Adobe Acrobat Reader DC

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (629 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is veel groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kunt u pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijgt u 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dient u de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS. De oude Adobe Reader 11 wordt sinds 2018 niet meer ondersteund.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Ik heb na verschillenden geprobeerd te hebben, Sumatra PDF gekozen vooral als het toch maar alleen om het PDF lezen gaat.

probeer eens Gaaiho Reader http://www.gaaiho.co... , ook voor iPh en Android

Wat een geK*T met dat DC zeg?! Het werkt niet eens en met systeemherstel krijgt je de oude niet terug, dus weer oude DL en installeren!!! :-/

Inderdaad de nieuwe versie is WAARDELOOS, gik ga maar een andere reader gebruiken!

Wel schaamteloos van Adobe (Reader DC) om het volgende op hun downloadpagina te schrijven, gezien de vele lekken die het altijd weer moet dichtplakken:

Over:

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis wereldstandaard "voor het betrouwbaar weergeven", afdrukken en annoteren van PDF-documenten.

https://get.adobe.co...

Vond Adobe Reader nooit geweldig, maar de DC versie is echt kut. Na 2 weken ergernis heb ik hem verwijderd, voorlopig ga ik Nitro Reader maar eens proberen.

Helemaal geen "hack". Je kopiëert gewoon een bestandje naar een andere plaats en daarna werkt het wèl en blijft dat onding uit de weg.
Neemt niet weg dat dit een absoluut wangedrocht is en ik er zo snel mogelijk helemaal vanaf wil.

Bedankt, maar dit gaat over Adobe Reader DC en niet over Adobe 10. Je tip werkt dus niet. Ik heb een en ander ondertussen uitgeplozen en er is geen officiële optie om dit uit te schakelen. Het is klacht nummer 1 op de Adobe forums. Er is een hack voor (zie https://forums.adobe... ) maar dat vind ik idioot, om een programma voor normaal gebruik te moeten hacken. Kortom, ik (en met mij kennelijk velen) ben helemaal niet happy met die nieuwe reader en gooi hem bij WIn 10 dan ook subiet eraf...

In Adobe 10 klik je rechtsboven 2x op 'Gereedschappen/Opmerking' om het aan/uit te schakelen, (als je dat bedoeld...).

Wat een gedrocht van een stuk software. Zal blij zijn als straks Win 10 er is, hoef ik dit niet meer te gebruiken (ja ik weet dat er alternatieven zijn maar daar ben ik helemaal niet wild van) Waarom cloud? Is dat modern en tel je anders niet meer mee? Waarom die enorme teksten en iconen? Ik heb een scherm van 1920x1080, dan wil ik toch niet die enorme iconen en teksten zien?
En ergernis nummer 1:
Hoe raak je in hemelsnaam die rechter menubalk kwijt en wel zo dat hij weg blijft? Weet iemand dat?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
f_ankrijk