OpenShot Video Editor

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. Je kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en macOS. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. Je hebt de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En je kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie.

Website producent: 

Reacties

@Twink Bouterse
Dank voor het melden, link is gecorrigeerd.

Bij de huidige (2023-04-23) Windows link krijg je versie 3.1.0 in plaats van 3.1.1

ik bedoel 10 sterren :-D

op mijn kleine mini MEDION laptop draait sinds kort Manjaro, de Gnome versie, en ik dacht, totaal niet geschikt om video's te bewerken want ik had nog geen besturing gevonden die het beter deed dan de oorspronkelijk geïnstalleerde Windos 8 ..maar Manjaro is opvallend snel , dus toch maar OpenShot Video Editor geïnstalleerd, de flatpak versie. niet te geloven hoe soepel en snel OpenShot met Manjaro op een trage laptop werkt met een trage celeron processor. Alleen het exporteren van een film duurt lang, maar het werkt en daarom kreeg Openshot 5 sterren van mij

@Anoniem
Stond nog een http voor. Sommige browsers weigeren die. Is nu veranderd in https. Dank voor het melden.

De link naar de 64 bits versie werkt bij mij niet. Wel deze: https://github.com/O...

Erg tevreden tot dusver. Was van plan Premiere Elements te kopen, maar wst ik wilde (vanuit een stuk muziek beelden bijvoegen) kreeg ik daarin maar moeizaam voor elkaar. Na een paar pogingen van een uur of wat, zonder al te hoge verwachtingen dit gedownload en kijk toch eens aan: het werkte en zelfs heel goed. Geen ellenlange dropdownmenu's met sub- en subsubmenu's, maar alles netjes onder de rechtermuisknop, op de plaats waar je het nodig hebt. Heel intuïtief, heel krachtig, heel stabiel. Fijn hoor!

Inderdaad,
Waardeloos programma. Loopt steeds vast ondanks ik een goede pc heb...
Ik denk dat de makers dit met opzet doen zodat je het zou kopen.

mijn filmpjes en foto's staan heel klein links, hoe krijg ik die weer normaal

prut app
je kan filpmjes niet goed op elkaar laten aansluiten
titels verdwijnen achterbeeld of knipperen verschrikkelijk!
Na op slaan nooit meer te openen om nog bij te werken.
Enne als je dus het programma opent en een wil project te openen
krijg je de opmerking dat hij niet te vinden is. klik je op oke opent hij weer
je bestanden klik je op kruisje krijg je weer de melding dat je niets geopend heb en dit gaat dus oneindig door. Programma is NIET MEER af te sluiten dan alleen met ctr+alt+del GRRRRRRRRRR

Pagina's