Media Player Classic - Home Cinema

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Media Player Classic Home Cinema is een lookalike van de oude, klassieke Windows Mediaspeler 6.4 - met wel veel meer mogelijkheden. Het programma speelt behalve mpeg- en avi-bestanden ook QuickTime movies en Real video af (mits deze spelers geïnstalleerd zijn). Media Player Classic Home Cinema (of MPC-HC) is een eenvoudige, maar snelle en goede mediaspeler.

Media Player Classic Home Cinema kan bijna elk denkbaar bestandsformaat afspelen. Wmv, mov, avi, real, asf, mpeg, mp3, aac, ogg, flash en noem maar op. Ook dvd's, cd's en (s)vcd's kun je ermee bekijken en beluisteren. Ondertitels bij avi-bestanden worden ondersteund.

Media Player Classic - Home Cinema is een snelle mediaspeler die praktisch elk video- of audiobestand kan afspelen. Het project is een voortzetting van de roemruchte originele Media Player Classic die tot 2009 door Guliverkli/Gabest ontwikkeld werd. In 2017 is dit project op zijn beurt weer gestopt, maar daarna is een afsplitsing (fork) op GitHub gekomen die de mediaspeler actief doorontwikkelt.

Inst

Reacties

Gebruik ook al jaren deze top media player. Snel, neemt weinig geheugen in gebruik. Speelt vrijwel alle media formaten af, ook DVD's en CD's. installatie van K-Lite Codec Pack of Media Player Codec Pack in feite overbodig. Gebruiksgemak veel beter dan VLC media player.

Ik gebruik al jaren K-Lite Codec Pack waarin deze Media Player Classic Home Cinema onderdeel van uit maakt. De vele codecs maken het afspelen van vrijwel alle mogelijke mediabestanden mogelijk. Regelmatig updates. De melding van Microsoft's Smart Screen dat de uitgever niet bekend/betrouwbaar is, kun je negeren. Microsoft 'vertrouwt' niets wat hun software beconcurreert.

Dank U voor de updateposting,is een good bekende van een oude offline dualcore pctje van me.

Als je dan toch een uitgebreide mediaspeler wilt hebben dan is VLC een goed alternatief!

Speelt zo een beetje alles /audio video en ondertitels zonder extra dloads..
kan zelfs ook streamen of kon bv met je rtl stick dvb-t tv kijken...

Deze MPC-HC gebruik ik al jaren. Één van de beste audio-video players zonder toeters en bellen. Speelt vele formaten af en dat vloeiend. Het is bovendien een lichte player die weinig geheugen in beslag neemt. Aanrader.

@F de Munnik
Omdat de bestanden van MPC niet gesigneerd zijn is de uitgever niet bekend. Dat is waar Windows voor waarschuwt. Het bestand is echter geheel schoon volgens tientallen virusscanners op VirusTotal:
https://www.virustot...

Nooit downloaden via deze site? Ik krijg deze mededeling: "Uw pc wordt beschermd.
Met Windows Defender SmartScreen is voorkomen dat een onbekende app is gestart. Het uitvoeren van deze app kan een risico voor uw pc vormen. Meer informatie: App:
MPC-HC.1.8.8.x64.exe Uitgever: Onbekende uitgever." Niet gedaan!

ik hoop dat het werk?

hier kan je een recentere versie downloaden, wordt regelmatig geüpdated, zit nu al aan 1.8.5

https://www.videohel...

Blij dat ik die op mijn software-CD heb gebrand.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenla_d