OpenShot Video Editor

Actueel: 

22 december 2016
OpenShot Video Editor 2.2.0 is verschenen. Deze uitgave is vooral veel sneller: tot tien keer toe bij sommige taken. Naast prestatieverbeteringen is ook de stabiliteit vergroot en zijn fouten opgelost. Ten slotte zijn onder andere nieuwe titel templates en 4k video bewerking toegevoegd.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (23 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en Mac OS X. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En u kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie. De Windows- en Mac-versie verkeren nog in beta-stadium, maar boeken snel progressie.

Categorie: 
Videobewerking
Versienummer: 
2.2.0
Laatst gewijzigd: 
22 december 2016
Licentie: 
Open source
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Geen Problemen (Ubuntu)

loopt inderdaad voor elke opdracht vast; voorlopig waardeloos.

Zelfde soort problemen. Tijdens maken, bewerken, of converteren van welke video ook, stopt OpenShot er halverwege mee. Onder Windows 10 64 bit.

deze prog hoef je echt niet te proberen! op mijn WIN10 64 bit loopt hij bij de minste geringste foute handeling vast... maar dan ook zó vast, dat er niets anders op zit dan een pc-herstart. goed, het is me wel enkele keren gelukt om een videootje te produceren, maar dan zitten er ongewenste effecten in die vid zoals "stotteren" of terug springen. en dat is zonde van alle moeite en tijd die ik er in gestoken heb. weg dus!

Waardeloos, start niet eens op (Windows 10-64)

Slaat constant vast.

Bij mij ook

Werkt zeer snel en zonder problemen onder Windows 10 64bit,
Is idd wel simpel, maar het is dan ook gratis, ik bezit ook Magix Video Deluxe en nog enkele ander video-programma's.
Elk programma heeft zijn eigen specialiteitjes en ik experimenteer en combineer hier ten volle mee.
Er is weinig of niets dat me op video gebied niet meer lukt, leuk !
Dat dit programma niet bij iedereen vlot werkt zal eerder te wijten zijn aan de configuratie van de pc zelf.
Videobewerking vergt wel wat extra's van je systeem, ik heb me daar op voorzien en heb met geen der programma's problemen.

Bij mij werkt het alleszins niet. Het eerste programma dat ik downloadt dat continu crasht, zodra ik een 2de filmpje op de sporen zet.

Werkt niet met Windows 10 64bit

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenla_d