fre:ac

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 9.3 (108 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

fre:ac - free audio converter is een open source programma om audio cd's te rippen en muziek te converteren naar een ander bestandsformaat. fre:ac is makkelijk te gebruiken en kan van geripte cd's informatie ophalen bij CDDB. fre:ac kan audio converteren van en naar alle bekende formaten: MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk.

fre:ac is een mooie open source cd ripper en audio conversie applicatie die geen adware of andere rommel bevat. fre:ac haalt titelinformatie van cd's op bij de CDDB online database. Onder de algemene instellingen kun je de rip-instellingen aanpassen en paranoia-mode of jitter-correctie inschakelen. Ook kun je automatisch een cd laten rippen na plaatsing en uitwerpen nadat het proces voltooid is. fe:ac kan ook met ID3v2 tags, Vorbis commentaartags en MP4 en WMA metadata overweg.

Voor audio conversie heeft fre:ac de beschikking over Lame MP3, Flac Audio, Ogg Vorbis, Bonk Audio en FAAC MP4/AAC encoders. fre:ac kan muziek en andere audio omzetten van en naar MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk. Onder Opties | Geselecteerde encoder configureren kun je de kwaliteit van de diverse audioformaten instellen en bitrate, VBR en dergelijke instellen bij de presets.

fre:ac is een veelzijdige, prima cd ripper en audio conversie applicatie die ook in het Nederlands vertaald is en beschikbaar is voor Windows, Mac en Linux. En fijn dat er geen overbodige extraatjes worden meegeleverd.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Versie 1.1 uitgebracht
https://www.freac.or...

Kan ik hier mee ook WAV bestanden omzetten naar MP3
En muziek afkomstig van youtube .

Zojuist "fre:ac gedownload, ben benieuwd naar resultaat

Is het mogelijk ook de cover aan de bestanden te koppelen? Ik kan het niet vinden. (Moet zeggen dat ik het sowieso wel een complex programma vind als je niet bekend bent met de afkortingen en termen.)

Heel even uitzoeken hoe het werkt. In de instellingen alle kwaliteiten op maximaal stellen. Autoplay van windows uit zetten. En dan Rip je cd's met 3 klikken in hoog tempo op maximale kwaliteit naar MP3. Aanrader.

een ander goed programma om audio te converteren of te extraheren uit video is Taudioconverter, zie https://www.fosshub....

Hoe krijg je de geluidskwaliteit minder schel in MP3?
Heeft dit te maken met de lame codec?

kan je ook films na usb

MOEILIJK

Ik wil een cd rippen maar die button is niet zichtbaar. Kun je aangeven waar en hoe die zichtbaar te krijgen?

Win10

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankrij_