fre:ac

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

fre:ac - free audio converter is een open source programma om audio cd's te rippen en muziek te converteren naar een ander bestandsformaat. fre:ac is makkelijk te gebruiken en kan van geripte cd's informatie ophalen bij CDDB. fre:ac kan audio converteren van en naar alle bekende formaten: MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk.

fre:ac is een mooie open source cd ripper en audio conversie applicatie die geen adware of andere rommel bevat. fre:ac haalt titelinformatie van cd's op bij de CDDB online database. Onder de algemene instellingen kun je de rip-instellingen aanpassen en paranoia-mode of jitter-correctie inschakelen. Ook kun je automatisch een cd laten rippen na plaatsing en uitwerpen nadat het proces voltooid is. fe:ac kan ook met ID3v2 tags, Vorbis commentaartags en MP4 en WMA metadata overweg.

Voor audio conversie heeft fre:ac de beschikking over Lame MP3, Flac Audio, Ogg Vorbis, Bonk Audio en FAAC MP4/AAC encoders. fre:ac kan muziek en andere audio omzetten van en naar MP3, MP4/M4A, WMA, Ogg Vorbis, FLAC, AAC, WAV en Bonk. Onder Opties | Geselecteerde encoder configureren kun je de kwaliteit van de diverse audioformaten instellen en bitrate, VBR en dergelijke instellen bij de presets.

fre:ac is een veelzijdige, prima cd ripper en audio conversie applicatie die ook in het Nederlands vertaald is en beschikbaar is voor Windows, Mac en Linux. En fijn dat er geen overbodige extraatjes worden meegeleverd.

Inst

Reacties

Werkt niet goed, aanbevolen wordt om te downgraden naar versie 1.1.6

1.1.6 is net uit...

100%

Ik dacht laat ik even het programma in REVO uninstaller verwijderen en dan opnieuw installeren maar in REVO staat wel het goede nummer 1.1.3 ??

Klopt Jan. Ook als je in het programma zelf naar nieuwe update laat zoeken geeft hij aan dat er geen nieuwe updates beschikbaar zijn. Dus blijft 1.1.2

twee keer versie 1.1.3 van de producent gedownload en geïnstalleerd maar de interface blijft 1.1.2b aangeven

Versie 1.1 uitgebracht
https://www.freac.or...

Kan ik hier mee ook WAV bestanden omzetten naar MP3
En muziek afkomstig van youtube .

Zojuist "fre:ac gedownload, ben benieuwd naar resultaat

Is het mogelijk ook de cover aan de bestanden te koppelen? Ik kan het niet vinden. (Moet zeggen dat ik het sowieso wel een complex programma vind als je niet bekend bent met de afkortingen en termen.)

Pagina's