Cdrtools Frontend (Cdrtfe)

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (252 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Cdrtfe (Cdrtools Frontend) is een kleine en snelle cd en dvd brander. Het uiterlijk is vrij eenvoudig maar de mogelijkheden zijn uitgebreid. Cdrtfe kan naast audio, data en video cd's ook data en video dvd's branden. Verder kunnen rewritable cd's gewist en images gebrand worden. Cdrtfe heeft bovendien een ingebouwde cd ripper. Klein maar fijn!

Cdrtfe maakt gebruik van de onder Linux bekende Cdrtools en VCDImager. Cdrtfe is dan ook een frontend (interface) voor deze programma's.

Cdrtfe kan de volgende cd's en dvd's branden:

  • audio cd
  • data cd
  • (s)video cd
  • xcd
  • data dvd
  • video dvd
  • image (iso/cue)

Ook kan Cdrtfe audio cd's rippen (via het tabblad DAE: digital audio extraction) naar mp3, wav, ogg en flac bestanden. Titelgegevens van cd's kunnen via freedb opgehaald worden.

Cdrtfe beschikt verder over de mogelijkheid om 13% meer gegevens op een cd te branden dankzij Mode2CDMaker. Het wissen van rewritable cd's kan ook met Cdrtfe. U kunt Cdrtools Frontend ook vanuit het contextmenu van Windows Verkenner gebruiken. Schakel daarvoor de Shell-Extensies in onder menu Overige | Instellingen in Cdrtfe.

Cdrtools Frontend - dat ook in het Nederlands vertaald is (kijk onder Extras | Language - Dutch) - is een prima brander met veel mogelijkheden.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Misschien goed programma, maar niet voor mij, als je een audio cd brand, en de bron extensies zijn mp3 files, zit er verschrikkelijk storing op de laatste 3 a 4 nummers van de CD.

goed

bob sorry beetje late reactie,ikke in slaap gevallen mag je wel zeggen.
bronmap = deze map waar je uw bestanden VIDEO-TS en eventueel ook AUDIO_TS hebt in ondergebracht, deze is dus de door cdrtfe gevraagde doelmap, alleen om ze te kunnen gebruiken moet de naam van deze map in hoofdleeters zijn, anders lukt het niet.

navigeer gewoon daarheen en je kan een dvd video branden.

groeten

de aangeboden download hier betreft een verouderde ( van 2010 ) versie.

de actuele hier downloaden:

http://cdrtfe.source...

zijn wel aan versie 1.4.0 aangekomen

Kun je met dit programma ook het boek type instellen op DVD-ROM?

Met vriendelijke groet,
Herman Prosje

om video dvd te branden, klik dus boven aan video dvd.
oppassen nu, je moet de bronfile opgeven, en opletten de video-ts en eventueel de audio-ts flie moet in APARTE MAP opgenomen zijn, EN ZEER BELANGRIJK DE NAAM VAN DEZE MAP MOET IN HOOFDLETTERS ZIJN via bladeren geef je gewoon deze map op. kijk nogf effe op opties, of het vakje ineens branden is aangevinkt en image is uitgevinkt

sorry ik begrijp het niet
bronmap enz

om juister te situeren

klik op data bovenaan.
vervolgens op cd opties onderaan, vink ip tabblad image branden uit, als ge die nodig hebt, wil je een meervoudige sessie vink dan desbetreffend vakje in of uit, sluit venster.
zet nu nog vinkje bij verifieren. ondekt zelf of het over cd of dvd gaat.

Onder welk tab-blad kan ik een data-dvd aanmaken?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal