Any Video Converter Free

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (355 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kunt u kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

De conversie verloopt snel - het enige nadeel is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of u wilt upgraden naar de betaalde versie. Als u voor No thanks kiest is er echter niks aan de hand.

Any Video Converter Free is heel handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Zorg ervoor dat je followers-like bezoekt voor meer Instagram-volgers voor je account

ik heb dvd naar mp4 mijn twee programs de handbrake deed het erg goed maar wanneer je dvd een beveiliging heeft dan is de film niet te bekijken. dan had ik any dvd maar ik weet niet waar hij mijn kopies heeft opgeslagen of waar ik ze kan vinden. het is maar tijdelijk dat je het kunt gebruiken. iets anders zou wel prettig zijn

Geknipt uit deze site over Handbrake

Voor het rippen van copyright protected dvd's met HandBrake is nog een extra onderdeel nodig, genaamd libdvdcss. Dit wordt geleverd door het VideoLan-project van VLC. Hoe legaal dit is, is niet helemaal duidelijk en verschilt per land. Maar als u voor eigen gebruik een beveiligde dvd ript kunt u zich er waarschijnlijk geen buil aanvallen. U kunt libdvdcss voor Windows hier downloaden: libdvdcss (64-bit Windows) | libdvdcss (32-bit Windows). Het gedownloade dll-bestand dient u vervolgens te verplaatsen naar de map C:\Program Files\Handbrake.

Gebruik dan Dvd Shrink

ik wil divx bestanden omzetten naar dvd en weet niet hoe, ik kom er echt niet uit

Youtube downloaden doet het niet meer.

Werd helemaal kranjorum van dit programma, gebruik reeds geruime tijd Handbrake voor video conversie en Fre:ac voor audio conversie. Beide zijn reclamevrij, gratis en Open Source.

Handbrake: https://handbrake.fr/
Fre:ac: https://www.freac.org/

Hoop dat iemand iets aan de informatie heeft.

Wij bespreken Handbrake ook:
https://www.gratisso...

Freac gaan we later toevoegen.

Any Video Converter kan zowel audio als video converteren maar Any Audio Converter is los te downloaden. Waarom maken ze er niet 1 programma van bijvoorbeeld Any Media Converter?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_nemarken