Adobe Acrobat Reader DC

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (670 stemmen)
Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is veel groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kunt u pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijgt u 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dient u de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS.

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Versie 2022.003.20282

Waardeloos sinds de laatste update (security patch) ben je je netwerkverbindingen kwijt

@Ukkie
De pdf lezer (Adobe Acrobat Reader) waar het hier over gaat is gratis. Jij bedoelt wellicht de pdf maak software Adobe Acrobat (zonder Reader).

Hoezo gratis, je moet na de proefversie gewoon kopen.

Lees ook deze informatie eens door ,

https://www.security...

Inmiddels versie 19.021.20049

@patrick ,

Ik had vaak hetzelfde probleem als u , heb Adobe Reader DC verwijderd en Foxit Reader geïnstalleerd .
Persoonlijk vind ik deze veel beter .

Bij mij wil het programma updaten en de installatie crasht dan uiteindelijk.
Pdf's openen nog wel in Acrobat Reader.

Laten we eerlijk zijn, Adobe is een waanzinnig goede marketing machine en met een waardeloze ontwikkelafdeling. Ze verdienen hun geld vooral met bedrijven die hele goede software hebben gemaakt op te kopen, en die software vervolgens volledig naar de kloten te helpen, en zo veel mogelijk de markt voor die software te monopoliseren.

Tijdens installeren voor Windows7 blijft de installatie bij 89% enige tijd hangen. Dan volgt uiteindelijk de mededeling dat de installatie niet gelukt is en dat er al een nieuwere versie aanwezig is. Er staat op dit moment geen enkele versie meer op mijn computer. De oudere versie weigerde al enige tijd te updaten. Hoe nu verder?