PotPlayer

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (53 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
210729
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Mediaspeler
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

PotPlayer is een mediaspeler van Koreaanse makelij. PotPlayer is gebaseerd KMPlayer en wordt ook gemaakt door de voormalige ontwikkelaar hiervan. PotPlayer is een zeer veelzijdige mediaspeler voor Windows die bijna alle video-formaten kan afspelen.

PotPlayer is snel, licht en volledig naar je eigen voorkeuren in te stellen. Bovendien kan de Koreaanse mediaspeler uit de voeten met Blu-Ray en worden heel veel ondertitelformaten ondersteund. Ook beschadigde of incomplete avi-bestanden kunnen afgespeeld worden.


(klik voor groter)

Kortom: PotPlayer is een interessante concurrent voor VLC. Tegenwoordig wordt helaas wel potentieel ongewenste software gebundeld met PotPlayer. Let dus goed op tijdens de installatie!

Download

inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

HELP Waar kan ik support krijgen bij mijn probleem?
Wanneer ik een portretvideo afspeel in PotPlayer, verandert mijn hele schermoriëntatie in portret, waardoor mijn bureaublad op zijn kant wordt gedraaid. Ik moet naar mijn weergave-instellingen gaan en deze terugzetten naar de "Landscape"-modus om weer normaal te worden.

Ik controleerde de instellingen in PotPlayer en kon niets vinden dat dit vreemde gedrag zou veranderen. Dit gebeurt alleen met PotPlayer. Andere spelers werken prima.

Ik kreeg door
Schakel eenvoudig de optie "Auto roteren op basis van afbeeldingsafmetingen" uit.

Maar die optie heb ik NIET bij mijn recente Potplayer.
Graag uw hulp!!

zijn er voordelen met dezeplayer tov vlc player ? anders zal ik zeker niet wisselen daar ik al jaren met vlc werk .

Beter dan de vorige versie
die had soms een 'bijzondere' manier van weergeven.

@Alexander
Wij hebben er niks aan gedaan hoor. Daar moet je de vertaler voor bedanken :-)

Gebruik MPC-BE. Simpele gebruikersinterface en voldoet uitstekend voor alle audio en video bestanden.

Hartelijk dank!!! Gebruik dit al een hele tijd en dank zij jullie is het nu ook in het Nederlands

@Anoniem
Dank voor de melding! We hebben een rood uitroepteken ervan gemaakt en extra installatie instructies toegevoegd. (Bij onze testinstallatie net werd trouwens niks aangeboden, maar VirusTotal geeft wel meldingen).

Haal het groene vinkje bij de installatie maar weg. Pas op voor de drie aangeboden software bij de installatie. Klik op de customize en haal het vinkje weg als die drie software niet hebben wil

VLC heeft bij mij moeite met MKV-bestanden (beeld blijft af en toe stil staan)

@ErikS,
Een keuze hebben tussen verschillende goede programma's lijkt me uitstekend. Ieder zijn/haar eigen voorkeuren, immers. Ik moet er niet aan denken dat er geen keuze zou zijn omdat dat ene of dat andere programma 'alles kan'.
Keuze is zelden of nooit overbodig.

Pagina's