Winamp

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (428 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Winamp was een van de bekendste mediaspelers. Met name de zeer uitgebreide audiospeler, met onder andere een jukebox, playlist editor en de mogelijkheid om internet radio te luisteren, spreekt tot de verbeelding. Maar Winamp is ook geschikt om videobestanden af te spelen. Na een pauze van vijf jaar is er in 2018 een nieuwe versie uitgekomen.

Er zijn skins om het uiterlijk van de speler te veranderen en plugins om extra functionaliteit toe te voegen. De muziekbibliotheek van Winamp kan bovendien worden gesynchroniseerd met diverse mp3-spelers.
 

Winamp

Al met al was Winamp een heel goede muziekspeler, die bovendien videobestanden kan afspelen. Na 2013 is het vijf jaar stil geweest maar eind 2018 kwam een nieuwe versie uit die de legendarische muziekspeler nieuw leven in moet blazen. Nieuwe eigenaar Radionomy belooft bovendien dat er in 2019 een gloednieuwe versie 6 van Winamp verschijnt.

DL

Website: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

In combinatie met de crossfader van SqrSoft geregeld crashes. Heeft iemand een tip om dit te verhelpen.

Voor fans raad ik http://www.mywinamp.com aan

GOEIE reactie !!!!! Alhoewel ik totaal geen expert was in "kbps" gedoe, mijn logiesch verstand gaf me in dat het geen zin had bij het editing van b.v. 190 kbps MP3 files ,ze op te slaan naar een hogere kbps. Hoewel ik soms wel twijfelde of het niet beter was om ze toch in 320 kbps te saven, aangezien ik toch iets toegevoegd of veranderd had aan de file.....

Het converteren naar een hoger Kbps bvb van 128 naar 320 geeft GEEN kwaliteitsverbetering. Mp3 is een datareductiesysteem, hoe lager de Kbps hoe meer data/music er is verwijderd. Deze data is WEG en kan NIET teruggehaald worden bij conversie naar 320 kbps

Achter de AIMP speler vind ik dit de beste speler die hier op dit forum word aangeboden. Het extra voordeel van deze speler is dat je je muziek kan converteren naar een hoger Kbps wat een beter kwaltijd geeft en interessant is voor cd's te schrijven.

Hoi hoi,zover ik weet de beste player die er is,
en dat winamp stopt nou nee,een bedrijf uit Belgie(zover ik weet)heeft winamp over genomen en gaat er mee door!

vraagje .. is het ook mogelijk om , zodra je start met draaien er ook een foto van de dj erbij komt ? we hebben wel de rds in beeld maar het zou ook mooi zijn als de dj foto er gelijk bij kwam

info@celcor.eu

groet celcor-team

Zo'n beetje het beste programma voor de pc, muziek stations voor ieder genre, heel jammer dat die stopt.

Heel jammer dat Winamp stopt! Ik gebruik hem al jaren. Ik vind het een hele mooie, gemakkelijke en goede mediaspeler om filmpjes en muziek af te spelen. Ik heb al verschillende andere geprobeerd maar nog niet zo'n mooie en gemakkelijke gevonden. Verschillende mediaspelers geprobeerd, Ook VLC Media Speler al 2x geprobeerd maar ik vind het eigenlijk niks (niet zo mooi en niet zo gemakkelijk om mee te werken)

Winamp is de beste mediaspeler die ik heb gehad.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engelan_