Light Alloy

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Mediaspeler
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Light Alloy is een uitgebreide Russische mediaspeler die met zeer veel audio- en videoformaten overweg kan door zijn ingebouwde codecs. Blu-ray, cd en dvd kunnen natuurlijk ook afgespeeld worden. En Ligth Alloy ondersteunt IPTV, internet radio, ondertitels en infrarood afstandsbediening.

Ligth Alloy heeft bijna alle mogelijke codecs ingebouwd en kan dus net als bijvoorbeeld VLC bijna alles afspelen. Het uiterlijk heeft wel iets van Winamp en is aan te passen door te kiezen uit een van de vele skins. Bij de eerste keer opstarten kun je Nederlands als taal kiezen en de skin die je prefereert.

Light Alloy is een veelzijdige mediaspeler. Voordeel is dat er geen overbodige extra software meegeleverd wordt.

inst

Reacties

Uitstekend en.... nee ik ben niet bang voor Russen.

goed

Ook gehersenspoeld door de linkse media ik Kutte/Rutteland?

Pure anti Propaganda tegen alles wat Rus is
Light Alloy heeft geen virussen
Zelfs beste virusscanner Kaspersky vindt niets

Je kunt beter de Amerikaanse rotzooi vertrouwen,doe vol zit met CIA virussen

Hallo Ronnie, Goed dat je zo alert bent met die Russen en gelijk heb je zeker het is uitkijken geblazen met het downloaden van light Alloy media player. opzicht zelf is het een perfecte Media player alleen je moet oppassen hoe en waar je het download zeker nooit op de officiële site want die deugd van geen kant. Was ooit te vertrouwen maar ook daar kwamen veel hackers, om tijdens het downloaden je wat extra's mee te geven en helemaal gratis, je krijgt standaard 4 virussen erbij de gegenereerd zijn in de installatie exe file
Zo zie je maar het is nog steeds uitkijken geblazen met die Russen en dat zal ook altijd zo blijven zolang dit volk leeft op deze planeet het is gewoon een koud volk zal ik maar zeggen.
De groetjes Tom Janssen - Den Haag

Hallo Hendrik,

En ik maar denken dat ik de enigste was met dit probleem, niet dus!
Het zijn 4 ernstig virussen die erin gebouwd zitten in de installatie file
Die je hele hebben en houwen van je computer af halen, Mensen die een vermelding maken op de originelen site kunnen een persoonlijke bedreiging te gemoed zien, wees alert. Oplossing is via andere download sites het bestand te downloaden, maar dan in een arj of zip file dan is die tenminste gecontroleerd door die site zelf. Want ik zelf download niet graag *.exe files en zeker niet als landen buiten Nederland Belgie Duitsland en dan houd het eigenlijk wel op wat de veiligheid betreft. Als je archief files download kan je vaak in de instellingen tijdelijk controleren van zipfiles enz.. uitschakelen waardoor je het later apart grondig en goed kunt scannen.
Ik vermoed en hoop dan ook dat u de anti virusscanner van Microsoft Security Essentials gebruikt zo niet dan heb ik natuurlijk pech en dan kan ik er ook niet zo veel mee om u eventueel te helpen met tips instellingen ervan enz.. Als u wild kan u mij altijd bellen (( 070 - 88 80 974 )) [is in Den Haag] Ben 24 uur per dag te bereiken. (Sommige mensen leven ook s'nachts vandaar 24 uur per dag) Succes ermee en blijf alert als je iets download uit Rusland, China, Japan, Turkije, Spanje, Italië en Frankrijk In deze landen leven erg veel mensen die het heel normaal vinden om te stelen
via de PC. Groetjes van Tom. p.s. Bel gerust als je vragen hebt over Security Essentials instellinge hoe en wat of van de mediaspeler Light Alloy (.exe)

Ik bebruik al jaren de Classic mediaplayer een prima speler speelt ook alles af en zoekt vanzelf de ondertitels op dit kan je instellen.

Bij word weergegeven bij het downloaden dat deze een virus bevat.
En word door mijn virusprogramma onmiddellijk verwijdert.

Ik heb deze al eens een tijdje gebruikt maar kan er niet echt vrolijk van worden. Aangezien het van Russisch makelaardij is en je nooit weet met die Russen zal ik deze niet gaan gebruiken.

Pagina's