BurnAware Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

BurnAware Free is een uitgebreide en goed uitziende cd en dvd brander die audio cd's, video dvd's en data cd's en dvd's kan branden. Ook images branden behoort tot de mogelijkheden. BluRay wordt eveneens ondersteund.

BurnAware Free is een complete cd, dvd en blu-ray brander. Het brandprogramma kan:

- audio cd's maken van mp3, wma, ogg, flac en wav
- mp3 en wma cd's creëren
- video dvd's branden
- disc images maken (ISO, CUE/BIN)
- data cd's, dvd's en blu-ray branden


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

BurnAware Free kan cd, dvd en blu-ray schijfjes wissen. Ook kan de voor thuisgebruik gratis cd/dvd/blu-ray brander opstartbare cd's en dvd's branden. De betaalde versie biedt iets meer opties, zoals het kopiëren van schijven en rippen van cd's.

Helaas biedt BurnAware Free tijdens de installatie ongewenste extra software aan waarop virusscanners kunnen aanslaan. Lees goed de installatieinstructies!

Inst

Reacties

ik wil graag cd opnemen

Wil bestellen.

Het geluid van mijn eigen opnamen die ik naar CD brandt klinkt duidelijk slechter met dit programma dan als ik dat het foobar doe (met behulp van plugin). Snel gaat het wel maar daar zal dan blijkbaar iets tegenover staan.

Ik heb burnaware op 2 pc's staan en vind het niet fijn. Blijft lang scannen en loopt dan vervolgens vast en ik moet de hele computer uitzetten of via taakbeheer het desbetreffende onderdeel afsluiten.
B.v. bij het maken van een image. Dat blijkt dan toch gebeurd te zijn terwijl hij aan het bijwerken is van gegevens, maar er staat bovenin wel 100% image aangemaakt.
Ik zoek dus naar een ander althernatief die geen adware of iets dergelijks heeft. Die toch ondanks dat je het uitzet geinstalleerd wordt.

Dit programma is het allersnelst met branden. Ik doe het echter met versie 2.1.7 want alle latere versies geven foutmeldingen.
Dit kan natuurlijk aan mijn pc liggen maar als je dit herkent kun je de oude versie downloaden.
http://www.videohelp...

Deze kan echt alles.Werkt perfect. Nadeel alleen in het Engels http://www.anyburn.c...

Mooi

moet het wel lukken

Eindelijk een mooi programma gevonden om CD's te branden. Had veel storingen met andere software. Heb een hekel aan b.v. Nero, dat ongevraagd een ' Mediabibliotheek' aanmaakt, waar ik niets van moet hebben! Kan razendsnel branden met snelheid van slechts 4x(!). Ze schijnen een nieuw 'algoritme' toe te passen. Kwaliteit opname: perfect.

Als je de eerste keer zo'n programma probeert, moet je natuurlijk wel rewritables nemen! :p

Pagina's