Silverlight

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.8 (95 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Silverlight is de browser-plugin van Microsoft die een concurrent moet zijn voor Flash. Silverlight maakt filmpjes en animaties op internet mogelijk.

Silverlight is beschikbaar voor alle grote browsers onder Windows en macOS. Voor Linux bestond een kloon genaamd Moonlight, maar die wordt niet meer verder ontwikkeld. Microsoft Silverlight werd in Nederland onder andere gebruikt door de publieke omroep, RTL en Eredivisie Live om filmpjes te tonen.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

15-1-2018
Update voor Microsoft Silverlight (KB4481252)

Ik kijk nooit Publieke Omroep, RTL en Eredivisie Live en ik gebruik al helemaal geen Internet Explorer. Totaal onnodige plugin. Zijn ze trouwens niet van Silverlight, Flash en Java afgestapt omdat er teveel beveiligingslekken inzitten? Het is tegenwoordig toch allemaal HTML5 wat websites gebruiken?

Dank is gecorrigeerd.

@Redacti
Jullie zijn de '5' vergeten op homepage in de tekst van Microsoft Silverlight.
Het is v5.1.50901.

De Windows 7 gebruikers hebben deze update vandaag meegekregen bij de Windows updates.

PatchMyPC (updater) zegt al een paar weken dat versie 5.1.40620.0 er is, ik draai nog 5.1.40416.0.
De officiële downloadpagina is:
http://www.microsoft...
Die biedt nog steeds 5.1.40416.0 aan.

Specifiek zoeken op de nieuwe versie geeft alleen links naar alternatieve downloadsites, inclusief MajorGeeks, Softexia etc.

Zal dit ook even bij PatchMyPc pasten.

@Henk, bij mij lijkt die Adobe Flash Player logo/knop bij Configuratiescherm nu ook zwart, maar als ik heel goed kijk is het donkerrood/bordeaux, dat was vóór de laatste update (18.0.0.160) normaal rood. Ik heb verder niets via e-mail aangeklikt, maar slechts op de juiste wijze geüpdatet via Adobe.com (ik heb Windows Vista). Blijkbaar hebben ze dat logo iets veranderd...

Afgelopen week een vreemde situatie op mijn PC,kreeg van MS een mail met een een briefkaart model menu en daarin werdt mij gevraagr een keuze te maken tusse...Adobe player en WMP( Windows medie player) resp silverlight Reden dat o a PPS en andere films beter zichtbaar zouden worden. Ik leek klikte dus aan WMP... en verzond en toen liep mijn Comp PC vast op een deel van programma, s . Daar kwam ik pas later achter Zoeken en vond de fout niet Maar wel van in Confugiratie scherm de tekst van Adobe Player van normaal rood nu zwart...klikte rechts,melding wilt u dit verwijderen dus ja en het raadsel opgelost alles werkte weer . Mijn vraag hoe kan dat ??? Dus mogelijk 2 players gaat niet op een PC Gekke is al jaren stond dit op mijn PC W7

Maar wel handig als je op je laptop wilt kijken naar onlinetv van KPN en naast deze drie meer wilt zien

NPO gebruikt gewoon de flashplayer. Silverlight of iets anders is niet nodig om Ned. 1 2 en 3 te bekijken

Pagina's