foobar2000

Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (153 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

foobar2000 is een uitstekende, zeer uitgebreide muziekspeler die bijna alle bestandsindelingen afspeelt en weinig geheugen gebruikt. Het programma heeft ook een tag editor om titelgegevens te bewerken en de mogelijkheid om playlists te maken. foobar2000 haalt titels van cd's op bij Freedb en kan eveneens muziek converteren. Er zijn versies voor Windows, Android en iOS.

foobar2000 heeft een heel eenvoudige, kale interface. Bijna Spartaans, maar daardoor is het wel een zeer snelle audiospeler die bijna meteen start met afspelen als u een audiobestand wilt beluisteren (in tegenstelling tot enkele andere, bekende mediaspelers - wilt u liever meer toeters en bellen, kijk dan bij andere audiospelers).


foobar2000 veelzijdig maar eenvoudig

De volgende muziekbestanden kan foobar2000 afspelen:
MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC/Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, WMA en CDDA. Ook kunnen Windows Media en RTSP streams afgespeeld worden.

Ook kan foobar2000 bestanden converteren naar een ander audio-formaat en cd's rippen. Verder kun je tags toevoegen en bewerken en tracks normaliseren met ReplayGain.

foobar2000 is een no-nonsens lichtgewicht muziekspeler voor iedereen die puur van muziek houdt en niet te veel extra foefjes wil. Behalve voor Windows is foobar2000 ook beschikbaar voor Android, iOS en Windows Mobile.

DL

Inst

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 1.6.7

nieuwe versie 1.6.6

Ik gebruik Foobar al zeker 10 jaar. Ik vind het een fijne speler, alleen er is 1 nadeel. Ik heb het vaker gehad dat mijn playlist opeens verdween. Dit kun je oplossen door telkens na wijzigingen in jouw playlist deze op te slaan.

nieuwe versie 1.6.2.

nieuwe versie 1.6.1

@Wim
Je hebt gelijk, we hebben er weer 1.6.0 van gemaakt (waar de meeste verbeteringen toch in zaten)

Versie 1.6.1 is nog in beta, beta 3 momenteel. Ik zou dus nog even wachten.

Nieuwe versie 1.6.

nieuwe versie 1.5.5.

@Wim foobar is een uitstekende speler ik gebruik het al jaren. Zit ik met de koptelefoon op muziek te luisteren is er een verschil tussen het geluid wat VLC weergeeft en het volume van Foobar. Bij VLC kun je de muziek gewoon wat harder afspelen. Er is ook geen extensie voor foobar die er voor zorgt dat het volume wat hoger kan.

Pagina's