iTunes

Actueel: 

15 december 2016
iTunes 12.5.4 is verschenen. Deze uitgave ondersteunt de MacBooks met TouchBar en kent algemene verbeteringen. Ook worden 23 beveiligingslekken opgelost.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (222 stemmen)
Voor Windows en macOS

iTunes is de bekende mediaspeler van Apple. Met iTunes kunt u uw muziekcollectie en video's afspelen, organiseren en synchroniseren. Ook cd's rippen of branden is mogelijk. Nieuwe muziek, films of tv shows kunnen gekocht worden in de iTunes Store.Behalve voor Mac OS X is iTunes ook beschikbaar voor Windows. Onmisbaar voor elke bezitter van een iPod, iPhone of iPad om muziek en films mee te synchroniseren met zijn apparaat.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

iTunes kan mediabestanden afspelen, beheren, tags bewerken, cd's rippen en branden, synchroniseren, naar streaming radio luisteren, bestanden delen over een netwerk en veel meer. De nieuwe streamingdienst Apple Music is ook geïntegreerd (onder Voor jou) en het Beats1 radiostation. De interface is stijlvol, zoals we van Apple gewend zijn.

Ook kunt u uw iPhone of iPad beheren en iOS updaten met iTunes. iOS updaten met iTunes is handig als er weinig ruimte op uw iPhone of iPad is. Een update via iTunes neemt namelijk veel minder ruimte in beslag dan een update over wifi. Een backup maken of terugzetten van uw iDevice op uw pc of Mac kan ook met iTunes.

iTunes is met de jaren er niet slanker en lichter op geworden, maar toch zijn er weinig mediaspelers die zoveel mogelijkheden hebben en zo gemakkelijk te gebruiken zijn.

Categorie: 
Mediaspeler
Versienummer: 
12.5.4
Laatst gewijzigd: 
15 december 2016
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download iTunes voor Windows
(selecteer de bovenste optie voor de gewone versie voor Windows XP, Vista, 7 en 8 of de tweede optie voor een 64-bits versie. U hoeft geen mailadres in te vullen. Klik vervolgens op Download)

Meer downloads: 

iTunes staat standaard geïnstalleerd op Macs en wordt bijgewerkt via de App Store (maar u kunt de Mac-versie ook los downloaden).

Installatie: 
100% schoon
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Voorheen had ik itunes zo ingesteld dat opent met apps. Na de update opent standaard met muziek. Hoe verander ik terug naar apps?

Naar Apps gaan, iTunes afsluiten (helemaal) en dan weer openen?

Dit doe ik elke keer maar onthoud ie niet. Voorheen had ik het ook bij voorkeuren ingesteld maar dat hebben ze er uitgehaald.

Wat de meeste mensen willen. Dat is terug gaan naar iTunes v.10.7. Helemaal mee eens. Want hoe meer muziek u hebt in de biblotheek en veel afspeellijsten hoe trager itunes werkt.In de versie 10.7 kon u nog een beetje verfijning aanbrengen. U had trouwens ook iTunesDJ en de Coverflow. En Kris voor u andere mensen betutteld, kom eens kijken naar mijn notebooks met iTunes v. 10.7 . Ik denk dat u een beginner bent of zoiets met iTunes.
Anders zou u wel het verschil merken. En verder, Manon:naar uw commentaar te lezen weet u waarschijnlijk niet veel af van iTunes. Dat u zomaar nummers kwijt bent en zo dat geeft mij die indruk. Kom gerust eens kijken bij mij,allee naar mijn iTunes muziekprogramma. Ik denk dat veel indrukken zullen wegvallen: daar zijn nu 2200 gekochte albums aanwezig zonder de 800 albums in mappen die eerst getagd zijn.Nu aan jullie Apple ?.

Ik heb iTunes een paar dagen geïnstalleerd. Helemaal niets aan gehad. "ITunes herkend automatisch je iPod". Nou, niet de mijne!!! Het icoontje apparaten nergens te bekennen. Helemaal niets aan dat programma gehad, kon niet eens mijn eigen CD's op mijn iPod zetten. Kan ik nu overigens nog steeds niet.

Dat iTunes op Windows niet goed werkt klopt maar verder zijn deze berichtjes onzin. Veel gezeur over " Ik wil versie....terug" slaat dan ook nergens op. Kijk eens wat verder dan jullie neuzen lang zijn. Manon: leer er eerst een mee omgaan zou ik zeggen, jij bent alleen maar een onwetend persoon.

Ik vind het een prima programma, voldoet 100% aan mij ijzen. Ook de brander is uitstekend.

Een leuk programma voor op de PC, om bij de iPad te gebruiken, is iTools.
Je hoeft het alleen maar te downloaden. De iPad op de PC aansluiten en iTools starten. Probeer het eens zou ik zeggen:
Zie http://www.itools.cn...

Ik gebruik het gratis copy trans control. Echt zoals je het wilt, simpel en snel.
Itunes komt niet meer op mijn systeem.

Echt verschrikkelijk die laatste itunes!!!!!!!!!
Kan ik de 'oude' terug krijgen?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankr_jk