Cdrtools Frontend (Cdrtfe)

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Cdrtfe (Cdrtools Frontend) is een kleine en snelle cd en dvd brander. Het uiterlijk is vrij eenvoudig maar de mogelijkheden zijn uitgebreid. Cdrtfe kan naast audio, data en video cd's ook data en video dvd's branden. Verder kunnen rewritable cd's gewist en images gebrand worden. Cdrtfe heeft bovendien een ingebouwde cd ripper. Klein maar fijn!

Cdrtfe maakt gebruik van de onder Linux bekende Cdrtools en VCDImager. Cdrtfe is dan ook een frontend (interface) voor deze programma's.

Cdrtfe kan de volgende cd's en dvd's branden:

  • audio cd
  • data cd
  • (s)video cd
  • xcd
  • data dvd
  • video dvd
  • image (iso/cue)

Ook kan Cdrtfe audio cd's rippen (via het tabblad DAE: digital audio extraction) naar mp3, wav, ogg en flac bestanden. Titelgegevens van cd's kunnen via freedb opgehaald worden.

Cdrtfe beschikt verder over de mogelijkheid om 13% meer gegevens op een cd te branden dankzij Mode2CDMaker. Het wissen van rewritable cd's kan ook met Cdrtfe. Je kunt Cdrtools Frontend ook vanuit het contextmenu van Windows Verkenner gebruiken. Schakel daarvoor de Shell-Extensies in onder menu Overige | Instellingen in Cdrtfe.

Cdrtools Frontend - dat ook in het Nederlands vertaald is (kijk onder Extras | Language - Dutch) - is een prima brander met veel mogelijkheden.

Inst

Reacties

lietjes

Ik wilde een audio cd branden, maar ik kan niet de map met mp3's inladen.

Ik heb voorheen altijd met dit programma gewerkt,nu echter geeft het programma aan dat het de brander niet kan vinden(herkennen).Dat is wel balen!!

Misschien goed programma, maar niet voor mij, als je een audio cd brand, en de bron extensies zijn mp3 files, zit er verschrikkelijk storing op de laatste 3 a 4 nummers van de CD.

goed

bob sorry beetje late reactie,ikke in slaap gevallen mag je wel zeggen.
bronmap = deze map waar je uw bestanden VIDEO-TS en eventueel ook AUDIO_TS hebt in ondergebracht, deze is dus de door cdrtfe gevraagde doelmap, alleen om ze te kunnen gebruiken moet de naam van deze map in hoofdleeters zijn, anders lukt het niet.

navigeer gewoon daarheen en je kan een dvd video branden.

groeten

de aangeboden download hier betreft een verouderde ( van 2010 ) versie.

de actuele hier downloaden:

http://cdrtfe.source...

sorry ik begrijp het niet
bronmap enz

zijn wel aan versie 1.4.0 aangekomen

Kun je met dit programma ook het boek type instellen op DVD-ROM?

Met vriendelijke groet,
Herman Prosje

Pagina's