AIMP

Reacties

Ook is Aimp al een tijdje voor Android te downloaden via de PlayStore. Wel is dit minder uitgebreid, maar is heel gemakkelijk ook te koppelen via bluetooth, voor bijvoorbeeld een speaker, of autoradio met bluetooth. Geen Usb nodig, alleen de muziekbestanden op je telefoon, of tablet in een afspeellijst zetten en die afspeellijst dan via bluetooth koppelen met het apparaat wat je wil gebruiken om naar te luisteren. Ideaal.

Fantastisch programma, welk ikzelf al sinds versie 2 gebruik, toen was het nog weinig omvattend, tegenwoordig in de 4.60-versie is dat veel uitgebreider en op de originele site vindt je ook veel toevoegingsmogelijkheden, ook om Youtube en Soundcloud te beluisteren.

@Anoniem
Check! Foutjes in de beschrijving van de update zijn er nu uitgehaald...

Een eigenaardige update. 'Update voor de muziekspeler waarin foutjes met betrekkingen tot de albumhoezen en audioconversie zijn toegevoegd'. Dus een waar blijkbaar foutjes zijn toegevoegd.

Ik wil graag kunnen zoeken in de vorbis tags.
Dus nummers opzoeken die een bepaalde tag waarde hebben.
Ik krijg dit niet voor elkaar, het programma kan alleen zoeken op filenaam?
Met vriendelijke groet,
Jack

De reden dat MP3 nu pas geïntegreerd wordt in dergelijke software is vanwege software patenten. MP3 is nu overal patent-vrij. Het laatste patent U.S. Patent 6,009,399 van Technicolor verviel 16 April 2017 in de Verenigde Staten.

gedownload maar is niet war ik zocht. is met geen mogelijkheid te verwijderen
(System Error. Code: 5.
Toegang geweigerd)
iemand tips?

Over de skins geen kwaad woord, gebruik zelf de onyx skin, erg mooi. Alleen altijd problemen met toevoegen van nieuwe nummers. Ik doe dit door naar audiobibliotheek te gaan en dan op het plusje te klikken, dan voegt hij de nummers toe en deze kun je dan toevoegen aan actieve speellijst. Dat doet hij dus, maar wel altijd dubbel. Ik moet altijd met de verwijderknop de optie "dubbele bestanden verwijderen" gebruiken omdat hij dus alles toevoegt ipv van alleen de nieuw toegevoegde nummers, erg irritant. Ook blijft hij constant een bestand toevoegen die ik als dubbel heb verwijderd, deze staat dus al in mijn lijst en toch blijft hij hem weer toevoegen. Afgespeelde nummers van cd's blijven in de lijst staan en ook dat is erg vervelend, hij moet deze helemaal niet meer laten zien zodra de cd eruit is. Dus al met al vind ik het maar een matige speler die erg veel frustratie oproept. Toch lijkt het mij een goede speler maar óf ik doe iets verkeerd óf ik wil het te graag geloven want ik heb deze problemen nog nooit gehad met andere spelers, iemand?

Thanks voor de tips, ik ga `m ook maar eens uitproberen ;)

Foobar 2000 klinkt nog iets beter in mijn oren.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk