FormatFactory

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

FormatFactory is een multifunctioneel programma dat audio en video kan converteren, cd's en dvd's kan rippen en afbeeldingen omzetten naar een ander formaat. FormatFactory is handige alles-in-een converteersoftware. De interface is wel wat onoverzichtelijk.

FormatFactory kan video, audio én afbeeldingen naar onder andere de volgende bestandsformaten converteren:
Video - MPG/AVI/WMV/FLV/SWF/3GP/MP4 (geschikt voor onder andere iPod/iPhone/PSP/BlackBerry)
Audio - MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV
Afbeeldingen - JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Bovendien kan FormatFactory video-dvd's en audio-cd's rippen. Ook kunnen verschillende audio- en/of videobestanden samengevoegd of 'gemuxt' worden. Een multifunctioneel programma dus met audio- en videoconversie, omzetten van afbeeldingen en cd en dvd ripper.

Helaas biedt FormatFactory tijdens de installatie veel onnodige extraatjes (PUP's en adware) aan, waardoor sommige virusscanners meldingen geven. Let dus goed op en haal de vinkjes weg bij onnodige software en/of werkbalken die worden aangeboden! Lees hieronder onze instructies bij de tabbladen Installatie en Scan.

Inst

Reacties

het woord "Format" zorgt volgens mij voor veel ellende

Ik draaide vandaag een update en het scherm leek te bevriezen, er stond wel een knop met accepteren, normaal altijd ook, klikte ik die aan en zag dat ik ook Warthunder snelkoppeling op mijn pc had. Malwarebytes en Fsecure online scanner hebben hun werk gedaan. Stom van mij, maar ook een smerig iets van FormatFactory, meteen verwijderd ondanks dat het een handig programma is

Bij deze versie zelfde verhaal, Norton blokkeert de downloadpagina, klik je op toch bezoeken kan je downloaden.
Let wel op bij het installeren dat je niet van alles mee installeert.

Mijn ervaring is dat alleen de 3.7 FF veilig is. Heb al vaker geprobeerd nieuwere versies te installeren wanneer FF mij meldde dat er een nieuwe versie beschikbaar was, maar Norton geeft aan dat het niet veilig is. Maar de 3.7 werkt prima.

En als ik hem uiteindelijk via een andere weg heb gedownload en wil gaan installeren dan ligt meteen Malwarebytes dwars.

Als ik het programma wil downloaden krijg ik dit via Norton:

Norton-beoordeling
Norton Safe Web analyseerdepcfreetime.com op veiligheids- en beveiligingsproblemen. Hieronder vindt u een voorbeeld van de gevonden bedreigingen.
Overzicht

Computerbedreigingen: 3
Identiteitsbedreigingen: 0
Ergernisfactoren: 0

Totaalaantal bedreigingen op deze site: 3
De Norton-classificatie is het resultaat van het geautomatiseerde analysesysteem van Symantec. Meer informatie.
Rapport van bedreiging
small-warning
Beveiligingsrisico’s
Gevonden bedreigingen: 3
Hier volgt een volledige lijst: (voor meer informatie over een specifieke bedreiging klikt u op de onderstaande bedreigingsnaam.)

Naam van bedreiging:
PUA.FormatFactory
Locatie:
http://www.pcfreetim...

Naam van bedreiging:
PUA.FormatFactory
Locatie:
http://download.pcfr...

Naam van bedreiging:
Direct Link To PUA.FormatFactory
Locatie:
http://www.pcfreetim...

Omgekeerd geeft WOT het weer groen (veilig) aan.

Bedankt voor de tip!

HandBrake bevat geen rommel

Als iemand op deze site een degelijke media converter zonder malware kan aanbevelen, zou ik dat heel erg waarderen, en wellicht ik niet alleen. Alvast bedankt.

Waarschuwing: versie 3.8.0.0 bevat malware. Bij FileHorse.com kun je de vorige versie (3.7.5.0) nog downloaden (http://www.filehorse...). Wie Format Factory niet meer ziet zitten maar toch een gelijkaardig programma wil, kan uit deze lijst kiezen op TechSpot.com: http://www.techspot..... Kijk wel uit: ook hier is het niet uitgesloten dat sommige programma's rotzooi bevatten.

Pagina's