Light Alloy

Actueel: 

25 april 2017
Light Alloy 4.10.0 is uitgebracht. Deze uitgave lost fouten op en voert veel verbeteringen door. Light Alloy zal alleen nog onderhoudsupdates krijgen, omdat Light Alloy zal overgaan in een nieuwe mediaspeler genaamd Verona.

Besturingssysteem: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.8 (8 stemmen)
Omschrijving software: 

Light Alloy is een uitgebreide Russische mediaspeler die met zeer veel audio- en videoformaten overweg kan door zijn ingebouwde codecs. Blu-ray, cd en dvd kunnen natuurlijk ook afgespeeld worden. En Ligth Alloy ondersteunt IPTV, internet radio, ondertitels en infrarood afstandsbediening.

Ligth Alloy heeft bijna alle mogelijke codecs ingebouwd en kan dus net als bijvoorbeeld VLC bijna alles afspelen. Het uiterlijk heeft wel iets van Winamp en is aan te passen door te kiezen uit een van de vele skins. Bij de eerste keer opstarten kun je Nederlands als taal kiezen en de skin die je prefereert.

Light Alloy is een veelzijdige mediaspeler. Voordeel is dat er geen overbodige extra software meegeleverd wordt.

Categorie: 
Mediaspeler
Laatst gewijzigd: 
25 april 2017
Versienummer: 
4.10.0
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Light Alloy via Fosshub
(klik op Download Light Alloy Installer, of kies de portable versie)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Ik bebruik al jaren de Classic mediaplayer een prima speler speelt ook alles af en zoekt vanzelf de ondertitels op dit kan je instellen.

Bij word weergegeven bij het downloaden dat deze een virus bevat.
En word door mijn virusprogramma onmiddellijk verwijdert.

Ik heb deze al eens een tijdje gebruikt maar kan er niet echt vrolijk van worden. Aangezien het van Russisch makelaardij is en je nooit weet met die Russen zal ik deze niet gaan gebruiken.

Media spelers worden vrijwel altijd geïntroduceerd met een verhaal over wat ze allemaal kunnen en als ik er dan één uitprobeer ben ik vrijwel altijd teleurgesteld in de geluids- of beeldkwaliteit. Ik hoop op meer aandacht voor deze laatste aspecten in toekomstige recensies. Overigens, tot nu toe heeft Zoom-player de beste beeld- en geluidskwaliteit op mijn computer.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_uitsland