Audiograbber

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (71 stemmen)
Beschrijving: 

Audiograbber is een gebruikersvriendelijke cd ripper met voldoende mogelijkheden. Om muziek te rippen van audio-cd's naar wav en mp3. Audiograbber heeft een ingebouwde muziekspeler en de mogelijkheid om cd titels op te halen bij Freedb.

Er is al enkele jaren geen nieuwe versie van Audiograbber meer verschenen, maar deze cd ripper voldoet nog altijd. Audiograbber heeft de Lame-plugin nodig voordat u kunt rippen naar mp3 (zie bij meer downloads).

Verder kan Audiograbber muziek normaliseren en stiltes aan het begin of eind van een nummer weghalen. Om titelgegevens op te halen van internet klikt u op de CDDB-knop. Simpel maar doeltreffend.

Helaas zit het installatiebestand van Audiograbber tegenwoordig tjokvol met adware en gebundelde software.

Categorie: 
Cd ripper
Versienummer: 
1.83 SE
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download Audiograbber

Download Audiograbber MP3-plugin (Lame)
(deze plugin is nodig om te rippen naar MP3-formaat)

Meer downloads: 

Download Nederlandse vertaling Audiograbber

Download het bestand Dutch.lng door rechts te klikken en te kiezen voor Opslaan als in de map C:\Program Files\Audiograbber. Stel Nederlands in onder File - Choose Language en kies Dutch.

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let heel goed op bij de installatie van Audiograbber! Kies voor Skip All en Decline om alle gebundelde adware niet mee te installeren. Haal daarna het vinkje weg bij een aanbod om een snelkoppeling te plaatsen.

Deel deze download: 

Reacties

Ik gebruik al een 3-tal jaren media go i.p.v. audiograbber!! Bijzonder goeie keuze!!!!

Lijkt me goed

Beter download je deze van FileHippo, die installer is wel clean.

Windows 10 laat gelijk weten dat dit een virus bevat. niet downloaden dus..

Niet meer gebruiken mensen, vol met spyware, zelfs als je ervoor kiest om alleen audiograbber te installeren krijg je toch een hoop troep op je PC.

Uitkijken met deze software. Er wordt malware tegelijkertijd op je computer gezet terwijl je het programma installeert. Flinke klus om die zooi eraf te krijgen. Was altijd een fan van dit programma, maar stap nu over op alternatief. Voor meer info hierover check even de wiki page over audiograbber. Daar wordt het ook vermeld.

top bedankt

De download links werken niet bij audiograbber. geen van alle.

Het via de ING ontvangen programmaatje FCleaner detecteerde een SpyeEye infectie in Audiograbber (???), is hier iets van bekend?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
n_orwegen