Media Player Classic - Home Cinema

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (201 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Media Player Classic Home Cinema is een lookalike van de oude, klassieke Windows Mediaspeler 6.4 - met wel veel meer mogelijkheden. Het programma speelt behalve mpeg- en avi-bestanden ook QuickTime movies en Real video af (mits deze spelers geïnstalleerd zijn). Media Player Classic Home Cinema (of MPC-HC) is een eenvoudige, maar snelle en goede mediaspeler.

Media Player Classic Home Cinema kan bijna elk denkbaar bestandsformaat afspelen. Wmv, mov, avi, real, asf, mpeg, mp3, aac, ogg, flash en noem maar op. Ook dvd's, cd's en (s)vcd's kunt u ermee bekijken en beluisteren. Ondertitels bij avi-bestanden worden ondersteund.

Media Player Classic - Home Cinema is een snelle mediaspeler die praktisch elk video- of audiobestand kan afspelen. Het project is een voortzetting van de roemruchte originele Media Player Classic die tot 2009 door Guliverkli/Gabest ontwikkeld werd.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Blij dat ik die op mijn software-CD heb gebrand.

Dit is jammer genoeg de allerlaatste. Wordt niet verder ontwikkeld, tenzij er nog ontwikkelaars gevonden worden.

@ ALl

Klaag maar lekker, goede speler al sinds 2009 en werkt prima.

Ikzelf had tot voor kort MPC-HC nog nooit geprobeerd. Maar toen bleek dat zowel VLC media player (Windows), SMPlayer (Windows), en GOM Player (Windows) moeite hadden een op alle punten vloeiende weergave te leveren van een 'moeilijke' DVD (Wall-E), besloot ik MPC-HC eens te proberen. MPC-HC speelde die DVD direct uitstekend af. Netjes!
MPC-HC is daarom nu mijn tweede media player geworden, naast VLC media player. GOM Player die ik eerder nog pleegde te gebruiken voor 'moeilijke' DVD's, die heb ik verwijderd.

MPC-HC is (jammer genoeg) niet beschikbaar op Linux.
Op Linux moet ik in de toekomst SMPlayer eens proberen, om te zien of die daarop beter presteert dan onder Windows. Zouden VLC media player en SMPlayer niet voldoen voor moeilijke DVD's, dan moet ik daarvoor op Linux Dragon Player, Kaffeine en KPlayer maar eens proberen.
Zo lang ik nog Windows gebruik, ben ik nog erg blij met MPC-HC.

Speelt helemaal niet uitstekend af. Beeld staat om de paar seconden stil alsof hij moet bufferen.

IK wil het niet maar word wel door jullie GEDWONGEN Een slechte zaak. Stoppen met die handel. fptb@hetnet.nl

@ Frans,
Wat bedoelde je met
"IK wil het niet maar word wel door jullie GEDWONGEN Een slechte zaak. Stoppen met die handel."
Waar heb je het precies over?
Ik heb geen idee wat je bedoelde.
Ik hoop dat je even wilt uitleggen wat je bedoelde.

Met de versie MPC-HC.1.7.5 krijg ik geen center geluid.

ppfff Weer een speler die BIJNA alles kan afspelen. Mensen ik zoek een speler die ALLES kan afspelen. Met bijna kom je er niet.

Simpele ziel :(

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noor_egen