DVD Flick

Reacties

Mijn DVD speler geeft bij zelf gebrande video DVD's aan: formaat wordt niet herkend.
Je reinste flauwekul, de speler zou volgens Philips MPEG 1, 2, 4 en DivX moeten herkennen.
Voor 'Philips' te lezen gemankeerde Chinese shit.
DVD Flick flikt het wel en ik kan ongeacht het beginformaat elke video afspelen.
Gelikt programma dat DVD Flick.

DVD Flick kent DVD met toch zeer gangbare 4,7 GB niet.

goed

Kun je met dit programma ook DVD hoesen maken?

Het is een erg oude reactie maar omdat ik hier ook nogal mee heb zitten klooien toch maar een oplossing. Met avidemux kan in ieder geval een constant verschil tussen beeld en geluid worden weggewerkt. Hier een stapsgewijze instructie
1. Avidemux starten
2. te converteren videobestand openen (bv. een avi- of mkv-bestand) via het menu 'File'
3. Bepalen hoeveel seconden het verschil is tussen geluid en beeld (bv: het geluid loopt 2,5 seconden voor op het beeld)
4. Het menu 'Audio' openen en 'select track' kiezen (bevat de audio-tracks in het videobestand)
5. In de geselecteerde track (meestal maar 1) 'Filter' kiezen, en in het scherm dat dan verschijnt 'Shift audio' aanvinken en de benodigde waarde in milliseconden invullen (in het in stap 3 genoemde voorbeeld 2500). Het geluid wordt dan met de ingevulde waarde opgeschoven. Deze stap afsluiten met 'ok' en nog eens voor de vorige stap.
6. Als je de film aan het bekijken bent 'stop' aanklikken, anders kan er niet worden gesaved. Dan onder het menu 'File' kiezen voor save file; 'Video decoder', 'Video output' en 'Audio output' gebruik ik nooit. Voor 'Output format'gebruik ik altijd mkv-mux. Na de save file kun je dan kiezen waar en onder welke naam je het nieuwe video-bestand wilt plaatsen. Bij keuze van mkv-mux wordt dat dan een mkv-bestand.
7. Klaar ik Kees

Succes

OX Elcapitan 10.11.1 Een zelf opgenomen film op DVD branden gaat prima. Schijf afspelen op een
DVD speler gaat niet. Wat moet ik doen?

hoi ik weet niet zoveel van computers af maar wil graag films kunnen branden. nu staat er geschikt voor windows nogwatte maar ik weet niet welke windows ik heb hoe kan ik daar achter komen? dankjewel alvast groetjes Nawal

waarom kan ik niet branden er staat ?if you choose this browse it will be deleted.
en dvd schijf kan ik niet gebruiken :(

kun je hiermee ook beveiligde dvd's branden??

Het lijkt me een goed idee, om de optie branden aan te vinken. Dan brand hij namelijk de film wel naar dvd. Gebruik het programma al heel lang en het werkt prima. Dus weet niet waar je het over hebt "lowlander". Misschien is je computer gewoon "troep."

Pagina's