iTunes

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (233 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

iTunes is de bekende mediaspeler van Apple. Met iTunes kunt u uw muziekcollectie en video's afspelen, organiseren en synchroniseren. Ook cd's rippen of branden is mogelijk. Nieuwe muziek, films of tv shows kunnen gekocht worden in de iTunes Store.Behalve voor macOS is iTunes ook beschikbaar voor Windows. Onmisbaar voor elke bezitter van een iPod, iPhone of iPad om muziek en films mee te synchroniseren met zijn apparaat.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

iTunes kan mediabestanden afspelen, beheren, tags bewerken, cd's rippen en branden, synchroniseren, naar streaming radio luisteren, bestanden delen over een netwerk en veel meer. De nieuwe streamingdienst Apple Music is ook geïntegreerd (onder Voor jou) en het Beats1 radiostation. De interface is stijlvol, zoals we van Apple gewend zijn.

Ook kunt u uw iPhone of iPad beheren en iOS updaten met iTunes. iOS updaten met iTunes is handig als er weinig ruimte op uw iPhone of iPad is. Een update via iTunes neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan een update over wifi. Een backup maken of terugzetten van uw iDevice op uw pc of Mac kan ook met iTunes.

iTunes is met de jaren er niet slanker en lichter op geworden, maar toch zijn er weinig mediaspelers die zoveel mogelijkheden hebben en zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Per 25-1-2018 versie 12.9.3

Herstel: per 25-01-2019

Na update naar nieuwste versie 12.7 start het programma uit zichzelf op nadat je het afgesloten hebt.

3 x het exe bestand opnieuw gedownload krijg steeds deze melding;
The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2203.
Zijn er nog meer mensen met dat probleem

Bij het uitvoeren van iTunes.exe krijg ik deze melding "Er is al een nieuwere versie van iTunes op deze computer geïnstalleerd."
Mijn geïnstalleerde versie is echter 12.5.5.5

CD rippen in mp3 192kbs de hoogste kwaliteit? Ik rip wel met Windows Media Player, die heeft tenminste 320kbs.

Je kunt ook 320kbps doen. Ga naar Importinstellingen en kies bij Instelling voor Aangepast dan kun je ook 320 doen.

Ik krijg wel vaak de melding dat er niet genoeg geheugen is terwijl er genoeg ruimte op de harde schijf is. Deze melding krijg ik bijvoorbeeld als ik ergens naar toe wil navigeren binnen het programma maar ook na het uitloggen. Net of het teveel geheugen kost om simpele taken uit te voeren.

Voorheen had ik itunes zo ingesteld dat opent met apps. Na de update opent standaard met muziek. Hoe verander ik terug naar apps?

Naar Apps gaan, iTunes afsluiten (helemaal) en dan weer openen?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
e_geland