Spotify

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.9 (223 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Spotify is een muziekspeler waarmee u alle muziek die u maar wilt kunt streamen via internet. Gebruik de zoekfunctie, vind een nummer en speel dat direct af. U hoeft niet eerst muziek te downloaden, maar kunt songs rechtstreeks streamen.

Spotify is een online muziekdienst die miljoenen songs op zijn servers heeft staan. Om die te beluisteren kunt u gratis een Spotify-account aanmaken en met de applicatie Spotify gratis al deze muziek streamen.

U downloadt de muziek dus niet naar uw apparaat - wat tegen betaling wel kan overigens - maar speelt deze direct online af (streamen). Sinds mei 2010 heeft Spotify licentie-overeenkomsten met platenmaatschappijen in Nederland en is de dienst ook beschikbaar voor ons.

Spotify kan ook gewoon muziek van uw pc afspelen, maar een online jukebox met miljoenen nummers is natuurlijk wat interessanter. Gebruik het zoekvenster linksboven in het programma, vind artiesten en nummers, dubbelklik en spelen maar. De geluidskwaliteit is prima.

Beperkingen van de gratis versie van Spotify zijn dat u reclame in de interface krijgt te zien en te horen en dat u niet altijd direct nummers kunt afspelen, maar moet wachten tot een speellijst klaar is. Wilt u dit niet, dan kunt u upgraden naar de betaalde versie.

Android, iOS en Windows Phone
Spotify is de bekende muziek-app waarmee je al je favoriete nummers altijd bij de hand hebt. Je hebt keuze uit miljoenen liedjes die je kunt streamen naar je smartphone of tablet.

Met de gratis Spotify-variant kun je artiesten, albums en playlists via shuffle afspelen. Je kunt een aantal keer per uur nummers overslaan, maar daarna zit je vast aan wat Spotify je voortovert. Wil je zelf de volgorde van een album bepalen dan moet je betalen.

Het aanbod van Spotify is bijna onbeperkt, dus je kunt al je favoriete bands wel vinden. Let op dat bij een dataverbinding de kosten snel kunnen oplopen in de gratis versie. Spotify kun je dus beter gebruiken als je wifi hebt.

De gratis Spotify-app heeft sinds december 2013 geen limiet meer voor het aantal te luisteren uren maar bevat wel af en toe reclame. Als je betaalt verdwijnen de reclamespotjes. Verder heeft de premium-versie een betere geluidskwaliteit en kun je liedjes downloaden voor offline gebruik (want je moet natuurlijk wel met internet verbonden zijn om de muziek te kunnen streamen in de gratis versie).

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik heb een account van mijzelf verandert in een family account maar dan kunnen we niet tegelijk van Spotify gebruikmaken. Is dat normaal ?

Gaat YouTube Music achterna, je kunt niet eens meer het scherm van je telefoon uit zetten om muziek te luisteren. Het scherm moet perse aan blijven staan. Niet ideaal voor onderweg dus. Je kunt nog beter een losse MP3 speler gebruiken.

De installer van Spotify 1.0.95 doet bij mij helemaal niets. (Drie keer geprobeerd).

No, doubt Spotify is a great app but there are many apps you can check: https://www.infogeek...

ga naar ninite.com
downloaden en inloggen met facebook acount

iphone aan een pc hangen weet niet of het werkt onder windows

ik wil het downloaden maar snap er geen bal van

als je spotify versie 1058 installeerd start het samen met windows op ondanks dat je in instellingen aangevinkt hebt dat dit niet zou moeten.

hoe krijg ik mp3 op iphone? of ben ik beperkt tot spotify en youtube wat muziek betreft?

Tijd voor een nieuwe schermafbeelding van Spotify?
De huidige loopt echt achter een geeft geen eerlijk beeld hoe Spotify er nu uit ziet.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ortugal