Any Video Converter Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Any Video Converter is een gebruikersvriendelijk programma om video's om te zetten in een ander formaat. Filmpjes kunnen geconverteerd worden zodat ze geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld een mobiele telefoon (iPhone, Samsung Galaxy enzovoort), MP4-speler, iPad of Android tablet. Any Video Converter kan bovendien meerdere video-filmpjes tegelijk omzetten. Veel video-formaten worden ondersteund en ook conversie van online filmpjes is mogelijk.

Any Video Converter is snelle video-conversie software die met onder andere de volgende video-formaten overweg kan.

Input: avi, asf, mov, rm, rmvb, flv, mkv, mpg, 3gp, m4v, vob, YouTube videos
Output: avi, mp4, wmv, swf, flv, mkv, MPEG-1 en MPEG-2, mpg (PAL of NTSC), mp3, wma, ogg, aac, wave, m4a, flac


Any Video Converter Free

Voor de conversie kun je kiezen uit verschillende standaard profielen, zodat je niet zelf hoeft te zoeken naar de juiste audio- en video codecs. Profielen voor iPhone en Android, iPad, Flash video en diverse DVD, mpeg-, wmv-, MP4-, DivX- en avi-formaten zijn aanwezig. Daarnaast kun je de profielen zelf ook nog aanpassen en een andere codec, framesize, bitrate en framerate instellen.

Handig is verder de mogelijkheid om een preview van het filmpje te zien en zelf een fragment te selecteren (door de begin- en eindtijd in te kiezen) dat omgezet moet worden. Bijknippen van de grootte van het beeld kan ook nog. Ten slotte is batch conversie (van meerdere filmpjes) mogelijk.

Any Video Converter Free is handig voor mensen die snel een filmpje willen omzetten zonder zelf al te veel hoeven in te stellen. Kijk wel goed uit bij de installatie (haal de vinkjes weg) en na een conversie (kies Nee bedankt).

Nadeel van Any Video Converter is dat na elke omzetting een nagscreen getoond wordt dat vraagt of je wilt upgraden naar de betaalde versie. Ook tijdens de installatie worden soms veel onnodige extraatjes aangeboden waar sommige virusscanners ook op aanslaan: dit zijn PUPs en adware. Let dus goed op!

Inst

Reacties

Werkt goed met (tot nu toe) alle bestandgroottes. Het knippen van een mp4 is wél wat ingewikkeld: wat knip je weg en hou je over? Eerst een kopietje maken dus. En er even voor gaan zitten.

Gebruik dan Dvd Shrink

Geknipt uit deze site over Handbrake

Voor het rippen van copyright protected dvd's met HandBrake is nog een extra onderdeel nodig, genaamd libdvdcss. Dit wordt geleverd door het VideoLan-project van VLC. Hoe legaal dit is, is niet helemaal duidelijk en verschilt per land. Maar als u voor eigen gebruik een beveiligde dvd ript kunt u zich er waarschijnlijk geen buil aanvallen. U kunt libdvdcss voor Windows hier downloaden: libdvdcss (64-bit Windows) | libdvdcss (32-bit Windows). Het gedownloade dll-bestand dient u vervolgens te verplaatsen naar de map C:\Program Files\Handbrake.

ik heb dvd naar mp4 mijn twee programs de handbrake deed het erg goed maar wanneer je dvd een beveiliging heeft dan is de film niet te bekijken. dan had ik any dvd maar ik weet niet waar hij mijn kopies heeft opgeslagen of waar ik ze kan vinden. het is maar tijdelijk dat je het kunt gebruiken. iets anders zou wel prettig zijn

ik wil divx bestanden omzetten naar dvd en weet niet hoe, ik kom er echt niet uit

Youtube downloaden doet het niet meer.

Ze kunnen er net zo goed Any Media Converter van maken.

Wij bespreken Handbrake ook:
https://www.gratisso...

Freac gaan we later toevoegen.

Werd helemaal kranjorum van dit programma, gebruik reeds geruime tijd Handbrake voor video conversie en Fre:ac voor audio conversie. Beide zijn reclamevrij, gratis en Open Source.

Handbrake: https://handbrake.fr/
Fre:ac: https://www.freac.org/

Hoop dat iemand iets aan de informatie heeft.

Pagina's