Adobe Acrobat Reader DC

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (632 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Adobe Acrobat Reader DC (vroeger gewoon Adobe Reader) is de standaard software voor het bekijken van PDF-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader kunt u werkelijk elk PDF'je openen aangezien producent Adobe de originele ontwikkelaar van het PDF-formaat is. Acrobat Reader heeft veel mogelijkheden, maar is veel groter dan alternatieve programma's om PDF'jes mee te bekijken.

Na vele beveiligingsproblemen de afgelopen jaren lijkt Adobe Acrobat Reader DC - met een ingebouwde sandbox - een flinke stap vooruit te zijn wat betreft de bescherming tegen schadelijke pdf-bestanden. Met Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) kunt u pdf'jes bekijken, ondertekenen en er notities bij maken. Verder krijgt u 5 GB online opslagruimte in de Document Cloud van Adobe.

Om pdf'jes te maken of te bewerken als Word-document dient u de betaalde versie aan te schaffen. Er zijn versies van Adobe Acrobat Reader voor Windows, macOS, Android en iOS. De oude Adobe Reader 11 wordt sinds 2018 niet meer ondersteund.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Laten we eerlijk zijn, Adobe is een waanzinnig goede marketing machine en met een waardeloze ontwikkelafdeling. Ze verdienen hun geld vooral met bedrijven die hele goede software hebben gemaakt op te kopen, en die software vervolgens volledig naar de kloten te helpen, en zo veel mogelijk de markt voor die software te monopoliseren.

Tijdens installeren voor Windows7 blijft de installatie bij 89% enige tijd hangen. Dan volgt uiteindelijk de mededeling dat de installatie niet gelukt is en dat er al een nieuwere versie aanwezig is. Er staat op dit moment geen enkele versie meer op mijn computer. De oudere versie weigerde al enige tijd te updaten. Hoe nu verder?

Het gekke is, als je deze installeert - je twee maal moet updaten, voor je de versie 2019.010.20099 krijgt; daar kwam ik toevallig achter.
Je zou toch zeggen dat dit vanzelf moet gaan, maar ik dacht het niet dus....

Alle haat tegen Acrobat Reader ten spijt, ik gebruik alleen Acrobat Reader om PDF mee te bekijken. Start snel op, nooit tegen problemen aangelopen met het openen van PDF.

Ik heb na verschillenden geprobeerd te hebben, Sumatra PDF gekozen vooral als het toch maar alleen om het PDF lezen gaat.

probeer eens Gaaiho Reader http://www.gaaiho.co... , ook voor iPh en Android

Wat een geK*T met dat DC zeg?! Het werkt niet eens en met systeemherstel krijgt je de oude niet terug, dus weer oude DL en installeren!!! :-/

Inderdaad de nieuwe versie is WAARDELOOS, gik ga maar een andere reader gebruiken!

Wel schaamteloos van Adobe (Reader DC) om het volgende op hun downloadpagina te schrijven, gezien de vele lekken die het altijd weer moet dichtplakken:

Over:

Adobe Acrobat Reader DC is de gratis wereldstandaard "voor het betrouwbaar weergeven", afdrukken en annoteren van PDF-documenten.

https://get.adobe.co...

Vond Adobe Reader nooit geweldig, maar de DC versie is echt kut. Na 2 weken ergernis heb ik hem verwijderd, voorlopig ga ik Nitro Reader maar eens proberen.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fra_krijk