OpenShot Video Editor

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (93 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

OpenShot Video Editor is een veelzijdige videobewerker die met heel veel videoformaten overweg kan. U kunt filmpjes bewerken, inkorten, snijden, effecten, overgangen en ondertitels toevoegen en exporteren naar dvd of uploaden naar bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

OpenShot Video Editor was vroeger alleen beschikbaar voor Linux, maar sinds versie 2.0 zijn er ook uitgaves voor Windows en macOS. OpenShot maakt gebruik van FFmpeg en kan daardoor overweg met heel veel video-formaten. U heeft de beschikking over tientallen video- en audio-effecten, lagen, 3D animatie en meer. Ook gewoon filmpjes bijsnijden en mixen is mogelijk. En u kunt met afbeeldingen werken.

OpenShot is een mooi alternatief voor Windows Movie Maker of Apple iMovie.

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Quote RobV: "Waardeloos programma net zoals veel andere alternatieven."

euh.. waar hal je dat? Bron? (Zelf gebruik ik Open Shot wel niet, maar 'k las er al tal van positieve reacties van - ik gebruik dus wel (naar alle tevredenheid!) een van die 'vele andere (waardeloze :) ) alternatieven.

Waardeloos programma net zoals veel andere alternatieven. Gelukkig heb ik nog het installatiebestand van Windows Moviemaker. Dat werkte altijd perfect en werkt nu nog steeds prima op mijn PC.

Werkt niet in Ubuntu. Na alle bewerkingen te hebben gemaakt exporteert Openshot 40 seconden van de totale video en stopt ermee.

MovieMaker wordt niet meer ondersteund door Microsoft.

Shotcut bespreken we al:
https://www.gratisso...

Bedankt voor de andere suggestie.

2 andere gratis video editors die je kunt proberen als OpenShot niet voor je werkt ( Ik haal btw iets van 20 fps rendering snelheid heb wel een Xeon) zijn:

http://shotcut.org/ & http://natron.fr/ gevonden via https://en.wikipedia... in het NL https://nl.wikipedia...

Windows Moviemaker
https://www.topwin-m...

Waarschijnlijk Windows-gebruiker? De Windows- en Mac- versies zijn nog bètaversies en dus nog niet stabiel.
Ik gebruik Openshot al jaren onder Linux. Nooit problemen. Perfect programma om video's mee te bewerken.

Inderdaad... waardeloos. Loopt permanent vast. Onmogelijk om maar iets te doen. Tip. Ga nooit op vakantie zonder een goed werkend video-montage programma. Of stel het knippen uit tot na de vakantie.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noor_egen