Audacious

Voor Windows en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.6 (26 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Audacious is een lichte maar veelzijdige open source muziekspeler voor Windows en Linux. Audacious (dat dapper betekent in het Engels) is een afsplitsing van de roemruchte XMMS-speler. Met Audacious kun je onder andere mp3, ogg vorbis, wma, wav, flac, aac, streams en audio cd's afspelen.

Audacious is een veelzijdige muziekspeler die bijna alle soorten audio kan afspelen. Ook internet streams en bestanden via (S)FTP en SMB kunnen afgespeeld worden. Met Audacious kun je afspeellijsten maken, streams opnemen en cd's afspelen.

Onder Bestand | Instellingen kun je het uiterlijk veranderen (Winamp-skin) en diverse plug-ins activeren voor extra functionaliteit, zoals albumhoezen, afspeellijstbeheer, songteksten, visualisaties en verschillende effecten die je kunt toepassen. Natuurlijk is er ook een equalizer aanwezig.

Audacious is prettige muziekspeler met veel mogelijkheden.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

En zo zijn er legio mediaspelers die het prima doen. Zelf gebruik ik al jaren VLC media player. Ben daar zeer over te spreken en zie dus ook geen reden om over te stappen naar iets anders. Iedereen moet voor zichzelf bepalen welke speler voor hem/haar het best voldoet: eenvoud van bediening, aantal formaten dat kan worden afgespeeld, instelmogelijkheden, uiterlijk en ga zo maar door.

En weer eentje die BIJNA alles kan afspelen. Net zoals alle andere spelers....wanneer komt er nu eens 1tje op de markt die alles kan afspelen!?

Een prima speler. Doet gewoon wat hij moet doen !

Het werkt wel soepel en is heel eenvoudig in gebruik, maaaar heeeel beperkt in zijn mogelijkheden.

Erg fijne/rappe audio speler!
Gebruik deze heel vaak als standaard voor audio op mijn Linux system (met de classic winamp skin)... en vlc ernaast voor video!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
no_rwegen