Winamp

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (440 stemmen)
Beschrijving: 

Winamp was een van de bekendste mediaspelers. Met name de zeer uitgebreide audiospeler, met onder andere een jukebox, playlist editor en de mogelijkheid om internet radio te luisteren, spreekt tot de verbeelding. Maar Winamp is ook geschikt om videobestanden af te spelen. Na een pauze van vijf jaar is er in 2018 een nieuwe versie uitgekomen.

Er zijn skins om het uiterlijk van de speler te veranderen en plugins om extra functionaliteit toe te voegen. De muziekbibliotheek van Winamp kan bovendien worden gesynchroniseerd met diverse mp3-spelers.
 

Winamp

Al met al was Winamp een heel goede muziekspeler, die bovendien videobestanden kan afspelen. Na 2013 is het vijf jaar stil geweest maar eind 2018 kwam een nieuwe versie uit die de legendarische muziekspeler nieuw leven in moet blazen. Nieuwe eigenaar Radionomy belooft bovendien dat er in 2019 een gloednieuwe versie 6 van Winamp verschijnt.

DL

Inst

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 

Reacties

Blij mee,is volgens mij de enige gratis muziekspeler die de shoutcast plugin ondersteunt om muziek naar internet te streamen,hopen maar das die mogelijkheid blijft bestaan.

moet je gewoon terug gaan die oudere uitvoeringen daar van die lopen goed vind ik

Alleen WaCup download link werkt nog.

i`m waiting for this for very long time,men i was thinking that Winamp was out dated,god bles you all that it isn`t like that.
i stopped playing mp³ files ,or played click and play,very confusion.
now i can make the differents in video file and audio file,
thx every one that you gguys w2orking so hard.
i`m not reach but mine words are reach to you all.
the greatings to you all.

An Attempt to Keep Winamp Alive:

WACUP (WinAmp Community Update Project)
https://getwacup.com/

.

Zeer goed snel en vlot

In combinatie met de crossfader van SqrSoft geregeld crashes. Heeft iemand een tip om dit te verhelpen.

Voor fans raad ik http://www.mywinamp.com aan

GOEIE reactie !!!!! Alhoewel ik totaal geen expert was in "kbps" gedoe, mijn logiesch verstand gaf me in dat het geen zin had bij het editing van b.v. 190 kbps MP3 files ,ze op te slaan naar een hogere kbps. Hoewel ik soms wel twijfelde of het niet beter was om ze toch in 320 kbps te saven, aangezien ik toch iets toegevoegd of veranderd had aan de file.....

Pagina's