CDBurnerXP

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (1991 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. U kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's.

CDBurnerXP kan de volgende soorten cd's en dvd's branden:
- data-cd
- audio-cd (mp3, wav, ogg, flac, wma, m3u, bin/cue)
- image (iso)
- data-dvd (ook dual-layer dvd's)
- video-dvd's (.vob, .ifo en .bup)

Met CDBurnerXP is het mogelijk meerdere sessies op één cd-rom of dvd (multi-session) te branden en het programma kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen. Blu-ray en HD-dvd's worden ook ondersteund.


CDBurnerXP begint met een actiemenu

M3U en WPL speellijsten kunnen geïmporteerd worden. CDBurnerXP is - anders dan de naam doet vermoeden ook beschikbaar voor Windows Vista, 7, 8.1 en 10. Het programma is vertaald in het Nederlands. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

Helaas biedt CDBurnerXP tijdens de installatie allerlei ongewenste extraatjes (adware) aan waarop virusscanners kunnen aanslaan. Lees goed de installatieinstructies!

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Met het downloaden van CDBurnerXP blokkeert Norton de download ook.ik schakel Norton tijdelijk uit en installeer cdburner, vervolgens activeer ik Norton weer en alles werkt weer prima.

@rvg @Spiff
Tsja, veel duidelijker kunnen we het niet maken...

@rgv,
Heb je wel het duidelijke en nadrukkelijke advies van de redactie gevolgd, en de "installer Without installCore" gekozen, en niet de "Default installer" met installCore adware?
(Overigens, het programma heet CDBurnerXP.)

Meerdere anti virusprogramma's blokkeren de installatie van XP burner.

dit kut programma werkt niet. 2 uur lang een cd proberen te branden en na 10 cd te hebben moeten weggooien lukt het nog niet waardeloze nest. zeker niet downloaden!!!!!!!!!!!!!

daar heb ik nou ook last van altid alles door elkaar

Ik begrijp er niets van als ik audio wil branden en de volgorde van de tracks wil bepalen lukt dit niet, bepaalde trackes (met hogere bitrate) schuiven steeds weer naar boven terwijl ik ze naar onder wil hebben!
Wie kan mij helpen?

Citaat: "Actueel: 245 oktober 2018" ---> als de winter dan maar wegblijft...

@PatjeRedfan,
Aanvullend op wat de redactie al aangaf -
Bitdefender en Kaspersky blokkeren de website en/of de download-pagina wellicht wegens de InstallCore component in de standaard "Default installer". Die InstallCore component is het die de PUP/adware aanbiedt.
Mijns inziens zou het netter zijn als Bitdefender en Kaspersky (en andere antivirus/antimalware-producten) niet een complete website of webpagina zouden blokkeren, maar enkel de ongewenste download.
Op de CDBurnerXP download-pagina zijn immers ook meerdere opties beschikbaar zónder InstallCore component, namelijk de MSI-versies, de portable-versies, en enkele dagen na het aanbieden van de Default installer de "Default installer Without installCore".
https://cdburnerxp.s...

@PatjeRedFan
Dat is de gebundelde adware die meegeleverd wordt (PUP). Lees dit erover:
https://www.gratisso...

En kijk hier eens naar, zonder meegeleverde onnodige zooi:
https://www.gratisso...

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederl_nd