CDex

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

CDex is een audio cd ripper die zo'n tien jaar terug zeer populair was. Na een pauze van ruim vijf jaar is de cd ripper nu weer terug. CDex ondersteunt alle bekende audio-formaten.

Met CDex kunt u audio cd's rippen, ofwel de muziek van een cd op uw computer zetten. De cd tracks kunt u converteren naar mp3, aac, wma, flac, ogg, wav, en veel meer formaten. Tags en normalisatie van nummers worden natuurlijk ondersteund. En titelinformatie wordt opgehaald via freeCDDB en MusicBrainz.

De laatste uitgave van CDex stamde uit 2009, totdat het project in 2014 weer is opgepakt en onder een open source licentie verder ontwikkeld wordt.

CDex is een snelle cd ripper met een aantal ingebouwde extraatjes, zoals een mediaspeler om de bestanden af te spelen. Het uiterlijk is nog altijd even old school als vroeger. CDex is vertaald in het Nederlands.

Jammer is dat potentieel ongewenste software wordt gebundeld met CDex, waardoor virusscanners ook waarschuwingen kunnen geven! Lees de Installatie instructies hieronder.

Inst

Reacties

Lees op WikiPedia de waarschuwingen aub: dit pakket WAS goed, maar is overgenomen door een idioot die er troep in meelevert. Als je nog een oude versie hebt (VOOR 1.76) koester die dan, en update niet verder.

https://en.wikipedia...

Geprobeerd te upgraden naar 2.18, maar dat lukte niet echt. Als ik nu een CD rip en probeer af te spelen krijg ik geen geluid. Ze willen dat je geld doneert, maar je kunt vervolgens nergens terecht voor ondersteuning. Ook de helpfunctie werkt niet.

stampvol met ongevraagde rotzooi en virussen.

nog geen ervaring

Avast antivirus gooit het programma er meteen van af.

Goed alternatief + zonder meegeleverde adware is freac...
zie > https://www.freac.org/

Een goed alternatief zonder rommel: Taudioconverter. Zie website:
https://www.fosshub....

Graag dit programma van jullie website verwijderen zit vol met trojan horses.
Vinkjes weghalen zo als in voorbeeld is geen optie blijft ongevraagde rommel en adware instaleren.

Kan ook altijd gedownload worden via de website portableapps

Kan ook altijd gedownload worden via de website portableappse

Pagina's