CDBurnerXP

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. Je kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's.

CDBurnerXP kan de volgende soorten cd's en dvd's branden:
- data-cd
- audio-cd (mp3, wav, ogg, flac, wma, m3u, bin/cue)
- image (iso)
- data-dvd (ook dual-layer dvd's)
- video-dvd's (.vob, .ifo en .bup)

Met CDBurnerXP is het mogelijk meerdere sessies op één cd-rom of dvd (multi-session) te branden en het programma kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen. Blu-ray en HD-dvd's worden ook ondersteund.


CDBurnerXP begint met een actiemenu

M3U en WPL speellijsten kunnen geïmporteerd worden. CDBurnerXP is - anders dan de naam doet vermoeden ook beschikbaar voor Windows 10 en 11. Het programma is vertaald in het Nederlands. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

Helaas biedt CDBurnerXP tijdens de installatie allerlei ongewenste extraatjes (adware) aan waarop virusscanners kunnen aanslaan. Lees goed de installatieinstructies!

Inst

Website producent: 

Reacties

kies je bij installeren uit de keuzes onder "Default installer (Without installCore)" dan gaat het in ieder geval bij mij zonder enig probleem

Om de volgorde van de tracks te veranderen moet je met de rechtermuisknop op de track klikken, waarna opties verschijnen waaronder "naar omhoog" of "naar omlaag"

nieuwe versie is kloteprogramma, als je wil branden klapt het cd/dvd-station er helemaal uit, eerder brande het wel cd's maar die waren niet afspeelbaar.

kortom zeer af te raden

@ oldie46,
Het advies van de redactie is om bij voorkeur de "installer Without installCore" te kiezen, zonder onnodige extraatjes, en niet de "Default installer" met installCore adware.
De "installer Without installCore" wordt doorgaans pas een of twee dagen nadat de nieuwste versie beschikbaar komt aangeboden, tot dat moment wordt "pending" vermeld.
Het is altijd aan te raden even die dag of die paar dagen te wachten, en de "installer Without installCore" te kiezen, en de "Default installer" met installCore adware te vermijden.

Met het downloaden van CDBurnerXP blokkeert Norton de download ook.ik schakel Norton tijdelijk uit en installeer cdburner, vervolgens activeer ik Norton weer en alles werkt weer prima.

@rvg @Spiff
Tsja, veel duidelijker kunnen we het niet maken...

@rgv,
Heb je wel het duidelijke en nadrukkelijke advies van de redactie gevolgd, en de "installer Without installCore" gekozen, en niet de "Default installer" met installCore adware?
(Overigens, het programma heet CDBurnerXP.)

Meerdere anti virusprogramma's blokkeren de installatie van XP burner.

dit kut programma werkt niet. 2 uur lang een cd proberen te branden en na 10 cd te hebben moeten weggooien lukt het nog niet waardeloze nest. zeker niet downloaden!!!!!!!!!!!!!

daar heb ik nou ook last van altid alles door elkaar

Pagina's