Media Player Classic - Home Cinema

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (206 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Media Player Classic Home Cinema is een lookalike van de oude, klassieke Windows Mediaspeler 6.4 - met wel veel meer mogelijkheden. Het programma speelt behalve mpeg- en avi-bestanden ook QuickTime movies en Real video af (mits deze spelers geïnstalleerd zijn). Media Player Classic Home Cinema (of MPC-HC) is een eenvoudige, maar snelle en goede mediaspeler.

Media Player Classic Home Cinema kan bijna elk denkbaar bestandsformaat afspelen. Wmv, mov, avi, real, asf, mpeg, mp3, aac, ogg, flash en noem maar op. Ook dvd's, cd's en (s)vcd's kunt u ermee bekijken en beluisteren. Ondertitels bij avi-bestanden worden ondersteund.

Media Player Classic - Home Cinema is een snelle mediaspeler die praktisch elk video- of audiobestand kan afspelen. Het project is een voortzetting van de roemruchte originele Media Player Classic die tot 2009 door Guliverkli/Gabest ontwikkeld werd. In 2017 is dit project weer gestopt, maar daarna is een afsplitsing (fork) op GitHub gekomen die de mediaspeler doorontwikkelt.

DL

Deel deze download: 

Reacties

@F de Munnik
Omdat de bestanden van MPC niet gesigneerd zijn is de uitgever niet bekend. Dat is waar Windows voor waarschuwt. Het bestand is echter geheel schoon volgens tientallen virusscanners op VirusTotal:
https://www.virustot...

Nooit downloaden via deze site? Ik krijg deze mededeling: "Uw pc wordt beschermd.
Met Windows Defender SmartScreen is voorkomen dat een onbekende app is gestart. Het uitvoeren van deze app kan een risico voor uw pc vormen. Meer informatie: App:
MPC-HC.1.8.8.x64.exe Uitgever: Onbekende uitgever." Niet gedaan!

ik hoop dat het werk?

hier kan je een recentere versie downloaden, wordt regelmatig geüpdated, zit nu al aan 1.8.5

https://www.videohel...

Blij dat ik die op mijn software-CD heb gebrand.

Simpele ziel :(

Dit is jammer genoeg de allerlaatste. Wordt niet verder ontwikkeld, tenzij er nog ontwikkelaars gevonden worden.

@ ALl

Klaag maar lekker, goede speler al sinds 2009 en werkt prima.

Speelt helemaal niet uitstekend af. Beeld staat om de paar seconden stil alsof hij moet bufferen.

Ikzelf had tot voor kort MPC-HC nog nooit geprobeerd. Maar toen bleek dat zowel VLC media player (Windows), SMPlayer (Windows), en GOM Player (Windows) moeite hadden een op alle punten vloeiende weergave te leveren van een 'moeilijke' DVD (Wall-E), besloot ik MPC-HC eens te proberen. MPC-HC speelde die DVD direct uitstekend af. Netjes!
MPC-HC is daarom nu mijn tweede media player geworden, naast VLC media player. GOM Player die ik eerder nog pleegde te gebruiken voor 'moeilijke' DVD's, die heb ik verwijderd.

MPC-HC is (jammer genoeg) niet beschikbaar op Linux.
Op Linux moet ik in de toekomst SMPlayer eens proberen, om te zien of die daarop beter presteert dan onder Windows. Zouden VLC media player en SMPlayer niet voldoen voor moeilijke DVD's, dan moet ik daarvoor op Linux Dragon Player, Kaffeine en KPlayer maar eens proberen.
Zo lang ik nog Windows gebruik, ben ik nog erg blij met MPC-HC.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal