Ashampoo Burning Studio Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (169 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Ashampoo Burning Studio Free is een complete cd en dvd brander die ook blu-ray kan branden. Ashampoo Burning Studio kan audio-cd's, mp3-cd's, video-dvd's, data-cd's en -dvd's, images en nog veel meer branden. Ook is er een ingebouwde cd-ripper.

Ashampoo Burning Studio Free is een veelzijdige brander en ripper die ook backups kan maken en herstellen en schijven kan wissen. Ashampoo Burning Studio kan:

- een data cd/dvd/blu-ray branden
- een audio- of mp3-cd branden
- een audio-cd rippen
- een video-dvd branden (VOB/IFO/BUP)
- een video-cd (VCD) en super video-cd (SVCD) branden
- een cd, dvd en blu-ray kopiëren
- een schijf image branden (ISO, CUE/BIN, AshDisc)


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Ashampoo Burning Studio Free is een zeer uitgebreide brander die met cd, dvd en blu-ray overweg kan. Het programma is in het Nederlands vertaald. Let wel goed op tijdens de installatie voor onnodige extraatjes.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Er wordt een activeringscode gevraagd, die je per e-mail ontvangt.(account...... wachtwoord)
Een nep adres opgegeven en ja dat schiet dan niet meer op natuurlijk.
Aan spam heb ik geen behoefte.

Goed

Tegenwoordig zijn cd's kopieer beveiligd. In ieder geval brandt Ashampoo de naam van het bestand en de grootte van 1 kb. Dus dan is je cd waardeloos geworden.

Jongens welke brol is dat? Ik ken veel betere programma's hoor en die hebben niet zo'n hoge dunk dat je een licentie moet aanvragen. Is zo vlug mogelijk van mijn pc verwijdert.

Op deze website is nog veel meer moois gratis te vinden.

Bij de oude versie kom je ook niet meer om een werkend e-mailadres heen. Er wordt een activeringscode gevraagd, die je per e-mail ontvangt.

Op TempMail kun je een fake-mailadres aanmaken, bijvoorbeeld janpeters@binnary.com. daar ontvang je dan een eventuele sleutel, en daarheen gaat de spam. Als je daarna je Tempmail-adres wijzigt heb je geen last meer van spam.

Kan je de laatste versie van Burning studio downloaden zonder een email op te geven.
Heb namelijk niet veel zin in een hoop spam. Of anders de oude studio 6 maar kan deze blu ray's branden?

Maar de resten die achter blijven... je bent hierna vrijwel uitgesloten om nog iets van ashampoo goed aan werken te krijgen

Vraag: wat moet je anders? ik heb nu windows 10. en dvd branden of zien is niet mogelijk ... toevallig las ik over dit programma. reactie: ajlvankrevelen@hetne...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_