Freemake Video Converter

Reacties

ik weet niet wat er mis is ik heb het vroeger veel gebruikt. maar je kunt het maar enkele keer gebruiken of je moet een donatie geven als je dat niet doet zal het na 2 of 3 keer stopen en je kunt niets meer doen of ten zei je iets stort dan zul je het weer kunnen gebruiken. ik heb het vroeger ook gehad. nu heb ik het probleem dat ik mijn dvd niet kan omzetten naar een mp4 want wanner ik dat wil doen blijft hij hangen en het programma werkt niet meer. ik vind het echt jammer want van alle converters die je op internet kunt vinden is die toch wel de allerbeste en ook zo handig. nu moet ik op zoek naar een ander

Wellicht wat voor jou en voor GS.nl:
http://www.glorylogi...

Installatie van dit programma op windows 10 zorgde voor een ernstige verstoring van mijn windows. Ik kreeg een uitgerekt beeldscherm en meer zaken, die de normale werking van mijn PC verstoorde. Dit was alleen op te lossen door windows 10 opnieuw te installeren. Pas op! met wat je doet. Wees gewaarschuwd : Dit programma is niet geschikt voor windows 10.

Wat kost het downloaden,is het een eenmalige betaling,???

Hallo toos verkuijlen,

Het downloaden kost niets: gratis software. De naam zegt het al.

Freemake wordt Paymake. Op zich heel legitiem, maar verander dan de naam. Een merknaam schermbreed over je video is natuurlijk onacceptabel bij de gratis versie.
Oplossing: installeer een oudere versie, ik had nog versie 2.0.0.1 uit 2011. Probleem is dat Windows 10 deze uitgever blokkeert, ws op verzoek van Freemake.
Workaround: https://answers.micr...
(Met dank aan Marco Jager!)
Tekstueel:
Stap 1: Run de opdrachtprompt (command prompt) als administrator. Het is heel belangrijk om dit in administrator te doen.

Stap 2: typ in command prompt exact zoals hier:

net user administrator /active:yes

Vervolgens moet er komen te staan dat de opdracht gelukt is, staat er iets zoals toegang geweigerd dan heb je de opdrachtprompt niet als administrator uitgevoerd.

Stap 3: Meld je af in je account, nu staat er onderin nog een account namelijk administrator. Log met administrator in.

Stap 4: open je programma (.exe) en installeer deze

(Edit: indien nodig moet je ook in eigenschappen van het .exe bestand klikken op blokkering opheffen.)

Stap 5: gebruik de software, rippen maar (ik digitaliseer mijn eigen dvd collectie)

Stap 6: log weer uit op dit account en weer log weer in op je eigen microsoft account

Stap 7: EEN ENORM BELANGRIJKE

disable de administrator account dit doe je als volgt:

open de opdracht prompt weer als administrator zoals in stap 1

Typ vervolgens exact zoals hier:

net user administrator /active:no
--------------------------------------------
N.B. Ik kan het nu geïnstalleerde programma Freemake 2.0.0.1 alleen draaien ingelogd als administrator.
Freemake draait bij mij nu ook weer "free" als een zonnetje.
Want die oudere versie het was echt goeie gratis software en draait prima nog anno 2018.
Succes....

beeldmerk komt niet alleen aan begin en eind, maar dwars over het hele beeld, net als tegenwoordig bij FREE MP4 Converter . valt dus af als gratis software, pas as lje "koopt" kun je dit vermijden.

Helaas ben ik er ook ingetrapt. Na betaling van een jaar licentie is het programma tergend langzaam geworden. Dan moet je dus de speedpack erbij kopen om weer de normale snelheid te krijgen. Waarom??? Teruggegaan naar versie Freemake 3.2.1.5 (ff googelen) en alles werkt weer normaal. Versie's vanaf 4.0.0.1 zijn eigenlijk dus vol betaalde versies.

Helaas heeft Freemake de gratis versie nu zo sloom gemaakt dat conversie van een 450 mb bestand naar mp4 een uur en 10 minuten duurt. Dat is te gek voor woorden. Dag freemake!

dit progamma is niet meer gratis na de laatste update. nu moet je betalen voor een goldpack om je films te ondertitelen en te converteren .weg met dit progamma van deze site,heb dit jaren met tevredenheid gebruikt.maar vanaf nu nooit meer.dus hoezo gratis.10 euro per maand is niet gratis.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fran_rijk