Freemake Video Converter

Reacties

Ik gebruik Freemake al jaren. Er is een tijd geweest dat er de verdenking was van verdachte software, waardoor o.m. Norton het programma afblokte. Ik heb destijds toen zowel veel contact met Freemake als met Norton gehad. Die bleken toen al in gesprek te zijn geweest, waardoor de blokkades van Norton ophielden. Van Freemake kreeg ik gedurende die tijd 9als dank) een gratis professionele versie. In dit voorjaar besloot ik het Goldpack aan te schaffen voor $ 19.- Dat was een eenmalige bijdrage voor een all-time abonnement. En daar zaten dan ook nog andere programma's bij als een converter en een downloader van Youtube video's, die je normaal niet kan downloden. Dus, ja, zo duur is het nu ook weer niet om verschoond te blijven van logo's e.d. in de videoresultaten. Ik ben er dus erg tevreden over.

Vroeger was deze video converter echt gratis. Tegen een eenmalige geringe betaling kon je extra faciliteiten aanschaffen (zoals bv. formaat van ondertiteling aanpassen), maar met de laatste updates is daar niet veel van over. Voordat een dvd wordt geconverteerd is er eerst een wachttijd van enkele uren. Totaal niet werkbaar meer. Om deze wachttijd weg te krijgen moet er gedoneerd worden.

Watermerken en advertenties zijn echt heel onaangenaam. In vergelijking met een gratis videoconvertor geef ik de voorkeur aan een professionele videoconvertor zoals een wonderfox video converter.

download oldversion in googlechrome en zoek freemakevideoconverter 3.2.1.5

helaas zit de freemake logo door de hele video heen, waardeloos e

Gratis versie is ronduit waardeloos. Om 11 seconden video uit een clipje te halen heeft hij een uur nodig. Na dat uur geduld krijg je in het midden van het beeld een groot logo ( niet doorzichtig)

Wellicht wat voor jou en voor GS.nl:
http://www.glorylogi...

ik weet niet wat er mis is ik heb het vroeger veel gebruikt. maar je kunt het maar enkele keer gebruiken of je moet een donatie geven als je dat niet doet zal het na 2 of 3 keer stopen en je kunt niets meer doen of ten zei je iets stort dan zul je het weer kunnen gebruiken. ik heb het vroeger ook gehad. nu heb ik het probleem dat ik mijn dvd niet kan omzetten naar een mp4 want wanner ik dat wil doen blijft hij hangen en het programma werkt niet meer. ik vind het echt jammer want van alle converters die je op internet kunt vinden is die toch wel de allerbeste en ook zo handig. nu moet ik op zoek naar een ander

Installatie van dit programma op windows 10 zorgde voor een ernstige verstoring van mijn windows. Ik kreeg een uitgerekt beeldscherm en meer zaken, die de normale werking van mijn PC verstoorde. Dit was alleen op te lossen door windows 10 opnieuw te installeren. Pas op! met wat je doet. Wees gewaarschuwd : Dit programma is niet geschikt voor windows 10.

Hallo toos verkuijlen,

Het downloaden kost niets: gratis software. De naam zegt het al.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oostenri_k