CDBurnerXP

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (1981 stemmen)
Actueel: 

24 september 2018
CDBurnerXP 4.5.8.7035 is verschenen bijna een jaar na de vorige uitgave. Dit is een kleine onderhoudsupdate van de cd en dvd brander die een verbetering doorvoert.

Beschrijving: 

CDBurnerXP is goede, prettig uitziende, brandsoftware. U kunt er audio cd's, data cd's en iso's mee branden. Het programma is bovendien geschikt voor het branden van blu-ray, data dvd's en bepaalde video-dvd's.

CDBurnerXP kan de volgende soorten cd's en dvd's branden:
- data-cd
- audio-cd (mp3, wav, ogg, flac, wma, m3u, bin/cue)
- image (iso)
- data-dvd (ook dual-layer dvd's)
- video-dvd's (.vob, .ifo en .bup)

Met CDBurnerXP is het mogelijk meerdere sessies op één cd-rom of dvd (multi-session) te branden en het programma kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen. Blu-ray en HD-dvd's worden ook ondersteund.


CDBurnerXP begint met een actiemenu

M3U en WPL speellijsten kunnen geïmporteerd worden. CDBurnerXP is - anders dan de naam doet vermoeden ook beschikbaar voor Windows Vista, 7, 8.1 en 10. Het programma is vertaald in het Nederlands. CDBurnerXP is een gebruikersvriendelijke en allround brander.

Categorie: 
Cd en dvd branden
Versienummer: 
4.5.8.7035
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download CDBurner XP
(Probeer indien deze beschikbaar is de installer Without InstallCore - zonder onnodige extraatjes - te downloaden, let anders goed op bij de installatie en lees onze instructies hieronder!)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Bij de installatie van CDBurnerXP wordt aangeboden om onnodige extra software zoals Registry Booster te installeren. Dit gebeurt via OpenCandy dat gebundelde software verstrekt. Haal bij het installeren van CDBurnerXP de vinkjes weg bij deze aanbiedingen!

Lees dit over eventuele meldingen die virusscanners kunnen geven vanwege adware/PUP's in CDBurnerXP!

Deel deze download: 

Reacties

Bitdefender en kaspersky Blokkeren de website, dus er zal niet veel goed meer aan zijn... mss een ander alternatief zoals Burnaware.

@PatjeRedfan,
Aanvullend op wat de redactie al aangaf -
Bitdefender en Kaspersky blokkeren de website en/of de download-pagina wellicht wegens de InstallCore component in de standaard "Default installer". Die InstallCore component is het die de PUP/adware aanbiedt.
Mijns inziens zou het netter zijn als Bitdefender en Kaspersky (en andere antivirus/antimalware-producten) niet een complete website of webpagina zouden blokkeren, maar enkel de ongewenste download.
Op de CDBurnerXP download-pagina zijn immers ook meerdere opties beschikbaar zónder InstallCore component, namelijk de MSI-versies, de portable-versies, en enkele dagen na het aanbieden van de Default installer de "Default installer Without installCore".
https://cdburnerxp.s...

@PatjeRedFan
Dat is de gebundelde adware die meegeleverd wordt (PUP). Lees dit erover:
https://www.gratisso...

En kijk hier eens naar, zonder meegeleverde onnodige zooi:
https://www.gratisso...

CDBurnerXP kun je ook volume tussen nummer gelijk makken net als bij nero

is ff proberen

Wil evt. bestellen

CDBurnerXP op WIndows 10 1703 64-bit geïnstalleerd zonder problemen. Alleen werd de Opera browser meegeleverd (kan uit gevinkt worden).

Mijn ESET NOD32 ANTIVUS meldt:"Website geblokkeerd. De webpagina staat op de lijst met websites met potentieel gevaarlijke inhoud. Toegang ertoe is geblokkeerd." Ik kom niet op de download site. Toch maar een andere antivirus programma nemen of heeft ESET gelijk?

ESET is de betrouwbare antivirus ik heb die al jaren , maar ja kan ook negeren , en dat gaat meestal wel goed.

LET OP !Met downloaden virus binnen gehaald!

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemark_n