Ashampoo Burning Studio Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Ashampoo Burning Studio Free is een complete cd en dvd brander die ook blu-ray kan branden. Ashampoo Burning Studio kan audio-cd's, mp3-cd's, video-dvd's, data-cd's en -dvd's, images en nog veel meer branden. Ook is er een ingebouwde cd-ripper.

Ashampoo Burning Studio Free is een veelzijdige brander en ripper die ook backups kan maken en herstellen en schijven kan wissen. Ashampoo Burning Studio kan:

- een data cd/dvd/blu-ray branden
- een audio- of mp3-cd branden
- een audio-cd rippen
- een video-dvd branden (VOB/IFO/BUP)
- een video-cd (VCD) en super video-cd (SVCD) branden
- een cd, dvd en blu-ray kopiëren
- een schijf image branden (ISO, CUE/BIN, AshDisc)


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Ashampoo Burning Studio Free is een zeer uitgebreide brander die met cd, dvd en blu-ray overweg kan. Het programma is in het Nederlands vertaald. Let wel goed op tijdens de installatie voor onnodige extraatjes.

Inst

Reacties

@Win 10 Pro
Bedankt voor de melding. We hebben de tekst gewijzigd.

@Anoniem
Wij bespreken hier Ashampoo Burning Studio Free, dat is wat anders dan de 2020 versie. Bij ons ziet deze er nog wel (grotendeels) zo uit als in de afbeelding hierboven.
https://www.ashampoo...
 

Inmiddels Ashampoo Burning Studio Free 2020 beschikbaar.
Uw afbeelding is gedateerd.

heb 'm 5 maanden geleden gekocht werkt perfect gratis update werkt ook perfect heb ook een activeringscode gehad maar niet meer spam ontvangen dan normaal.

Uw verhaal bij 'Details' gaat niet meer op, De door u genoemde keuzes zijn er niet meer. Je moet een emailadres opgeven anders werkt het niet.

Er wordt een activeringscode gevraagd, die je per e-mail ontvangt.(account...... wachtwoord)
Een nep adres opgegeven en ja dat schiet dan niet meer op natuurlijk.
Aan spam heb ik geen behoefte.

Goed

Tegenwoordig zijn cd's kopieer beveiligd. In ieder geval brandt Ashampoo de naam van het bestand en de grootte van 1 kb. Dus dan is je cd waardeloos geworden.

Jongens welke brol is dat? Ik ken veel betere programma's hoor en die hebben niet zo'n hoge dunk dat je een licentie moet aanvragen. Is zo vlug mogelijk van mijn pc verwijdert.

Op deze website is nog veel meer moois gratis te vinden.

Pagina's