foobar2000

Voor Windows en macOS
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (150 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

foobar2000 is een uitstekende, zeer uitgebreide muziekspeler die bijna alle bestandsindelingen afspeelt en weinig geheugen gebruikt. Het programma heeft ook een tag editor om titelgegevens te bewerken en de mogelijkheid om playlists te maken. foobar2000 haalt titels van cd's op bij Freedb en kan eveneens muziek converteren. Er zijn versies voor Windows, Android en iOS.

foobar2000 heeft een heel eenvoudige, kale interface. Bijna Spartaans, maar daardoor is het wel een zeer snelle audiospeler die bijna meteen start met afspelen als u een audiobestand wilt beluisteren (in tegenstelling tot enkele andere, bekende mediaspelers - wilt u liever meer toeters en bellen, kijk dan bij andere audiospelers).


foobar2000 veelzijdig maar eenvoudig

De volgende muziekbestanden kan foobar2000 afspelen:
MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, Ogg Vorbis, FLAC/Ogg FLAC, WavPack, WAV, AIFF, AU, SND, WMA en CDDA. Ook kunnen Windows Media en RTSP streams afgespeeld worden.

Ook kan foobar2000 bestanden converteren naar een ander audio-formaat en cd's rippen. Verder kun je tags toevoegen en bewerken en tracks normaliseren met ReplayGain.

foobar2000 is een no-nonsens lichtgewicht muziekspeler voor iedereen die puur van muziek houdt en niet te veel extra foefjes wil. Behalve voor Windows is foobar2000 ook beschikbaar voor Android, iOS en Windows Mobile.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Prima speler, alleen de muziek in VLC kan harder worden afgespeeld. In foobar kun je de muziek niet harder laten klinken.

Foobar en VLC willen tegenwoordig, tot mijn verbazing, geen audio cd's herkennen/afspelen op de PC. Zeer teleurstellend.
Windows Media Player en 1By1 (met een invoegtoepassing van BASS) kunnen dat wel. Windows Media Player zelfs met vermelding van de playlist, dat had ik niet gedacht van een MS-produkt !!
Weet iemand of er, geluidstechnisch perfekte, CD-afspelers zijn ?

Ik kan de de laatste versie van Foobar, 1.3.16, niet openen op Windows 10. Dit is me nog nooit overkomen, gebruik al jaren met grote tevredenheid Foobar. Weet iemand hier een oplossing voor of heeft iemand last van ditzelfde euvel?

Programma wordt bij installatie direct door Norton verwijderd

Norton er af gooien, is beter. Windows 10 geeft voldoende bescherming

Windows 10 geeft voldoende bescherming.
In welk opzicht dan? Windows 10 is zo lek als een mandje.
Een goed bescherming zoals Bitdefender, Norton of Kaspersky
is een betere bescherming, dan de bescherming die standaard
op Windows 10 zit.

Hoe zet je mp3 op foobar iphone app?

De ios versie heb je niets aan. Je kan geeneens mp3 bestanden naar Document map kopieren omdat die hele map niet in verkenner zichtbaar is en ik weiger itunes.

Hoe zit dat met de iOS versie? Doe je gewoon mp3 in mappen slepen zoals bij elke mp3-speler? En zo ja, welke map?

FLAC klinkt beter en rustiger als met VLC. overigens ook een fijne speler, Aanrader voor puur geluid.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserl_nd