Freemake Video ConverterOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Helaas heeft Freemake de gratis versie nu zo sloom gemaakt dat conversie van een 450 mb bestand naar mp4 een uur en 10 minuten duurt. Dat is te gek voor woorden. Dag freemake!

dit progamma is niet meer gratis na de laatste update. nu moet je betalen voor een goldpack om je films te ondertitelen en te converteren .weg met dit progamma van deze site,heb dit jaren met tevredenheid gebruikt.maar vanaf nu nooit meer.dus hoezo gratis.10 euro per maand is niet gratis.

hallo jip er is ook een andere video converter die wel gratis is dat heet onlinevideoconverter.com/nl ik gebruik het en nog snel ook maar pas op voor de reclame pop ups

Gebruik deze al vele jaren heb ook voor betaald, maar ik vind deze erg lanzaam en soms doet deze niet goed. stopt zonder reden ....

heel goed denk ik

Ik had na veel geklungel met Norton van Freemake aan gratis versie van Freemake gekregen. die zou Norton niet blokken. Via de hulp van Freemake wist ik ergens diep in Norton Norton te dwingen het programma te accepeteren. Via o.m. regelmatige scans van Malwarebite kreeg ik bij hen nooit Freemake als malware waarschuwing. Inmiddels heeft in langdurige overleg met Freemake erkend dat het geen malware bevat. Dus de problemen met het afblokken van Freemake moet na een update van Norton's malware definities over zijn.Bij mij is dat inmiddels al zo.

Ik bedoelde een gratis business versie van Freemake.

Kan hem ook niet downloaden.

Altijd goed mee gewerkt tot nu... Bij nieuwe installatie kwam er een Trojan virus mee. En het converteren naar MP3 kost nu ineens bijna 20 euro... Afrader dus.

Ik heb altijd gebruik gemaakt van Freemake,, nu heb ik een nieuwe pc en de AVG virus scanner blokkeerd alles van Freemake,, en geeft het volgende aan :

""Generic virus is een mogelijke bedreiging. Schadelijke bedreigingen kunnen worden gebruikt om de normale werking van een computer te verstoren, persoonlijke gegevens te verzamelen of hackers extern toegang te verlenen tot het apparaat zonder toestemming van de gebruiker. ""

nu achteraf vermoed ik dus ook de reden waarom ik mijn oude Laptop niet meer kon gebruiken,, en er dus is gehackt via deze,, want op een dag was ik ineens stuurloos en kon niets meer,, terwijl me laptop nog geen anderhalf jaar oud was,, omdat ik dus het programma veel en vaak gebruikte vermoed ik het dus dit nu het probleem wel eens kan zijn,,hierover zal ik spoedig meer over laten weten wanneer dit werkelijk zo is,, want ik heb de laptop door een goede vriend laten nakijken en die zei me dat hij niet meer goed was. Ook moest hij allerlei wachtwoorden weten om in de bios te komen,, en zelfs dit niet in bios kon aanpassen of veranderen,, dus laat ik hem bij een expert nakijken als er dus een probleem is die hierdoor kan zijn ontstaan!!

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_