iTunes

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

iTunes is de bekende mediaspeler van Apple. Met iTunes kun je je muziekcollectie en video's afspelen, organiseren en synchroniseren. Ook cd's rippen of branden is mogelijk. iTunes is sinds oktober 2019 alleen nog beschikbaar voor Windows. Onmisbaar voor elke bezitter van een iPod, iPhone of iPad om muziek en films mee te synchroniseren met zijn apparaat.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

iTunes kan mediabestanden afspelen, beheren, tags bewerken, cd's rippen en branden, synchroniseren, naar streaming radio luisteren, bestanden delen over een netwerk en veel meer. De nieuwe streamingdienst Apple Music is ook geïntegreerd (onder Voor jou) en het Beats1 radiostation. De interface is stijlvol, zoals we van Apple gewend zijn.

Ook kun je je iPhone of iPad beheren en iOS updaten met iTunes. iOS updaten met iTunes is handig als er weinig ruimte op je iPhone of iPad is. Een update via iTunes neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan een update over wifi. Een backup maken of terugzetten van je iDevice op je pc kan ook met iTunes.

iTunes is met de jaren er niet slanker en lichter op geworden, maar toch zijn er weinig mediaspelers die zoveel mogelijkheden hebben en zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Met het verschijnen van macOS Catalina in oktober 2019 wordt iTunes niet meer meegeleverd op macOS. De applicatie is voor Macs opgesplitst in losse Muziek, Podcasts en TV apps. En om je iPhone of iPad te beheren kun je nu gewoon Finder gebruiken. iTunes blijft onder Windows wel bestaan.

Inst

Reacties

iTunes 12.12.0.6 cannot run, de iTunes.exe that is

iTunes 12.12.0.6 cannot run

Deze versie 12.12.0.6 geeft bij mij op 3 Win10 pc's de foutmelding dat er bepaalde bestanden ontbreken en dat iTunes opnieuw moet worden geïnstalleerd.
Na herinstallatie de zelfde foutmelding.
De oude versie teruggezet en die werkt.

nieuwe versie 12.10.10.2.

IDK

Dank Mickey!

nieuwe versie 12.10.7.3

Nieuwe versie 12.10.6.2.

Per 1e Kerstdag versie 12.10.3.1 aangeboden gekregen

Het ziet er naar uit dat iTunes gaat stoppen te bestaan. Apple trekt de stekker eruit. Tom's Guide: The End of iTunes: What It Means for You.
https://www.tomsguid...

Pagina's