OpenShot Video Editor

Horizontal Tabs

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (106 stemmen)
Beschrijving: 

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en macOS. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En u kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie.

DL

Website producent: 

Reacties

@Anoniem
Stond nog een http voor. Sommige browsers weigeren die. Is nu veranderd in https. Dank voor het melden.

De link naar de 64 bits versie werkt bij mij niet. Wel deze: https://github.com/O...

Erg tevreden tot dusver. Was van plan Premiere Elements te kopen, maar wst ik wilde (vanuit een stuk muziek beelden bijvoegen) kreeg ik daarin maar moeizaam voor elkaar. Na een paar pogingen van een uur of wat, zonder al te hoge verwachtingen dit gedownload en kijk toch eens aan: het werkte en zelfs heel goed. Geen ellenlange dropdownmenu's met sub- en subsubmenu's, maar alles netjes onder de rechtermuisknop, op de plaats waar je het nodig hebt. Heel intuïtief, heel krachtig, heel stabiel. Fijn hoor!

Inderdaad,
Waardeloos programma. Loopt steeds vast ondanks ik een goede pc heb...
Ik denk dat de makers dit met opzet doen zodat je het zou kopen.

mijn filmpjes en foto's staan heel klein links, hoe krijg ik die weer normaal

prut app
je kan filpmjes niet goed op elkaar laten aansluiten
titels verdwijnen achterbeeld of knipperen verschrikkelijk!
Na op slaan nooit meer te openen om nog bij te werken.
Enne als je dus het programma opent en een wil project te openen
krijg je de opmerking dat hij niet te vinden is. klik je op oke opent hij weer
je bestanden klik je op kruisje krijg je weer de melding dat je niets geopend heb en dit gaat dus oneindig door. Programma is NIET MEER af te sluiten dan alleen met ctr+alt+del GRRRRRRRRRR

na de montage heb ik tussen de clips op mijn tijdslijn verschillende blanco fragmenten.Hoe veeg ik deze fragmenten weg ?

Quote RobV: "Waardeloos programma net zoals veel andere alternatieven."

euh.. waar hal je dat? Bron? (Zelf gebruik ik Open Shot wel niet, maar 'k las er al tal van positieve reacties van - ik gebruik dus wel (naar alle tevredenheid!) een van die 'vele andere (waardeloze :) ) alternatieven.

Waardeloos programma net zoals veel andere alternatieven. Gelukkig heb ik nog het installatiebestand van Windows Moviemaker. Dat werkte altijd perfect en werkt nu nog steeds prima op mijn PC.

Werkt niet in Ubuntu. Na alle bewerkingen te hebben gemaakt exporteert Openshot 40 seconden van de totale video en stopt ermee.

Pagina's