PhotoFiltre

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (2414 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

PhotoFiltre is een zeer goede, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface. Het programma beschikt over alle standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en foto's te retoucheren. Ook lagen worden ondersteund. Bovendien kunt u nog plugins downloaden voor extra effecten.

Met PhotoFiltre kunt u helderheid, contrast, kleur, verzadiging en gamma correctie aanpassen. Ook bevat het fotobewerkingsprogramma tientallen artistieke filters, zoals waterverf, pasteltinten, Indische inkt, pointillisme, en puzzelstukjes.

Verder kunt u verschillende soorten selecties maken en heeft u diverse tekengereedschappen (zoals toverstokje, pipet, spuitbus, nevel, kloon- en uitsmeerinstrumenten) en penselen tot uw beschikking.  


PhotoFiltre heeft een gebruikersvriendelijke interface

PhotoFiltre is aan te bevelen voor mensen die GIMP te ingewikkeld vinden en ook met iets minder opties toekunnen.

DL

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

als ik het programma wil downloaden krijg ik een melding dat het wijzigingen aan mijn computer kan veroorzaken. weet iemand welke wijzigingen dat kunnen zijn? en of die schadelijk kunnen zijn?

nu

De 32 bit versie
is hier te downloaden:
https://www.portable...

Probeerde Photophiltre Portable te downloaden.
Download PhotoFiltre Portable
http://static.infoma...
(ZIP-bestand, zonder ASK-toolbar)

Helaas werkt de link niet (meer)

Klasartikel en goed advies. Ik gebruik ze wanneer website seo check mij slechte resultaten geeft over het bezoeken van mijn site.

Ik had (na herinstallatie van Windows) hetzelfde probleem en heb het opgelost met het programmaatje TakeOwnership. Moet je even op Googelen. Voegt aan je rechtermuisknop-menu een item toe waarmee het meestal wel lukt om de rechten weer te krijgen. Even per map doen, anders zit je met elke foto weer met het probleem.

Ik denk dat het bij jou komt omdat je het programma geïnstalleerd hebt met administrator rechten en je foto's toegangsrechten hebben op gebruikers niveau (van je inlogaccount).

Begin eens met te kijken of het probleem zich ook voordoet met andere fotobewerkings-programma’s.

Als ik een foto open in Photofilter krijg ik steeds de melding: 'U bent niet bevoegd om dit bestand te openen', terwijl het mijn eigen fotobestanden zijn. Sommige zijn idd versleuteld, maar elke foto geeft de melding. Ik heb vooral .jpg bestanden.

Hoe kan ik dit probleem verhelpen?

Kan ik beeld vanaf de scanner naar het fotoprgramma sturen en bewerken ?

Je gaat via ''Deze pc'', naar de schijf C.
Dan kies je program files en zoekt naar Phohofiltre. (ik heb 2 mapjes, dus kijk even waar die bij jou staat).
Je download ondertussen het nederlandse taalpakket. Die open je.

In de map Photofiltre, verwijder je StudioEN.plg.
Dan sleep je StudioNL.plg naar de map Photofiltre en als het goed is, als je Photofiltre dan opnieuw opent, is alles in het Nederlands :)

Hoop dat je mn uitleg snapt

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitse_land