Gratis Photoshop apps

Adobes Photoshop is duurbetaalde software voor Windows en Mac waar je honderden euro's aan kwijt bent. Photoshop is zeer uitgebreid en wellicht voor de meeste gebruikers overkill (u kunt ook het gratis GIMP gebruiken op uw pc of laptop). Adobe heeft voor smartphones en tablets echter diverse gratis Photoshop-apps uitgebracht voor speciale bewerkingen op foto's. Dit zijn Photoshop Express (eenvoudige fotobewerking), Photoshop Mix (om elementen uit twee foto's samen te voegen), Photoshop Fix (om foto's snel te verbeteren/ te retoucheren) en Photoshop Ligthroom (professionele fotobewerking). Het leuke is dat de Photoshop Express app ook voor Windows 8.1 en 10 computers beschikbaar zijn als Windows Store app.

Adobe Photoshop Express

Voor Windows
Voor Android en iOS
6.69565
Installatie: 
Let op bij de installatie

Met het gratis Adobe Photoshop Express kun je eenvoudig foto's bewerken op je telefoon, tablet of pc. De app biedt allerlei opties, zoals contrast en helderheid aanpassen, foto's draaien en het toevoegen van effecten. Natuurlijk is de app niet te vergelijken met Photoshop op de computer, maar de standaard tools om foto's te bewerken zijn aanwezig. De app heeft een simpele interface en niet heel veel opties, maar voor mensen die een eenvoudige app zoeken om foto's te bewerken is Adobe Photoshop Express erg handig.

Taal: 
Nederlands en Engels

Adobe Photoshop Lightroom

Voor Android en iOS
6.375

Met Photoshop Lightroom kun je op professionele wijze foto's bewerken volgens Adobe. De gratis app voor Android en iOS heeft de beschikking over meer dan veertig presets (voorinstellingen) om je foto's in een keer om te vormen. Verder zijn de gebruikelijke bewerkingstools aanwezig om helderheid, contrast, kleur enzovoort te wijzigen en afbeeldingen bij te snijden.

Taal: 
Engels

Adobe Photoshop Fix

Voor Android en iOS
5.58824
Installatie: 
Let op bij de installatie

Met het gratis Adobe Photoshop Fix kun je eenvoudig foto's retoucheren en verbeteren. Zo is de healing brush uit de desktop-versie aanwezig om oneffenheden te verwijderen en kun je met de liquify-tool mooie effecten bereiken en gezichten aanpassen. Adobe Photoshop Fix is de ideale app voor Android, iPhone en iPad om je foto's naar je hand te zetten.

Taal: 
Nederlands en Engels