OpenShot Video Editor

Actueel: 

19 mei 2017
OpenShot Video Editor 2.3.3 is verschenen. Deze uitgave lost de top 25 van meestvoorkomende fouten en crashes in OpenShot op, dat daardoor een stuk stabieler moet zijn.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (31 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Beschrijving: 

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en macOS. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En u kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie. De Windows- en Mac-versie verkeren nog in beta-stadium, maar boeken snel progressie.

Categorie: 
Videobewerking
Versienummer: 
2.3.3
Laatst gewijzigd: 
19 mei 2017
Licentie: 
Open source
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Heb het uitgeprobeerd. En terug verwijdert. Het lukt mij nog niet eens foto's te laden, en het slaat altijd vast. Niet waardig hier aangeboden te worden.

Je kunt niet eens knippen en inkorten. alleen maar wat effecten en audio loopt schokkerig.

Downloaden van de server van OpenShot zelf ging erg moeizaam, paar keer opnieuw moeten beginnen. Installatie ging verder snel en goed. Ik heb het een uurtje geprobeerd en daarna weer van de computer verwijderd. Veel te ingewikkeld, het werkt totaal niet intuïtief, ik kwam er niet uit.

windows movie maker is ook geen optie meer omdat windows de download verwijderd heeft. als je kwalitatief videobewerking wilt zul je toch voor een betaald pakket moeten gaan. die gratis videobewerkers zitten vol fouten en windows movie maker was de enige die goed werkte en simpel was.

Regelrecht bagger.
Start niet eens op in windows 10

Werkt bij mij wel met W 10 64 bit maar het schaartje is onvindbaar .

Vind het schaartje niet op in een shot te knippen

De meest basis functie voor een videobewerkingsprogramma en dat ontbreekt. Niet veelbelovend dus.

Wordt de windows versie nog verbeterd of gaat deze dezelfde weg als Videolan movie creator en hoor je er niks meer over?

Geen Problemen (Ubuntu)

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemarke_