PotPlayer

Actueel: 

2 augustus 2017
PotPlayer 1.7.3344 is verschenen. Deze uitgave van de mediaspeler lost enkele fouten op en voert kleine verbeteringen door.

Besturingssysteem: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (43 stemmen)
Omschrijving software: 

PotPlayer is een mediaspeler van Koreaanse makelij. PotPlayer is gebaseerd KMPlayer en wordt ook gemaakt door de voormalige ontwikkelaar hiervan. PotPlayer is een zeer veelzijdige mediaspeler voor Windows die bijna alle video-formaten kan afspelen.

PotPlayer is snel, licht en volledig naar je eigen voorkeuren in te stellen. Bovendien kan de Koreaanse mediaspeler uit de voeten met Blu-Ray en worden heel veel ondertitelformaten ondersteund. Ook beschadigde of incomplete avi-bestanden kunnen afgespeeld worden.


(klik voor groter)

Kortom: PotPlayer is een interessante concurrent voor VLC.

Categorie: 
Mediaspeler
Laatst gewijzigd: 
2 augustus 2017
Versienummer: 
1.7.3344
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download PotPlayer via de producent
(kies de 32-bit of 64-bit versie)

Installatie: 
100% schoon

Na de installatie wordt nog aangeboden om extra codecs te downloaden. Dit duurt even.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Gek genoeg via een vorige versie -1.7.2710 van eind juni - nog steeds geen update via programma zelf!

Downloaden van een nieuwere versie is niet nodig, omdat de Daum PotPlayer zelf updates aankondigd. Updates kunnen vervolgens, indien gewenst, eenvoudig en snel worden uitgevoerd.

Blijf op versie 1.6.63856 steken.
Nov 2016 geeft hij aan ook met de update hier....
Is geen nieuwe versie zegt pot player.

Daum PotPlayer speelt praktisch alles probleemloos af. Perfect behalve dan misschien de vele instelmogelijkheden die wat onoverzichtelijk zijn. Ik gebruik steeds de 64-bit versies. Naar mijn ervaring beter dan VLC player, die nogal eens de handdoek in de ring gooit bij slechte video's bijvoorbeeld.

VLC Media Player is veel sneller en stabieler naar mijn ervaring. Met PotPlayer had ik in het verleden vaak video's die niet synchroon liepen qua geluid/beeld verhouding.
Maar PotPlayer heeft aardig wat geavanceerde opties waarbij je snel en gemakkelijk het contrast en gamma etc. omhoog of naar beneden kan halen.
In combinatie met Codec pakket en process lasso pro loopt het in ieder geval geweldig.

Hier is mijn geuploade versie voor het geval dat: http://www.2shared.c...
Goed setup lezen, want je krijgt de kans om codecs te installeren.

Wat de boer niet kent vreet ie niet.

Eindelijk krijgt het beestje de aandacht die het verdient.
Ik ben 2 jaar geleden overgelopen van VLC naar Poten beklaagt hetme niet.
Een prul : maar het geluid van deze allesspeler (VLF, VOBB, ISO, ...) komt is zo sterk dat men geen extra luidsprekers nodig heeft

Een bijzonder lichte en uiterst betrouwbare mediaspeler.
Zeer aan te raden

@Willempiesnor:

Wat dacht je van radiozenders met de extensie .asx? (Audio-/video afspeellijst van Windows Media). Deze speelt de VLC Mediaspeler niet af, jammer genoeg.

Hoi Leon, sorry beetje late reactie maar ik was vergeten dat ik hierop had gereageerd.
Enfin, wat ik al zei, het zal er best wel zijn maar ik heb er nog nooit van gehoord. .asx zegt me helemaal niets. Ik heb het even opgezocht maar dat is wel een heel erg obscuur iets. In ieder geval niet iets wat ik ooit gebruikt heb of waar ik in de nabije toekomst ooit iets mee denk te gaan doen. En ik denk dat dat voor 90% van iedereen hier geld, misschien wel 98%. Kortom, ik blijf bij VLC!

Dit staat er bij de vraag wat de extensie ASX inhoud: ASX-bestanden zijn Videobestanden die voornamelijk worden geassocieerd met Alpha Five Temporary Index (Alpha Software Inc.).ASX-bestanden worden ook geassocieerd met Cheyenne Backup Script, Advanced Stream Redirector File (Microsoft Corporation), ActiveSite Extension (Jonathon Rossi) en FileViewPro.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oos_enrijk