PhotoFiltre

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (2357 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

PhotoFiltre is een zeer goede, uitgebreide foto-editor met een gebruikersvriendelijke interface. Het programma beschikt over alle standaardfuncties om afbeeldingen te bewerken en foto's te retoucheren. Ook lagen worden ondersteund. Bovendien kunt u nog plugins downloaden voor extra effecten.

Met PhotoFiltre kunt u helderheid, contrast, kleur, verzadiging en gamma correctie aanpassen. Ook bevat het fotobewerkingsprogramma tientallen artistieke filters, zoals waterverf, pasteltinten, Indische inkt, pointillisme, en puzzelstukjes.

Verder kunt u verschillende soorten selecties maken en heeft u diverse tekengereedschappen (zoals toverstokje, pipet, spuitbus, nevel, kloon- en uitsmeerinstrumenten) en penselen tot uw beschikking.  


PhotoFiltre heeft een gebruikersvriendelijke interface

PhotoFiltre is aan te bevelen voor mensen die GIMP te ingewikkeld vinden en ook met iets minder opties toekunnen.

Categorie: 
Fotobewerking
Versienummer: 
7.2.1
Laatst gewijzigd: 
3 maart 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download PhotoFiltre via de producent
(Lees goed de installatie-instructies hieronder!)

Download PhotoFiltre Portable
(ZIP-bestand, zonder ASK-toolbar)

Download Nederlands taalpakket
(Zie hieronder instructies om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen)

De oude versie PhotoFiltre 6.5.3 is hier nog te downloaden.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let op!
Tijdens de installatie krijgt u de onnodige Ask-werkbalk voor Internet Explorer en Firefox aangeboden. Haal het vinkje hierbij weg voordat u verder gaat met de installatie van PhotoFiltre!

Om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen, gaat u naar de map C:\Program Files\PhotoFiltre en gooit u het bestand TranslationEN.plg en eventuele andere plg-bestanden weg. Download vervolgens het Nederlands taalpakket hierboven en pak dit bestand uit in de map C:\Program Files\PhotoFiltre. Als u PhotoFiltre nu opnieuw opstart is de interface Nederlands.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Het was een fantastisch programma tot aan photofiltre 7, toen begonnen ze met lagen te werken en werkte het hele programma niet meer fijn. Dus als ze mij en met mij vele gebruikers blij willen maken. Optieven met je lagen, je bent geen photoshop, en dat moet je ook niet willen worden.

Beste Remco, misschien lees je dit nog of je hebt inmiddels al gezien dat je uit 3 versie's kan kiezen. Zonder lagen, met lagen en de betaalde versie. www.photofiltre-stud... Gelukkig is dit inderdaad geen Photoshop, maar zonder lagen werken is voor vele al geen optie meer. En ook in deze versie hoef je niet met lagen te werken, het kan. Optieven is derhalve iets te fel gereageerd.

Ik heb diverse van de hier aangeboden fotobewerkingsprogramma's geprobeerd maar PhotoFiltre biedt wat mij betreft het beste evenwicht in mogelijkheden en gebruiksgemak. De Plugins werken perfect. De volledig Nederlandse vertaling is daarbij een groot voordeel. Dit programma is voor de wat gevorderde fotoamateur zeker een aanrader.

Kan ik in Foto Filtre ook foto's opslaan

ja, opslaan als

Het invoegen van tekst bij Windows 8.1 werkt niet.
Met Windows 7 geen probleem.

Vreemd, net geprobeerd, ook met Windows 8.1 en er wordt met de tekstinvoer een nieuwe laag aangemaakt, met tekst.

wat is het verschil tussen photofiltre en picasa

PhotoFiltre is nu shareware, geen freeware meer. Op de site staat: "PhotoFiltre Studio is shareware and is limited to a 30-day trial period. At the end of the 30-day trial period, if you want to continue using PhotoFiltre Studio you will need to purchase a registration key from the programs author. If, on the other hand you no longer want to continue using the program you must remove it from your system immediately."

Wat wij aanbieden is PhotoFiltre en NIET PhotoFiltre Studio. Studio is shareware, maar PhotoFiltre - dat minder mogelijkheden heeft - is freeware. PhotoFiltre blijft dus gratis.

Lees hier de verschillen:
http://www.photofiltre-studio.com/news-en.htm

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
en_eland