iTunes

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (225 stemmen)
Voor Windows en macOS
Actueel: 

24 januari 2018
iTunes 12.7.3 is verschenen. In deze uitgave zijn enkele beveiligingslekken dichtgeplakt. Verder ondersteunt iTunes nu de HomePod, Apples slimme luidspreker die in februari in Amerika uitkomt (en later ook in Nederland zal verschijnen).

Beschrijving: 

iTunes is de bekende mediaspeler van Apple. Met iTunes kunt u uw muziekcollectie en video's afspelen, organiseren en synchroniseren. Ook cd's rippen of branden is mogelijk. Nieuwe muziek, films of tv shows kunnen gekocht worden in de iTunes Store.Behalve voor macOS is iTunes ook beschikbaar voor Windows. Onmisbaar voor elke bezitter van een iPod, iPhone of iPad om muziek en films mee te synchroniseren met zijn apparaat.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

iTunes kan mediabestanden afspelen, beheren, tags bewerken, cd's rippen en branden, synchroniseren, naar streaming radio luisteren, bestanden delen over een netwerk en veel meer. De nieuwe streamingdienst Apple Music is ook geïntegreerd (onder Voor jou) en het Beats1 radiostation. De interface is stijlvol, zoals we van Apple gewend zijn.

Ook kunt u uw iPhone of iPad beheren en iOS updaten met iTunes. iOS updaten met iTunes is handig als er weinig ruimte op uw iPhone of iPad is. Een update via iTunes neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan een update over wifi. Een backup maken of terugzetten van uw iDevice op uw pc of Mac kan ook met iTunes.

iTunes is met de jaren er niet slanker en lichter op geworden, maar toch zijn er weinig mediaspelers die zoveel mogelijkheden hebben en zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Categorie: 
Mediaspeler
Versienummer: 
12.7.3
Laatst gewijzigd: 
24 januari 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download iTunes voor Windows
(selecteer de bovenste optie voor de gewone versie voor Windows 7 en 8 of de tweede optie voor een 64-bits versie. U hoeft geen mailadres in te vullen. Klik vervolgens op Download)

Meer downloads: 

iTunes staat standaard geïnstalleerd op Macs en wordt bijgewerkt via de App Store (maar u kunt de Mac-versie ook los downloaden).

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Na update naar nieuwste versie 12.7 start het programma uit zichzelf op nadat je het afgesloten hebt.

3 x het exe bestand opnieuw gedownload krijg steeds deze melding;
The installer has encountered an unexpected error installing this package. This may indicate a problem with this package. The error code is 2203.
Zijn er nog meer mensen met dat probleem

Bij het uitvoeren van iTunes.exe krijg ik deze melding "Er is al een nieuwere versie van iTunes op deze computer geïnstalleerd."
Mijn geïnstalleerde versie is echter 12.5.5.5

CD rippen in mp3 192kbs de hoogste kwaliteit? Ik rip wel met Windows Media Player, die heeft tenminste 320kbs.

Je kunt ook 320kbps doen. Ga naar Importinstellingen en kies bij Instelling voor Aangepast dan kun je ook 320 doen.

Ik krijg wel vaak de melding dat er niet genoeg geheugen is terwijl er genoeg ruimte op de harde schijf is. Deze melding krijg ik bijvoorbeeld als ik ergens naar toe wil navigeren binnen het programma maar ook na het uitloggen. Net of het teveel geheugen kost om simpele taken uit te voeren.

Voorheen had ik itunes zo ingesteld dat opent met apps. Na de update opent standaard met muziek. Hoe verander ik terug naar apps?

Naar Apps gaan, iTunes afsluiten (helemaal) en dan weer openen?

Dit doe ik elke keer maar onthoud ie niet. Voorheen had ik het ook bij voorkeuren ingesteld maar dat hebben ze er uitgehaald.

Wat de meeste mensen willen. Dat is terug gaan naar iTunes v.10.7. Helemaal mee eens. Want hoe meer muziek u hebt in de biblotheek en veel afspeellijsten hoe trager itunes werkt.In de versie 10.7 kon u nog een beetje verfijning aanbrengen. U had trouwens ook iTunesDJ en de Coverflow. En Kris voor u andere mensen betutteld, kom eens kijken naar mijn notebooks met iTunes v. 10.7 . Ik denk dat u een beginner bent of zoiets met iTunes.
Anders zou u wel het verschil merken. En verder, Manon:naar uw commentaar te lezen weet u waarschijnlijk niet veel af van iTunes. Dat u zomaar nummers kwijt bent en zo dat geeft mij die indruk. Kom gerust eens kijken bij mij,allee naar mijn iTunes muziekprogramma. Ik denk dat veel indrukken zullen wegvallen: daar zijn nu 2200 gekochte albums aanwezig zonder de 800 albums in mappen die eerst getagd zijn.Nu aan jullie Apple ?.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oos_enrijk