Audiograbber

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Audiograbber is een gebruikersvriendelijke cd ripper met voldoende mogelijkheden. Om muziek te rippen van audio-cd's naar wav en mp3. Audiograbber heeft een ingebouwde muziekspeler en de mogelijkheid om cd titels op te halen bij Freedb.

Er is al enkele jaren geen nieuwe versie van Audiograbber meer verschenen, maar deze cd ripper voldoet nog altijd. Audiograbber heeft de Lame-plugin nodig voordat je kunt rippen naar mp3 (zie bij meer downloads).

Verder kan Audiograbber muziek normaliseren en stiltes aan het begin of eind van een nummer weghalen. Om titelgegevens op te halen van internet klik je op de CDDB-knop. Simpel maar doeltreffend.

Helaas zit het installatiebestand van Audiograbber tegenwoordig tjokvol met adware en gebundelde software.

Inst

Reacties

Alleen te installeren met automatisch enkele programma's zoals avg en onebrowser. Installatie loopt vast, ook via Hippo. Het was een fantastisch programma.

ik zal t niet weten.

via filehippo inderdaad clean

Ik gebruik al een 3-tal jaren media go i.p.v. audiograbber!! Bijzonder goeie keuze!!!!

Lijkt me goed

Beter download je deze van FileHippo, die installer is wel clean.

Windows 10 laat gelijk weten dat dit een virus bevat. niet downloaden dus..

Niet meer gebruiken mensen, vol met spyware, zelfs als je ervoor kiest om alleen audiograbber te installeren krijg je toch een hoop troep op je PC.

Uitkijken met deze software. Er wordt malware tegelijkertijd op je computer gezet terwijl je het programma installeert. Flinke klus om die zooi eraf te krijgen. Was altijd een fan van dit programma, maar stap nu over op alternatief. Voor meer info hierover check even de wiki page over audiograbber. Daar wordt het ook vermeld.

top bedankt

Pagina's