PotPlayer

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (53 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
201021
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Mediaspeler
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

PotPlayer is een mediaspeler van Koreaanse makelij. PotPlayer is gebaseerd KMPlayer en wordt ook gemaakt door de voormalige ontwikkelaar hiervan. PotPlayer is een zeer veelzijdige mediaspeler voor Windows die bijna alle video-formaten kan afspelen.

PotPlayer is snel, licht en volledig naar je eigen voorkeuren in te stellen. Bovendien kan de Koreaanse mediaspeler uit de voeten met Blu-Ray en worden heel veel ondertitelformaten ondersteund. Ook beschadigde of incomplete avi-bestanden kunnen afgespeeld worden.


(klik voor groter)

Kortom: PotPlayer is een interessante concurrent voor VLC. Tegenwoordig wordt helaas wel potentieel ongewenste software gebundeld met PotPlayer. Let dus goed op tijdens de installatie!

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

@Anoniem
Dank voor de melding! We hebben een rood uitroepteken ervan gemaakt en extra installatie instructies toegevoegd. (Bij onze testinstallatie net werd trouwens niks aangeboden, maar VirusTotal geeft wel meldingen).

Haal het groene vinkje bij de installatie maar weg. Pas op voor de drie aangeboden software bij de installatie. Klik op de customize en haal het vinkje weg als die drie software niet hebben wil

VLC heeft bij mij moeite met MKV-bestanden (beeld blijft af en toe stil staan)

@ErikS,
Een keuze hebben tussen verschillende goede programma's lijkt me uitstekend. Ieder zijn/haar eigen voorkeuren, immers. Ik moet er niet aan denken dat er geen keuze zou zijn omdat dat ene of dat andere programma 'alles kan'.
Keuze is zelden of nooit overbodig.

Overbodig programma. VLC speelt alles af.

Kijk ook eens naar de prima blue ray speler LEAWO.
Het proberen waard denk ik.

Via het Menu, About, kun je handmatig controleren of er een nieuwe update is en de update ook installeren.

Heel goede speler MAAR mijn firewall geeft aan dat bij afspelen van een film constant info wordt verzonden naar de makers in Zuid-Korea. Blokkeren van de player heeft geen invloed op het afspelen. Volledig blokkeren, dus zowel naar als van de computer lijkt aangewezen.

Gek genoeg via een vorige versie -1.7.2710 van eind juni - nog steeds geen update via programma zelf!

Downloaden van een nieuwere versie is niet nodig, omdat de Daum PotPlayer zelf updates aankondigd. Updates kunnen vervolgens, indien gewenst, eenvoudig en snel worden uitgevoerd.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk