Free MP3 Cutter and Editor

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Free MP3 Cutter and Editor is een nononsense programmaatje om snel mp3'tjes mee te bewerken. Verwijderen van fragmenten, fade in en fade out, converteren naar mono of stereo en maximaliseren van het volume zijn de mogelijkheden. 

Free MP3 Cutter and Editor biedt je de mogelijkheid om snel stukjes uit een mp3'tje of wav-bestand te knippen en verwijderen. Met Set Start en Set End kun je de fragmenten aangeven om vervolgens het geselecteerde of juist het niet-geselecteerde te verwijderen. Heel simpel maar doeltreffend. Verder kun je nog fade in en fade out toevoegen en het geluidsvolume maximaliseren. Extraatje is dat je monogeluid naar stereo kunt converteren (of andersom). Voor mono naar stereo wordt de monotrack gedupliceerd. Voor een ruimtelijk stereo-effect wordt verwezen naar betaalde software.

Free MP3 Cutter and Editor is een ouderwets freeware-programma zonder opsmuk dat gewoon doet wat het moet doen: snel stukjes uit mp3'tjes knippen.

Inst

Reacties

@Cornelis
Van mono naar stereo converteren kan wel (als je klikt op Proceed to convert) maar dan wordt de monotrack simpelweg gedupliceerd. En anders wordt verwezen naar betaalde software. We hebben het toegevoegd aan de tekst.

Mono Stereo conversie is alleen mogelijk tegen betaling.