Spotify

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.8 (228 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Spotify is een muziekspeler waarmee u alle muziek die u maar wilt kunt streamen via internet. Gebruik de zoekfunctie, vind een nummer en speel dat direct af. U hoeft niet eerst muziek te downloaden, maar kunt songs rechtstreeks streamen.

Spotify is een online muziekdienst die miljoenen songs op zijn servers heeft staan. Om die te beluisteren kunt u gratis een Spotify-account aanmaken en met de applicatie Spotify gratis al deze muziek streamen.

U downloadt de muziek dus niet naar uw apparaat - wat tegen betaling wel kan overigens - maar speelt deze direct online af (streamen). Sinds mei 2010 heeft Spotify licentie-overeenkomsten met platenmaatschappijen in Nederland en is de dienst ook beschikbaar voor ons.

Spotify kan ook gewoon muziek van uw pc afspelen, maar een online jukebox met miljoenen nummers is natuurlijk wat interessanter. Gebruik het zoekvenster linksboven in het programma, vind artiesten en nummers, dubbelklik en spelen maar. De geluidskwaliteit is prima.

Beperkingen van de gratis versie van Spotify zijn dat u reclame in de interface krijgt te zien en te horen en dat u niet altijd direct nummers kunt afspelen, maar moet wachten tot een speellijst klaar is. Wilt u dit niet, dan kunt u upgraden naar de betaalde versie.

Android, iOS en Windows Phone
Spotify is de bekende muziek-app waarmee je al je favoriete nummers altijd bij de hand hebt. Je hebt keuze uit miljoenen liedjes die je kunt streamen naar je smartphone of tablet.

Met de gratis Spotify-variant kun je artiesten, albums en playlists via shuffle afspelen. Je kunt een aantal keer per uur nummers overslaan, maar daarna zit je vast aan wat Spotify je voortovert. Wil je zelf de volgorde van een album bepalen dan moet je betalen.

Het aanbod van Spotify is bijna onbeperkt, dus je kunt al je favoriete bands wel vinden. Let op dat bij een dataverbinding de kosten snel kunnen oplopen in de gratis versie. Spotify kun je dus beter gebruiken als je wifi hebt.

De gratis Spotify-app heeft sinds december 2013 geen limiet meer voor het aantal te luisteren uren maar bevat wel af en toe reclame. Als je betaalt verdwijnen de reclamespotjes. Verder heeft de premium-versie een betere geluidskwaliteit en kun je liedjes downloaden voor offline gebruik (want je moet natuurlijk wel met internet verbonden zijn om de muziek te kunnen streamen in de gratis versie).

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Nieuwe versie 1.1.43

nieuwe versie 1.1.41

nieuwe versie 1.139

nieuwe versie 1.1.37

nieuwe versie 1.1.36

nieuwe versie 1.1.35.458.

als je veel meer met spotify wild doen dan wat je met de gratis versie spotify kunt doen dan moet je premium-versie kopen. aan de ene kant jammer maar aan de andere kant is het wel te begrijpen. want je kunt dan meer. dus downloaden etc. ik vind spotify een goed programma en (app) voor android.

Ik heb een account van mijzelf verandert in een family account maar dan kunnen we niet tegelijk van Spotify gebruikmaken. Is dat normaal ?

Gaat YouTube Music achterna, je kunt niet eens meer het scherm van je telefoon uit zetten om muziek te luisteren. Het scherm moet perse aan blijven staan. Niet ideaal voor onderweg dus. Je kunt nog beter een losse MP3 speler gebruiken.

De installer van Spotify 1.0.95 doet bij mij helemaal niets. (Drie keer geprobeerd).

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portug_l