Freemake Video Converter

Reacties

gratis? er zit een adertje onder het gras. ja het is gratis enkel een of twee keer kun je het gebruiken daarna vragen ze jouw om een donatie te geven of te doen. doe je het niet wel dan zal hij ook niet goed meer werken deze freemake spreek uit ondervinding heb het vroeger veel gebruikt. denk dat 3 keer of 4 keer lukt als je dan niets geeft dan zul je zien dat het niet goed meer werkt. daarom dat ik zeg er zit een adertje onder het gras bij deze freemake.

Werkte altijd prima. Nu 2e donatie gedaan en sinds dien werkt het programma voor geen meter meer.

Een dvd van 2 uur converteren en branden kost nu ruim 6 uur.Daar ik ooit een eenmalige betaling heb gedaan kreeg ik veel faciliteiten maar nu werkt Freemake niet goed meer.

Ik gebruik Freemake al jaren. Er is een tijd geweest dat er de verdenking was van verdachte software, waardoor o.m. Norton het programma afblokte. Ik heb destijds toen zowel veel contact met Freemake als met Norton gehad. Die bleken toen al in gesprek te zijn geweest, waardoor de blokkades van Norton ophielden. Van Freemake kreeg ik gedurende die tijd 9als dank) een gratis professionele versie. In dit voorjaar besloot ik het Goldpack aan te schaffen voor $ 19.- Dat was een eenmalige bijdrage voor een all-time abonnement. En daar zaten dan ook nog andere programma's bij als een converter en een downloader van Youtube video's, die je normaal niet kan downloden. Dus, ja, zo duur is het nu ook weer niet om verschoond te blijven van logo's e.d. in de videoresultaten. Ik ben er dus erg tevreden over.

Vroeger was deze video converter echt gratis. Tegen een eenmalige geringe betaling kon je extra faciliteiten aanschaffen (zoals bv. formaat van ondertiteling aanpassen), maar met de laatste updates is daar niet veel van over. Voordat een dvd wordt geconverteerd is er eerst een wachttijd van enkele uren. Totaal niet werkbaar meer. Om deze wachttijd weg te krijgen moet er gedoneerd worden.

Watermerken en advertenties zijn echt heel onaangenaam. In vergelijking met een gratis videoconvertor geef ik de voorkeur aan een professionele videoconvertor zoals een wonderfox video converter.

download oldversion in googlechrome en zoek freemakevideoconverter 3.2.1.5

helaas zit de freemake logo door de hele video heen, waardeloos e

Gratis versie is ronduit waardeloos. Om 11 seconden video uit een clipje te halen heeft hij een uur nodig. Na dat uur geduld krijg je in het midden van het beeld een groot logo ( niet doorzichtig)

Wellicht wat voor jou en voor GS.nl:
http://www.glorylogi...

Pagina's