Ashampoo Burning Studio Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (133 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Ashampoo Burning Studio Free is een complete cd en dvd brander die ook blu-ray kan branden. Ashampoo Burning Studio kan audio-cd's, mp3-cd's, video-dvd's, data-cd's en -dvd's, images en nog veel meer branden. Ook is er een ingebouwde cd-ripper.

Ashampoo Burning Studio Free is een veelzijdige brander en ripper die ook backups kan maken en herstellen en schijven kan wissen. Ashampoo Burning Studio kan:

- een data cd/dvd/blu-ray branden
- een audio- of mp3-cd branden
- een audio-cd rippen
- een video-dvd branden (VOB/IFO/BUP)
- een video-cd (VCD) en super video-cd (SVCD) branden
- een cd, dvd en blu-ray kopiëren
- een schijf image branden (ISO, CUE/BIN, AshDisc)


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Ashampoo Burning Studio Free is een zeer uitgebreide brander die met cd, dvd en blu-ray overweg kan. Het programma is in het Nederlands vertaald. Let wel goed op tijdens de installatie voor onnodige extraatjes.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Jongens welke brol is dat? Ik ken veel betere programma's hoor en die hebben niet zo'n hoge dunk dat je een licentie moet aanvragen. Is zo vlug mogelijk van mijn pc verwijdert.

Op deze website is nog veel meer moois gratis te vinden.

Kan je de laatste versie van Burning studio downloaden zonder een email op te geven.
Heb namelijk niet veel zin in een hoop spam. Of anders de oude studio 6 maar kan deze blu ray's branden?

Op TempMail kun je een fake-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld janpeters@binnary.com. daar ontvang je dan een eventuele sleutel, en daarheen gaat de spam. Als je daarna je Tempmail-adres wijzigt heb je geen last meer van spam.

Bij de oude versie kom je ook niet meer om een werkend e-mailadres heen. Er wordt een activeringscode gevraagd, die je per e-mail ontvangt.

hy brand maar tot snelheid 4, terwijl ik men dvds snelheid 1 brand.

thanks

Ashampo, ik heb dit geinstaleerd in mijn laptop.
Dit is niet gratis.!!
Het eindresultaat is oke.
Dit programma, geeft een goed resultaat voor dia presentatie met muziek.
Er is een keuze voor de foto/overgang en ook belangrijk het aanvaard de dvd die wel of niet geschikt is voor het branden. Het dvd nmerk Verbatin is het geschikte merk.

Waarom is dit niet gratis? Heb je de goede download gekozen (die wij hierboven aanbieden) en onze installatie-instructies goed gelezen?

Waardeloos programma.. als je toevallig eens een avi bestand wil branden herkent hij de extensie niet eens! Geen aanrader als je een allround programma wil en kan je beter iets anders downloaden!

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oos_enrijk