Any Video Converter Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (342 stemmen)
Voor Windows en macOS
Actueel: 

21 december 2017
Any Video Converter 6.2.1 is verschenen. In deze uitgave worden foutjes en een crash opgelost.

Beschrijving: 

Any Video Converter is een zeer gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Zeer veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle en prettige video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kunt u kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kunt u de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

De conversie verloopt snel - het enige nadeel is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of u wilt upgraden naar de betaalde versie. Als u voor No thanks kiest is er echter niks aan de hand.

Any Video Converter Free is heel handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen.

Categorie: 
Audio en video conversie
Versienummer: 
6.2.1
Laatst gewijzigd: 
21 december 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functionaliteit
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Tijdens de installatie van Any Video Converter werd voorheen aangeboden om ook RegistryBooster of andere onnodige software mee te installeren. Sinds juni 2017 gebeurt dat niet meer volgens de producent. Maar wees toch waakzaam!

Wel wordt reclame gemaakt voor de betaalde Professional versie in de interface van Any Video Converter en na elke conversie.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

ik wil divx bestanden omzetten naar dvd en weet niet hoe, ik kom er echt niet uit

Youtube downloaden doet het niet meer.

Werd helemaal kranjorum van dit programma, gebruik reeds geruime tijd Handbrake voor video conversie en Fre:ac voor audio conversie. Beide zijn reclamevrij, gratis en Open Source.

Handbrake: https://handbrake.fr/
Fre:ac: https://www.freac.org/

Hoop dat iemand iets aan de informatie heeft.

Wij bespreken Handbrake ook:
https://www.gratisso...

Freac gaan we later toevoegen.

Any Video Converter kan zowel audio als video converteren maar Any Audio Converter is los te downloaden. Waarom maken ze er niet 1 programma van bijvoorbeeld Any Media Converter?

Heeft deze versie het start menu in windows terug? Vorige versie was het programma nergens te zien in start.

Is helemaal nergens te vinden in start. Kan avc enkel openen via Program files x86. Werkt verder wel maar vreemd dat niet in start staat.

Vanuit de Program Files (x86) contextmenu bij het programma-bestand openen en 'Vastmaken aan Menu Start'.

Oude versie opnieuw er opgezet en het is opgelost. Werkt even goed. Sommige programmas moet je niet updaten.

Elke keer als ik een update voor deze software installeer (in mijn geval Any Audio Converter) komt er een grote hoeveelheid "crap" mee, hoe goed ik ook oplet. Weet iemand een goed alternatief om audio te converteren?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
n_derland