nog te downloaden.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let op!
Tijdens de installatie krijgt u de onnodige Ask-werkbalk voor Internet Explorer en Firefox aangeboden. Haal het vinkje hierbij weg voordat u verder gaat met de installatie van PhotoFiltre!

Om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen, gaat u naar de map C:\Program Files\PhotoFiltre en gooit u het bestand TranslationEN.plg en eventuele andere plg-bestanden weg. Download vervolgens het Nederlands taalpakket hierboven en pak dit bestand uit in de map C:\Program Files\PhotoFiltre. Als u PhotoFiltre nu opnieuw opstart is de interface Nederlands.

Deel deze download: 

Reacties

Klasartikel en goed advies. Ik gebruik ze wanneer website seo check mij slechte resultaten geeft over het bezoeken van mijn site.

Als ik een foto open in Photofilter krijg ik steeds de melding: 'U bent niet bevoegd om dit bestand te openen', terwijl het mijn eigen fotobestanden zijn. Sommige zijn idd versleuteld, maar elke foto geeft de melding. Ik heb vooral .jpg bestanden.

Hoe kan ik dit probleem verhelpen?

Ik had (na herinstallatie van Windows) hetzelfde probleem en heb het opgelost met het programmaatje TakeOwnership. Moet je even op Googelen. Voegt aan je rechtermuisknop-menu een item toe waarmee het meestal wel lukt om de rechten weer te krijgen. Even per map doen, anders zit je met elke foto weer met het probleem.

Ik denk dat het bij jou komt omdat je het programma geïnstalleerd hebt met administrator rechten en je foto's toegangsrechten hebben op gebruikers niveau (van je inlogaccount).

Begin eens met te kijken of het probleem zich ook voordoet met andere fotobewerkings-programma’s.

Kan ik beeld vanaf de scanner naar het fotoprgramma sturen en bewerken ?

Het lukt me niet om bij het bewerken van een foto de 'borstelgrootte' in te stellen.
Hij staat gefixeerd op 10pt.
Een uninstall en het opnieuw installeren van PhotoFiltre 7 (op Windows 10) brengt geen soelaas.
Wie helpt mij?

ik krijg hem niet in het nederlands wat ik ook probeer, blijft engels dus klopt gewoon weg niet heb het gedaan zoals het er staat, openen in die map met talen en dan engels weggooien die er niet eens tussen staat had alle andere talen weggedaan en nl gehouden en nog geeft hij alles in engels en ik kan er niks in veranderen omdat ik geen adminstrator van het progg ben

Je gaat via ''Deze pc'', naar de schijf C.
Dan kies je program files en zoekt naar Phohofiltre. (ik heb 2 mapjes, dus kijk even waar die bij jou staat).
Je download ondertussen het nederlandse taalpakket. Die open je.

In de map Photofiltre, verwijder je StudioEN.plg.
Dan sleep je StudioNL.plg naar de map Photofiltre en als het goed is, als je Photofiltre dan opnieuw opent, is alles in het Nederlands :)

Hoop dat je mn uitleg snapt

Het was een fantastisch programma tot aan photofiltre 7, toen begonnen ze met lagen te werken en werkte het hele programma niet meer fijn. Dus als ze mij en met mij vele gebruikers blij willen maken. Optieven met je lagen, je bent geen photoshop, en dat moet je ook niet willen worden.

Beste Remco, misschien lees je dit nog of je hebt inmiddels al gezien dat je uit 3 versie's kan kiezen. Zonder lagen, met lagen en de betaalde versie. www.photofiltre-stud... Gelukkig is dit inderdaad geen Photoshop, maar zonder lagen werken is voor vele al geen optie meer. En ook in deze versie hoef je niet met lagen te werken, het kan. Optieven is derhalve iets te fel gereageerd.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_itsland