Winamp

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (431 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Winamp was een van de bekendste mediaspelers. Met name de zeer uitgebreide audiospeler, met onder andere een jukebox, playlist editor en de mogelijkheid om internet radio te luisteren, spreekt tot de verbeelding. Maar Winamp is ook geschikt om videobestanden af te spelen. Na een pauze van vijf jaar is er in 2018 een nieuwe versie uitgekomen.

Er zijn skins om het uiterlijk van de speler te veranderen en plugins om extra functionaliteit toe te voegen. De muziekbibliotheek van Winamp kan bovendien worden gesynchroniseerd met diverse mp3-spelers.
 

Winamp

Al met al was Winamp een heel goede muziekspeler, die bovendien videobestanden kan afspelen. Na 2013 is het vijf jaar stil geweest maar eind 2018 kwam een nieuwe versie uit die de legendarische muziekspeler nieuw leven in moet blazen. Nieuwe eigenaar Radionomy belooft bovendien dat er in 2019 een gloednieuwe versie 6 van Winamp verschijnt.

DL

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

i`m waiting for this for very long time,men i was thinking that Winamp was out dated,god bles you all that it isn`t like that.
i stopped playing mp³ files ,or played click and play,very confusion.
now i can make the differents in video file and audio file,
thx every one that you gguys w2orking so hard.
i`m not reach but mine words are reach to you all.
the greatings to you all.

An Attempt to Keep Winamp Alive:

WACUP (WinAmp Community Update Project)
https://getwacup.com/

.

Zeer goed snel en vlot

In combinatie met de crossfader van SqrSoft geregeld crashes. Heeft iemand een tip om dit te verhelpen.

Voor fans raad ik http://www.mywinamp.com aan

GOEIE reactie !!!!! Alhoewel ik totaal geen expert was in "kbps" gedoe, mijn logiesch verstand gaf me in dat het geen zin had bij het editing van b.v. 190 kbps MP3 files ,ze op te slaan naar een hogere kbps. Hoewel ik soms wel twijfelde of het niet beter was om ze toch in 320 kbps te saven, aangezien ik toch iets toegevoegd of veranderd had aan de file.....

Het converteren naar een hoger Kbps bvb van 128 naar 320 geeft GEEN kwaliteitsverbetering. Mp3 is een datareductiesysteem, hoe lager de Kbps hoe meer data/music er is verwijderd. Deze data is WEG en kan NIET teruggehaald worden bij conversie naar 320 kbps

Achter de AIMP speler vind ik dit de beste speler die hier op dit forum word aangeboden. Het extra voordeel van deze speler is dat je je muziek kan converteren naar een hoger Kbps wat een beter kwaltijd geeft en interessant is voor cd's te schrijven.

Hoi hoi,zover ik weet de beste player die er is,
en dat winamp stopt nou nee,een bedrijf uit Belgie(zover ik weet)heeft winamp over genomen en gaat er mee door!

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwe_en