Grooveshark

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

1 mei 2015: Grooveshark heeft per direct zijn dienst gesloten, nadat het was aangeklaagd door diverse platenmaatschappijen vanwege het schenden van auteursrechten. Op de website van Grooveshark staat een verklaring.

Grooveshark is een online muziekdienst waar u muziek kunt zoeken en direct kunt afspelen via de geïntegreerde muziekspeler op de website. Grooveshark is min of meer de YouTube van de muziek.

Grooveshark is gratis en een registratie is ook niet vereist. U gaat gewoon naar de website, zoekt een artiest of nummer en speelt de gevonden nummers rechtstreeks af (streamen heet dit) via de audiospeler op de site. U kunt zoeken in een database van honderdduizenden, zo niet miljoenen, nummers.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Als u inlogt kunt u zelf ook muziek uploaden. Deze dient wel van een platenmaatschappij te zijn waarmee Grooveshark licenties heeft afgesloten. De website - die tevens de interface van de muziekspeler is - van Grooveshark toont advertenties. Wilt u die niet dan kunt u tegen betaling VIP lid worden.

Reacties

En we zijn weer terug - Google Chrome ( gewoon basic ) met Adblock Plus en AnonymoX werkt als vanouds - inclusief alle 523 opgebouwde playlists ( gewoon inloggen op je account ). Daarnaast internetten met Maxthon of Pale Moon. Het is alweer klaar.

Have a great day - J.

kunt...

Het is afgelopen met de gratis Grooveshark - je junt nog wel 3 liedjes per dag afspelen... Veel plezier ermee dan... http://tweakers.net/...

ik raad iedereen aan om via CHIP.EU

RarmaRadio 2.63.3

Dat is een radiospeler voor ALLE online radio zenders te luisteren FREEWARE TIP!!

http://download.chip...

Weet toevallig iemand of dat Grooveshark ook legaal is als je dit in België beluisterd in een openbare ruimte?

Grooveshark gebruik ik thuis altijd, maar het is toch lekker om ook muziek mee te kunnen nemen op vakantie.

Voor muziek downloaden gebruik ik de firefox plugin voor youtube. Voordeel: alles is te vinden en ook vaak in hoge kwaliteit!

Kan jullie allemaal echt www.jango.com aanbevelen.
Eventjes (gratis) registreren (of niet!) en vervolgens voor elk moment van de dag, een eigen radiostation aanmaken. Of naar een station van een andere liefhebber van jouw favoriete groep. Je kan de bio bekijken en eventueel een videoclip/interview. Handig. Ik gebruik deze site al jaren met veel plezier. Greetz

Radiosure is een freeinternetradioplayer waarmee je ongeveer 17000 radiozenders ter beschikking hebt. Je kan op allerlei manieren sorteren en zoeken. Je favorieten op slaan (max 30). Je kan ermee opnemen en laten
opslaan als mp3 op je harde schijf. (max 2 zenders tegenlijk opnemen). Er zit
ook een functie op om mp3 tjes die al bestaan op je harde schijf niet opnieuw
op te nemen door het programma. Verder doen niet alle zenders het, maar er genoeg om veel plezier mee te hebben . Je firewall moet je duidelijke instructies geven voor volledige toegang tot internet. Ik zelf heb een betaalde
versie (10 dollar eenmalig) maar dan kan je 100 favorieten maken en 20 radiozenders tegenlijk opnemen. Voor verschillen zie http://www.radiosure... Ik vind het een makkelijk programma, snel en zonder poespas.
Mijn favorieten oa FG CHIC***101.RU CHILL OUT***.977 SMOOTH JAZZ CHANNEL***DEEP MIX MOSCOW RADIO*** en nog vele anderen.
Veel luisterplezier.

Prima site en met de legalelisering komt het vast goed. Proficiat.

Misschien heb ik slechtere oren of betere boxen, in ieder geval vind ik niets mis met het geluid. En ik verbaas me over het ruime aanbod. Wat mij betreft is Grooveshark een aanwinst voor mijn pc!

Pagina's